Kā salīdzināt un izvēlēties izdevīgāko kredītu?

Praktiski padomi dažādām dzīves situācijām, kad kredīts var palīdzēt atrisināt kādu ikdienišķu problēmu.
Publicēts: 30.12.2016, Komentāri: 2

Kā salīdzināt un izvēlēties izdevīgāko kredītu?

Populārs finanšu risinājums īstermiņa naudas grūtībās ir ātrie SMS kredīti. Arī pakalpojuma sniedzēju šai iespējai kļūst aizvien vairāk, un milzīgā informācijas apjoma izpēte dažādu aizdevēju mājaslapās var prasīt gana daudz laika un enerģijas. Lai salīdzinātu kredītus un izvēlēties aizdevēju būtu vienkāršāk, uzmanība jāpievērš virknei būtisku nosacījumu, ko aplūkosim turpinājumā.

Kam noderīgi ir SMS kredīti?

Tie var būt noderīgi ne tikai slavenībām, bet arī Latvijas iedzīvotājiem ar ienākumiem un labu kredītvēsturi. Situācijā, kad steidzami nepieciešami papildu finanšu līdzekļi, ātrie SMS kredīti var kalpot kā noderīgs risinājums. Tie paver iespēju ātri un operatīvi aizņemties aktuālo naudas summu, vienlaikus izraugoties termiņu, kādā veikt aizdevuma atmaksu. Šādi aizdevumi paredzēti gan slavenībām, gan ne tik slaveniem Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem. Tas ir īstermiņa finanšu atbalsts, tāpēc nebūs piemēroti ieilgušu naudas problēmu risināšanai, piemēram, apjomīgiem parādiem.

SMS kredīti nosacīti ir iedalāmi šādi:

·        īstermiņa aizdevumi;

·        ilgtermiņa aizdevumi.

Kredītus ar atmaksas laiku līdz vienam mēnesim dēvē par īstermiņa aizdevumiem, bet tos, kurus iespējams atdot pat vairāku gadu garumā, par ilgtermiņa. Ilgtermiņa SMS kredīti noderēs, ja steidzami nepieciešamā naudas summa domāta apjomīgākam pirkumam, un pārsniedz 500 eiro, kādu parasti, kā maksimālo aizdevuma apjomu piedāvā vairums īstermiņa ātro kredītu sniedzēju.

Salīdzini pēc būtiskākajiem kritērijiem!

Kāda ir iespējamā aizdevuma summa un cik drīz naudu varēs saņemt? Kā saņemt kredītu un kuriem aizdevējiem šobrīd ir darba laiks? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem meklē katrs, kurš plānojis aizņemties.

Novērtējot dažādos aizdevumus, pievērs uzmanību šādiem kritērijiem:

·        procentu likmes;

·        maksimālā pieejamā naudas summa;

·        kredīta pieteikšanas veidi (tiešsaistē, telefoniski, ar SMS palīdzību, klātienē);

·        aizdevēja darba laiks pieteikuma izskatīšanai (nereti svarīgs ir darba laiks tieši brīvdienās);

·        kredīta piešķiršanas ātrums;

·        vecuma ierobežojumi;

·        bezprocentu kredīta iespējas.

Aizņemies gudri!

Pirms aizņemšanās salīdzinot dažādos piedāvājumus un pieņemot apdomīgu lēmumu, arī vēlākā naudas atmaksāšana nesagādās grūtības. Lai aizņemtos pārdomāti, noderēs šādi ieteikumi:

·        Novērtē savus ienākumus - pirms aizņemšanās godīgi izvērtē, vai izvēlēto kredīta summu noteiktajā termiņā varēsi atdot. Pievērs uzmanību, vai plānotā kredīta kopējie maksājumi nepārsniedz 20% vai maksimums 30% no Taviem ikmēneša ienākumiem; 

·        Aizņemies vienīgi tik, cik nepieciešams - lai gan pastāv vilinājums aizņemties nedaudz vairāk, izvēlies tikai tādu summu, kāda konkrētajā brīdī patiesi nepieciešama;

·        Iepazīsties ar nosacījumiem - rūpīgi izpēti visus līguma noteikumus, kā arī soda naudu apmērus par atmaksas kavēšanu;

·        Izvēlies izdevīgāko piedāvājumu – salīdzini aizdevējus, rūpīgi izpētot procentu likmes un atdošanas termiņus;

·        Izmanto papildu iespējas – īpaši katra mēneša beigās un svētku laikā dažādie SMS kredīti savā starpā konkurē ar dažādiem akcijas un atlaižu piedāvājumiem. Turklāt, aizņemoties pirmo reizi, vērts izmantot bezprocentu aizdevuma iespējas, kas nozīmē, ka jāatmaksā, būs tikai tāda summa, kāda sākotnēji saņemta.

Risini pēkšņās naudas grūtības, aizņemoties atbildīgi, lai cik populārs būtu!

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

diemžēl 01.01.2017 22:37
Latvieši kļuvuši atkarigi no kredītiem
1 0 atbildēt
alla 31.12.2016 00:55
Dažkārt aizdevums dikti palīdz, ja nav lieli procenti, citādi grūti atdot...
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV