FOTO: Mūziķis Rolands Ūdris ratiņkrēslā pirmoreiz iziet sabiedrībā

Publicēts: 25.12.2016, Komentāri: 7

2016.gada 21.decembrī norisinājās labdarības spēle starp hokeja klubu "Kurbads" un "Prizma". Spēli apmeklēja arī mūziķis Rolands Ūdris jeb tautā sauktais Ūdrītis ar ģimeni.

"Milzīgs paldies par rīkoto labdarības spēli HK "Kurbads" un HK "Prizma"! Ļoti īpašs paldies Mārtiņam Raitumam un Ališai Alvīnei Raitumai! Mūsu ģimene izsaka lielu pateicību par atsaucību ziedotājiem, pasākuma rīkotājiem un visādi citādi atbalstītājiem! Lai dzīvo hokejs un draudzība! Un pateicība "Kurbads" komandas puišiem, kas ziedoja mūsu ģimenei savas ar godu un uzvaru nopelnītās prēmijas (6:1 "Kurbada" labā). Rolands Ūdris sūta sveicienus," sociālajā tīklā Facebook raksta Ūdrīša sieva Ilona, - viņa padalījusies arī ar dažām fotogrāfijām - skatiet fotogalerijā nākamajā lapā.

2016.gada janvārī šķērsojot Artilērijas ielas braucamo daļu,  pazīstamo grupas The Hobos radītāju, komponistu, dzejnieku un solistu Rolandu Ūdri notrieca automašīna Subaru. Iepriekšējā naktī tikusi svinēta ballīte un Rolands uz ielas esot bijis izklaidīgs un pēkšņi izskrējis spēkrata priekšā starp malā stāvošajām mašīnām. Autovadītājs neesot pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu.

Ar ļoti smagām traumām mākslinieks tika nogādāts slimnīcā. Ārsti viņa kundzi Ilonu brīdinājuši: laulātais var neizdzīvot; tomēr pateicoties ārstu un Ilonas Balodes pūlēm, mūziķa dzīvība tika glābta un veiksmīgi norisinās rehabilitācijas process.

Novēlam Rolandam visdrīzāko izveseļošanos un gaidām jaunas dziesmas!

Ūdrītis iziet sabiedrībā: foto ratiņkrēslā nākamajā lapā

Lapas: 12
Komentāri: 7
Foto: Ilona Balode/Facebook
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Antons 25.12.2016 23:31
Nemīlu ne viņa dziesmas ne patīk viņa uzdzīvotāja pļēgura dzīvesveids,Sētnieka profesiju cienu daudz vairāk par šito māžošanos un jaunatnes musināšanu un dzerstiņiem un pavieglu dīkdieņa dzīvesuztveri.Bet tā šitas frukts ir izlīdis publiskā telpā un nokļuvis manā uztveres laukā tad lai fiksāk veseļojas un beidz mocīt savu skaisto sieviņu un pats rūpējas par viņu un dēliņu.Un lai liek aiz auss pagātnes kļūdas vairs neatkārtot.
4 26 atbildēt
Santa 25.12.2016 23:24
Respekt Ilonai!Viņš izvilka laimīgo lozi kad apprecēja Ilonīti
32 10 atbildēt
Robciks 25.12.2016 23:22
Ūdrītim alkoholam ir jāparāda vidējo pirkstu,cik tur trūka būtu jau kapā.Jamīl savu dēliņu un sieviņu un vairs nekādas uzdzīves un vazāšanos apkārt.
18 0 atbildēt
mjā 25.12.2016 23:12
Paldies Ilonītei,cepuri nost šai burvīgajai sieviņai
35 0 atbildēt
Imants 25.12.2016 23:10
Ilonai daudz spēka un izturības.Ūdrītim nenormāli paveicies ka viņam ir viņa.Ūdrītis tiek glābts no augšienes,viņam nezcik reižu dzīvība karājusies mata galā.Man liekas ka tie ir brīdinājumi mainīties no sava nepareizā dzīvesveida.Pirms avārijas viņš izskatās drausmīgi sliktāk nekā pēc ar nonarkotu un nodzertu sarkanu ģīmi,uzpampis it kā jau aknas ar nierēm sākušas streikot.Veiksmi atlabt un mainīties vecozēn.
33 0 atbildēt
Tingeltangelis 25.12.2016 22:13
Ilonai drosme izlikt tādas bildes. Lai atveseļošanās ātra!
34 0 atbildēt
Krišs 25.12.2016 22:12
Lai Roļikam veicas! Veselību un vēlreiz veselību!
43 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV