Juris Kulakovs un alkohols. Kādas šobrīd ir viņa un bohēmas attiecības?

Gada malacis!
Publicēts: 02.01.2017, Komentāri: 29

"Kopš augusta nedzeru nemaz," - Juris Kulakovs apliecināja portālam Vipi.lv 2016.gada otrajā pusē. "Es ticu Epsorīnam un tā pozitīvajai iedarbībai uz aknu rādītājiem, bet no Epsorīna lietošanas ir maza jēga, ja turpina 'plītēt'. Tāpēc esmu pilnībā atmetis alkoholu, nedzeru vairs pat vīnu!" - strikts ir Kulakovs.

Jau vēstījām, ka 2016.gada sākumā izcilais mūziķis Juris Kulakovs pateicās par viņam dāvāto, tautā dēvēto brīnumlīdzekli Epsorīnu un sacīja:

“Ieteikumu un ar žurnālistu svētību uzņēmēju veltīto palīdzīgo roku par organisma atjaunošanu ar ziemeļbriežu ragu pantu ekstraktu uzņēmu ar īstu prieku. Par Jakutijas ziemeļbriežu pantu ārstnieciskajām īpašībām biju dzirdējis jau sen, padomju laikos bija tāds slavens medikaments – pantokrīns. Mani ieinteresēja šobrīd Latvijā ražotais uztura bagātinātājs Epsorīns, kurš pēc daudzu Latvijas ļaužu atsauksmēm uzlabo veselību kopumā, bet īpaši aknu rādītājus un citu orgānu asins analīžu rezultātus. Papildus, painteresējoties par Epsorīna unikālo un izcilo sastāvu, un ražošanas tehnoloģijām, izlēmu par labu šim produktam. Paldies žurnālistiem par lielo, nesavtīgo iesaisti un atbalstu manas dzīves smagajos līkločos, un šai delikātajā jautājumā – es no sirds to novērtēju, lai arī man ir neērti par radušos situāciju, kad saviem klausītājiem un faniem esmu nodarījis pāri pats ar savu neganto dzīvesveidu…”

2016.gada rudenī Latvijas Televīzija veidoja dokumentālo filmu 'Personība. 100g Kultūras. Juris Kulakovs', kurā mūziķis stāsta par savām sievietēm, ģimeni, hobijiem, darbu. Un atzīstas arī kādreizējā bohēmā. Filmu varat noskatīties šeit

Uzziņai:

Juris Kulakovs ir ekscentrisks akadēmiskais mūziķis un akadēmisks rokmūziķis vienlaikus. Pats atzīst, ka viņu jau kopš jaunības aizrauj simforoka idejas: „Akadēmiskajā mūzikā es meklēju rokmūzikas vaibstus, toties rokmūzikā man trūka simfonisma. Brīnišķīgi, ka man bijusi iespēja īstenot šīs tieksmes, darbojoties abās jomās”. 

Juris Kulakovs rakstījis gan kantātes, gan teātra mūziku, gan dziesmu ciklus. Īpaša vieta viņa radošajā dzīvē ir grupai „Pērkons”, kuru viņš izveido kopā ar saviem domubiedriem. «Pērkons» kļūst par vienu no spilgtākajiem Atmodas laika ideālu izteicējiem un joprojām ir viens no latviešu rokmūzikas stūrakmeņiem. „Sirdī allaž būdams pārliecināts šovmens, viņš savās dziesmās un „Pērkona” uzstāšanās manierē nemitīgi balansē starp teatrālu ārišķīgumu, sociālgrotesku ironiju un patiesu muzikālu pārdzīvojumu”, tā Juri raksturo mūzikas žurnālists Klāss Vāvere. Arī dzīvē Juris ir robežu pārkāpējs. Komponists ir slavens ar savu bohēmisko dzīvesveidu, kas ik pa laikam sagādā viņam problēmas. Šo vasaru Juris pavadīja, strādājot pie deju svētku programmas. Viņa stiprie balsti ir tuvie cilvēki, ģimene un draugi.

LASIET ARĪ: Ainara Virgas dēļ Juris Kulakovs nedrīkstot atmest dzeršanu


Kulakovs galerijā nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vel kadus gadus var novilkt. 08.01.2017 19:20
Epsori un hepamerci, asinzálīte un màrddaži palídzés ja vairs nedzers. Kopa tie savienojami nekàdi nav.
1 0 atbildēt
Rainis 04.01.2017 15:17
bļin ja dzersi vēl , Jurčik, tad dabūsi pa muti no manis!
25 0 atbildēt
V.T.J. 03.01.2017 14:21
Klau jūs, dirsēji, ko paši esat izdarījuši savā dzīvē?
Visi mēs reiz nomirsim, garantēju, jautājums tikai, Juris sev nemirstību jau ir nopelnījis, viņa mūzika dzīvos mūžīgi. Ka Jūs, plānprātiņi, aiz sevis atstāsiet, žultainus komentārus internetā???
58 2 atbildēt
kursabiedrs 02.01.2017 23:04
JURI!!!! Nekad vairs nedzer! Gribu Tevi satikt arī pēc 10 gadiem!
13 0 atbildēt
Pieredze 02.01.2017 20:09
Rīgā ir ārsts Maskavas ielas slimnīcā, kurš ir atgriezis 2 tuvus cilvēkus normālā dzīvē, kad nav vairs cerību.Galvenais, ja pats to vēlas!
13 0 atbildēt
laikam esu dzērājs > Pieredze 02.01.2017 22:08
Kur tiešī kādā adresē jāiet
17 0 atbildēt
Jurčiks 02.01.2017 16:54
jURI, Vecais - beidz dzert un viss! Un malacis!
17 0 atbildēt
Ehhhh 02.01.2017 15:09
Kaa var taa melot!!!vinsh uz musu Maximu ljoti biezji staigaa.....pirms Z-svetkiem galigi nost atkal atnaca....aj,bet kas man pa dalju,lai kaut nodzeras!!!Bet besii ka raksta melus!!
1 14 atbildēt
TālisU > Ehhhh 02.01.2017 15:16
Ja tā ir taisnība, tad drīz lasīsim nekrologus, ciroze ar šmigu ilgi nesadzīvo. Un nez vai Epsorīns tur ko spēs glābt, ja pats sevi indēs:(
23 1 atbildēt
vietvaldis > Ehhhh 04.01.2017 15:18
uz kuru Maximu?
17 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV