Aktrise Gunta Virkava aktrises darbu esot zaudējusi dzeršanas dēļ

Ilgstoša zaļā pūķa dēļ Nacionālā teātra māksliniece Virkava esot zaudējusi aktrises karjeru šai kultūras iestādē.
Publicēts: 06.01.2017, Komentāri: 27

Kad Nacionālā teātra mājas lapā kārtējo reizi parādījās informācija, ka tautā iemīļotā izrāde «Laulāts un brīvs» tiek atcelta un teātra kasēs var atgūt naudu par biļetēm, tā nebija vienīgā reize... Teātrim to nācies bieži ziņot par šo izrādi. Žurnāls Kas Jauns vēsta, izrāde slēgta aktrises Guntas Virkavas pašsajūtas dēļ.

Pagājušā gada laikā populārā izrāde «Laulāts un brīvs» atcelta februārī, martā, aprīlī, maijā, kā arī decembrī, izrādās, visam pie vainas bijusi aktrises negaidītā saslimšana.

Virkavai tuvu stāvoša persona izdevumam stāsta, ka teātra direktors Ojārs Rubenis ilgi auklējies ar Guntu, bet viņa pacietība nav neizmērojama. Pie visa vainīgs esot alkoholisms.

Par spīti citu aktieru lūgumiem apdomāties, dot vēl vienu iespēju, Ojārs izlēma šķirties no aktrises, neraugoties uz četrdesmit vienu gadu ilgo sadarbību.

Izdevuma informators neslēpj, ka pēdējā izrāde, kuru nācās pārtraukt, beidzās ar to, ka aktrisei palicis slikti un bija jāizsauc neatliekamā medicīniskā palīdzība, bet, kāpjot ārā no mašīnas, aktrise nokritusi un salauzusi rokas pirkstu.

Pati aktrise noliedz runas par alkoholismu, sakot, ka uz slimnīcu aizvesta augstā asinsspiediena dēļ. Viņa uzskata, ka kādam neesot izdevīga, ja jau par viņu kas tāds tiek sacerēts.

Teātra un kinoaktrisei Guntai Virkavai ir 65 gadi, viņas otrais vīrs 21 gadu bija pazīstamais aktieris Rolands Zagorskis un šajās attiecībās dzimusi meita, dziedātāja Elizabete Zagorska.

Guntas Virkavas foto no dažādiem dzīves posmiem nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

vellamate 09.11.2017 09:04
Nu man liekas ka sitas raksts bija jau pasen....neka jauna un prieciga tur neredzu....un ne jau viņa vieniga....
0 0 atbildēt
vvvv 07.11.2017 12:03
Nevajadzētu vazāt masu medijos,vēl ar tādu virsrakstu.Talantīga un skaista aktrise.Ja tiešām ir alkohola problēma,lai izdodas tikt no tā vaļā.Daudziem izdodas,izdosies arī jums.
0 0 atbildēt
esss 06.01.2017 20:25
Viņa nekad nav bijusi zvaigzne,parasta ierindas aktrise,kura dzer tāpat kā lielākā daļa aktieru,muzikantu un vēl daudzi mākslas pārstāvji.
7 1 atbildēt
jana 06.01.2017 12:55
Bēdīgi,jo redzēju izrādi ""Laulāts un brīvs".Tur abi aktieri ir aizraujoši.Lai Guntai veicas un saņemas!
11 0 atbildēt
VI VI 06.01.2017 12:03
Rubenis nekad nav bijis viriesa cienigs. Nedomaju ka vinas darbs ir engelu kolektiva.
2 6 atbildēt
vecmaminna 06.01.2017 11:53
lloti zzeel ka taa
5 0 atbildēt
tuk tuk 06.01.2017 10:51
nu jā, kad deputāti nāk uz darbu pillā,braukā ar auto zem grādiem apdraudot citus , tad var tikai pakratit ar pirkstinu,te jau uzreiz jākladzina pa visu pasauli!! Cik tādu dzērāju spēlē,dzied pasaules slaveni un nevienam neinteresē cik tad viņš uzņemis uz krūts!!! Visi mēs esam grēkojuši…nemetiet akmeni..
40 1 atbildēt
Sofija 06.01.2017 10:51
Diemžēl, esmu pārliecinājusies, ka dzeršana ir nopietna problēma. Man arī garšo vīns, bet nezināju, ka tas var būt tik nopietni man tuvam cilvēkam - māsai.
It kā ne ar ko viņa neatšķiras no manis, bet viņas "slāpes" ir neremdināmas...Ja man pietiek ar vienu glāzi, tad viņai vajag pudeli. Sākumā nepievērsu tam uzmanību, bet tagad redzu, ka ir mainījusies viņas apziņa. Ir bijuši pāris pasākumi, kurus sarunāju ar viņu, kā parasti to dara ar normālu cilvēku. Bet visi pasākumi rika izgāzti. Sākumā it kā viss ir kārtībā, bet tad viņai "uznāk kaut kas" un tiek sastrādāti zili brīnumi. Cilvēka goda vārdam vairs nevar ticēt un nekad nevar paredzēt, kas notiks. Skumji. Bet esmu spiesta dažās situācijās norobežoties no sev tuvākā cilvēka.
Palīdzēt nevaru, jo, kad sāk runāt par dzeršanu, sajūta tāda - it kā apkārt būtu skaņas necaursitama siena, viņa nedzird un nereaģē uz vārdiem nekā. Tagad zinu, kā ir, kad tēlaini saka "viņā sēž zaļais pūķis"...laikam viņam visu laiku slāpst.
Nezinu, ar ko tas beigsies
27 0 atbildēt
Sofija > Sofija 06.01.2017 10:57
Bet tas nav par Guntu, tikai situācija līdzīga
7 1 atbildēt
bāc 06.01.2017 10:46
Gunta ēdienkartē,jo būs uzkāpusi kādam uz varžacīm!Pat tad,ja ta būtu patiesība,aiz cieņas pret mākslinieci un viņas ģimeni,varēja to neafišēt,bet likt parakstīt atlūgumu,pie gadījuma,ja.... šķiramies!bet tagad ir pļeka uz visu viņas skaistā,radošā un dāsnā aktrises mūža devuma.Fui,kauns pa visu ģīmi teātra vadībai,jo īpaši tiem,kuri paši mīl pacelt glāzi!Mēs mīlam mākslinieci un ticam,ka ar viņu viss ir kārtībā!
19 24 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV