Pārdzērušos jauniešu autokatastrofa uz Tīnūžu šosejas

Pēdējā laikā avārijās Latvijā raksturīgs alkohols: tās izraisa spēkrati, kuros izklaidējas piedzērušu jauniešu kompānijas.
Publicēts: 15.11.2016, Komentāri: 27
Ķeguma novada Rembates pagastā uz jaunās Tīnūžu šosejas notika kārtējais nopietnais negadījums: kopā seši ievainotie, no kuriem viens smagā stāvoklī.

Smaga avārija ar septiņām iesaistītām automašīnām 2016.gada 13.novembrī notika uz šosejas Tīnūži-Koknese 17. kilometrā. Pēc sākotnējās versijas automašīnas Mazda šoferis, veicis pārgalvīgu manevru – centies apdzīt automašīnu kolonnu, neskatoties uz to, ka pretējā joslā strauji tuvojas vairāki spēkrati.


«Mūs sāka strauji apdzīt Mazdas šoferis. Viņš mūs sāka apdzīt ar ātrumu 140 kilometri stundā. Un kā te runā, kāds no viņiem noteikti bija dzēris. Viņš sāka visus apdzīt, es redzēju, ka viņš lido kādai citai mašīnai tieši pretī. Viņš pat nesāka neko darīt, kaut gan varēja iebraukt labajā joslā, bet viņš neko nedarīja, ietriecās mašīnā, mašīnu sagrieza. Tur divas mašīnas saskrējās, un es vienā trāpīju, neko nevarēju izdarīt,» stāsta avārijā iesaistītais.

Vēl viens notikumu aculiecinieks apgalvo tieši to pašu. Vainīgs Mazdas vadītājs, un pastāv aizdomas, ka viņš bijis reibumā. Šāda pārgalvība vismaz liek par to domāt, turklāt arī pasažieri neesot skaidrā.

Mazdas pasažieri vai nu izliekas par muļķiem, vai arī tiešām nav sapratuši, kas noticis avārijas brīdī vai mirkli pēc tās. Lūk», viena šīs kompānijas puiša komentārs par notikušo: «Braucām pa savu joslu, jutām, ka baigais «bāziens», un tad mēs kādas četras saules sākām griezt. Pretī kāds bija izbraucis? Laikam, jā! Es nezinu, es nesapratu.»

Negadījumā cietuši seši cilvēki un pamatīgi sabojātas un pat iznīcinātas septiņas automašīnas.

LNT Degpunktā sižets raidījuma pašā sākumā

Foto no avārijas nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

skolotais 17.11.2016 19:49
lai sitās nost tie pridurkas.nav žēl.no viņiem Latvijai nav nekā.
0 0 atbildēt
Raimonds 16.11.2016 23:34
Pievienojies grupas izlozēm loterijās kopā ar mani! Neviens no šī grupas, sauktas par sindikātu, lietotājiem nezaudē ne centa! To personīgi garantēju es pats, pats ar savu naudu - katrā izlozē es lieku ne mazāk pat 500€ Sindikāta būtība: grupas dalībnieki "samet" naudu un nopērk lielu daļu konkrētas loterijas biļešu tirāžu. Dažas no visas grupas (parasti tās ir pāris biļetes) laimē lielas summas. Visas laimētās summas tiek saliktas kopā un sadalītas visiem sindikāta biedriem proporcionāli pēc tā, cik, kurš nopirka biļetes. Šādā veidā neviena no biļetēm nebūs neveiksmīga. Laimē visi.
Kā piedalīties sindikātā:
1.Piereģistrējieties pie biļešu izplatītāja šeit: http://bit.ly/2esKZTW
2. Pievienojaties pie sava konta, lapas apakšā labajā pusē spiediet “Contact us to boost your winning chances!”
3. Atvērušajā ziņu logā ierakstiet ziņu angļu vai krievu valodā (atkarībā no tā, kuru valodu pats protat)
Ziņā NOTEIKTI norādiet savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru kā arī e-pasta adresi un tekstu angliski vai krieviski – “vēlos piedalīties win-win sindikātā ar Raimondu Avotu”.
4. Gaidiet zvanu no LottoLucker vadītājas Megan Jones. Viņa jūs pievienos pie sindikāta.
Ja zvanu nesagaidāt, tas nozīmē, ka šai izlozei vietu skaits jau ir aizpildīts un savu ziņu atkal vajag nosūtīt citu dienu.
Darīts! Kad uzaicinās piedalīties sindikātā, pērciet biļetes un – veiksmi izlozē! Katrs, kurš piedalās sindikātā, vidēji palielina savas investīcijas 3,19 reizes!
0 0 atbildēt
Xxxxxcx 16.11.2016 11:07
Sodīt visus, kuri brauc lēnăk par atļauto braukšanas ātrumu...
0 0 atbildēt
see 15.11.2016 15:48
Jauniešiem taisnība! Mirt, taranējot visus!
1 1 atbildēt
Oho 15.11.2016 11:11
Tadiem mudziem kuri tisi skrien un pataisa pa inwaaidiem newainigus soferus newajadzej saukt atros lai pasi ari mocas.ka zinaj ka debiliem skriet lai ariiet uz atrajiem.es laikam esmu launa bet ir bijis ka negadijums ir uz cela bet sejt jau tisi debiliki skrejusi.lai dzeronas tagad maksa pa masinu remontiem
2 1 atbildēt
trolis 15.11.2016 10:30
ja jau ir idiots un bez smadzenēm lai sitas pats bet nerauj citus līdz.tādus idiotus nevieni csn noteikumi un arī autoskolas nepārmācīs un smadzenes neiedos.
9 0 atbildēt
MILDA BREIVA 15.11.2016 08:32
Vairums jaunās paaudzes ir zaudēti gan kā Cilvēki, gan kā pilsoņi, gan kā bērni, gan kā vecāki, gan kā latvieši, gan kā strādnieki, visu Vašingtonas izdzimteņi viņiem atņēmuši, ko vien varēja, pat smadzenes, kamēr vecāki pelnīja nožēlojamus repšukus...
17 6 atbildēt
maris zalais 15.11.2016 08:32
pa šo šoseju brauc ļoti daudzi tadi kuri tā vien liekas ka steidzas uz kapiem.
15 2 atbildēt
merks 15.11.2016 08:31
Tas saucās valsts ietaupīja naudu (neizbūvējot 2 joslas katrā virzienā)...
Pie tādas satiksmes intensitātes tas ir absurds, ka Latvijā maģistrālie ceļi ir ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā...
24 1 atbildēt
jura 15.11.2016 08:30
Atļaušos pasmaidīt! :) Pat policija, kura ar trafarētām/netrafarētām a/m šeit "ķer uz ātrumu", pa šo šoseju brauc ātrāk un tos, kuri brauc līdz 105 km/h (pat 110), nemaz nestādina. :)
9 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV