Vai nav nožēlojami? Gulbis izņirgājas un izsauc uz kautiņu 7 bērnu tēvu

Septiņu bērnu nolaupīšanas skandāls. Situācijas korelācija: miljonārs Gulbis septiņu bērnu tēvu izsauc uz dueli.
Publicēts: 30.09.2016, Komentāri: 26
Jau rakstījām, ka septiņu bērnu māte Una Gavare, kādreiz skaistumkaraliene Una Kārkliņa, pametusi laulāto draugu, bērnu tēvu un aizbēgusi pie pazīstamā miljonāra Ainara Gulbja.

Neraugoties uz ģimenes skaistās ligzdiņas reportāžu vēl nesen televīzijas raidījumā, četrdesmit divus gadus vecā latviešu modele, septiņu bērnu mamma Una Gavare (kādreiz Una Kārkliņa) septembra sākumā pametusi vīra mājas un kopā ar septiņiem bērniem devusies prom, nepaskaidrojot vīram aiziešanas iemeslus.

Unas Gavares vīrs Māris Gavars ir šokā par notikušo, un viņam neesot ne jausmas, kas noticis.

Tomēr Mārim bijusi nojausma par notiekušo, jo aizbraucot Una atstājusi audioierakstu, kurā izklāstījusi savas atklāsmes par notiekošā iemesliem.

Māris stāsta, ka Una pati izstāstījusi par attiecībām ar Ainaru Gulbi. Una esot arī prasījusi dot atļauju laulības šķiršanai. Taču vīrs noskaņots kareivīgi negrasās piekrist Unas pavēlēm, jo Una tagad esot pilnīgi cits cilvēks, savā komunikācijā pavēlnieciska un kategoriska.

Miljonārs Ainars Gulbis Māri Gavaru esot izsaucis uz dueli. Māris saka: «Lai Gulbis labāk iet padejot gulbīšu deju. Būs jautrāk,» saka Gavars.

Žurnāla Kas Jauns rīcībā ir informācija, ka Māris Gavars vērsies policijā un tiesā ar iesniegumu par bērnu nolaupīšanu. Māris žurnālam teicis, ka bērniem nav atļauts viņam teikt savu atrašanās vietu, savukārt Gulbis teicis, ka visus ar bērniem saistītos jautājumus Mārim tagad būšot jākārto ar viņu. Bērni Mārim teikuši, ka gribot mājās.

Izrādās, ka Gulbis un Gavare (toreiz Una Kārkliņa) bija pāris jau pirms 25 gadiem. Tad Una bija modele, abi tikušies Latvijā un citās pasaules valstīs, Gulbis Parīzē pat īrējis dzīvokli abiem, bet uzņēmējs izveidoja citas attiecības, Una centusies atgūt Gulbja uzmanību, bet nesekmīgi.

Una Gavare intervijā «Angeless.lv» teikusi «ja cita ceļa nav, visas neveselīgās saites, mezgli ir jāatraisa un jāpērcērt. Citādi no tā tikt laukā nav iespējams. Rīkoties nekad nav par vēlu.»

Tagad Una Gavare ar septiņiem bērniem devusies pie Ainara Gulbja un dzīvo viņa īpašumos Tenerifē.

Viss raksts žurnālā Kas Jauns.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

iev 30.09.2016 21:41
Pilnīgi normāla sieviete,atbalstu Unu,malece,vairāk tādu sieviešu!!!
Nabaga Gavars raud piedurknē,bērnus vajag,viņš redz cīnīsies,ar ko par ko? Zaudē tak ar godu,neblamējies tak:))
Labāk būtu goda-vīrs,uzvedies un centies ar godu samierināties,ka ir pamests-piesmiets un bērni nevar būt ierocis.Ir maksimāli jādara viss lai bērni justos labi.Ja sieviete aizziet pie cita,tur jābūt iemeslam un vēl ar 7.bērniem.
Unai veiksmi mīlestību-malacīte.
Bērnus Una mīl un 100punkti bērniem būs viss ko vajag!!!Gavar neķer kre;nķi,tā sevi izblamēsi,ka neviena vecene te LV tevi vairs negribēs:)))
2 7 atbildēt
Gavars E > iev 30.09.2016 23:06
Juus sievietes nepako citu nespeejat domaat??? Citeeju " beerniem buus viss ko vajag" ..... a sheit nebija? Kas tad tevispraat ir tas ko "vajag" ??? Ko juus vispaar varat atljauties spriest par citu problemam, attiecibaam utt....uz sevi paskstieties - varetu padomaaat ka visi ideaali un visiem viss super. Ja nav ko dariit un gribas rakstiit - aizraksti lauku aviizei kaa pareizi kartupeljus mizot. GAVAR - ES PAR TEVI. E.G.
5 3 atbildēt
iev > Gavars E 02.10.2016 18:06
Ja man būtu problēmas,es neskrietu pie žūrnālistiem kaukt uz pleca,tas pirmkārt.Otkārt nemaz jau tik labi Unai izskatās ar Gavru nebija,ja aizbēga un treškārt bērnu dēl dzīvot kopā ir pilnīgs murgs.Jums vajag normālu kompramisu tikai bērnu dēļ,ja jau tev tie bērni ir vajadzīgi,nevis tos raut,kidāt uz pusēm!!!
Ir raksts,spriežām,nevajadzēja kladzināt pa pasauli,lai citi tagad apsriež.UNA MALACIS,KAUT PERSONĪGI NEPAZĪSTU VIŅU.Pazīstu kādu citu un domāju Unai klāsies labi,ja vien Gavars būs pie pilna prāta,ies uz kopramisu!!!
2 0 atbildēt
Ina 30.09.2016 20:00
Reizēm traki savaldīt ir vienu knīpu,kad viņš ģībdams sauc pēc tēta,,,,,kur nu vēl 7,,,kas ir jāiebore bērna domašanā,lai viens pēc otra nesāktu prasīt tēti,,,,,,,brrrrr,pat iedziļināties negribas tadās sajūtās
3 1 atbildēt
Daina 30.09.2016 19:50
Malacis sieviete !
Nolika visu dzīvi pie vīrieša kājām, kurš padarīja par dzemdētāju un kalponi. Pašapziņa taču netur, kā nodzīts zirgs. Fui, vīram, pretīgi ...
Mīļā ,Guna, tik nelasi šos riebekļu komentārus,visiem skauž ka kāds spēj dzīvot dzīvi!
Viss būs labi un vēl labāk.
3 13 atbildēt
to Daina > Daina 30.09.2016 23:36
Ir zināma tāda suga, kura pārdodas par naudu. Ja jau malacis, tad malacis.
4 2 atbildēt
Miksiks 30.09.2016 19:47
Ko te tie puslatvieši par sīkumiem satraucas! Kaut kādi "gulbīši",kaut kādā atstūrī Tenerifē! Latvijas tautas uzmanību un jauno lēdīju apmācību gudri aprakstnieki neatlaidīgi diendienā apgroza ar daudz lielākiem ideāliem atbilstošu dzīves veidu. Superaktrise Džolija, Keita Midltone,Igaunijas pirmā lēdija - lūk, ko mums IKDIENĀ par paraugu jaunatnei izrakā gudras žurnahļugas ! ISTENIE latvieši ir AUGSTĀK TĒMĒTĀJA TAUTA ! CITI MĒRĶI,citi sajūsmas mērogi!
0 1 atbildēt
tam dundukam vot 30.09.2016 19:41
kas ir gulbis?- putns! petuhs-ari putns. bet petuhs tas tacu pid---arass! a ko no pida---rasa var gribet? tikai pi---rastisku ricibu!she tev made silti blini!
2 1 atbildēt
goga > tam dundukam vot 30.09.2016 19:43
vot joptvaju matj ka notiek
1 1 atbildēt
ai > tam dundukam vot 02.10.2016 18:10
gan pats tu pidars,ja vecene aizmūk:))))))
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV