Artuss Kaimiņš un Maestro Pauls ir pilnībā pret Latvijas simtgades svinēšanu

Maestro Pauls, šķiet, piekrīt teju visam. Titulbilde ir ilustratīva.
Publicēts: 24.01.2017, Komentāri: 28
Artuss Kaimiņš ar Raimondu Paulu emocionāli apspriež Latvijas valsts 100 gadu jubileju un tai paredzētās svinības. Šai laikā esošās un bijušās Latvijas valdības nav iemācījušās godprātīgi tērēt nodokļu maksātāju naudu. Šīs lepnās valsts svinības ieplānotas par 60 miljoniem eiro. Lūk, abu slavenību sarunas video:

Galerijā nākamajā lapā Maestro ar kundzi Lanu privātā atmosfērā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ICEKS 26.01.2017 09:32
Pilnīgi piekrītu,tauta grimst nabadzībā,ceļ tik visādus nodokļus,drīz būs par gaisu -maksāsim-tas ir šausmas,pat bagātas valstis to nedara,te grūz ārā 60 milonus-visu naudu izdaliet pensionāriem,kas to uzcēla,bet valsti viņus nevaag,te atkal,kāds uz to uzvārīsies,iebāzīs kabatā tukstošus-nav tādi svētki vaadzīgi-neesam tik bagāti-man par to raudāt gribas,esmu nostrādāusi 47 gadus-pie tam smagi,veselības nav galīgi-pensia 167 eiro-man tādi svētki nav vaadzīgi-lai tos taisa kam naudas pilna pakaļa-lai visi bagātie ziedo,man pat nav telivizora-saplīsa-tāpat neko neredzēšu-kungi priecāaties-dievs visu redz.
4 0 atbildēt
Daiko 25.01.2017 02:04
jebkuras valsts svinības pirmām kārtām pamatīgs piķis organizētāju un pietuvināto kabatās..un ja uzaicina runu vēl nopļurināt kādam bijušajam ,esošajamam valstvīram --tas arī tam par to naudiņš... JO TĀ IR VALSTS NAUDA--un valsts IR slaucma govs tiem ,kuri tiek pie sadales..
Tas pats svētku salūts---no valsts nauda par salūtu līdz to veicējiem noiet garu ceļu..no vienas firmiņas uz otru un tā tālāk..pieaugot izmaksām un komisijas naudām--ieskaitot PVN :)Un visas vidutāj firmas īpašnieks ir gandrīz viens un tas pats purns vai purnu kolektīvs.
līdzīga situācija redzama Rīgas Fordā.
Tas uzcelts uz zemes ,kas pieder pašiem ,un īrē paši no sevis .Detaļas nenāk pa tiešo uz Fordu ,bet uz firmu ,kas pieder pašiem un detaļas tiek pārdotas tālāk pašam Fordam --autoservissam ,salonam.Kas notiek>??? Cenas mākoņos..mākslīgi sakāpinātas cenas..un tas ir gandrīz visās sfērās --mākslīgi sakāpinātas cenas ,kas ir viens no galvenajiem faktoriem ,kas grauj valsti.
6 0 atbildēt
Ojārs Blumbergs 24.01.2017 23:24
Ja valsts kultūras varas struktūras rīkojas kā totalitāra režimā un neko,kā Oktobra Soc.revolūcijas atzīmēšanas praksi par paraugu paņemt nespēj, tad nav ko brīnīties ,ja tautas vidē rodas dabīgs sašutums. Un to izmanto politiski netīrīgi cilvēki-gan tie kuri ,būdami pie varas ,cenšas savu varu nostiprināt,gan tie,kuri ar šādu NETĪRU paņēmienu parāda,ka gatavojoties vēlēšanām grib izmantot daļas vēlētāju sašutumu nekorekti,parādot kāda būs to rīcība,nonākot pie varas.Un ne te R. Pauls nostājas pret svinībām-saruna to nerāda! TAUTA GRIB REDZĒT ŠO TĀMI ! Tautai JĀZINA ,kurš ko runā nepatiesi! Un tie ,kuri BŪTĪBĀ VISPĀR IR NAIDĪGI LATVIJAS NEATKARĪBAI ,izmanto iespēju piesiet pie vainas 4.Maiju,kurš te galīgi ne ar kādām rīcības saitēm nav saistīts!
5 4 atbildēt
Erna 24.01.2017 22:24
Es pret salūtu.Labāk jaunas pastalas...
13 0 atbildēt
IRBITE > Erna 24.01.2017 23:53
Es tam piekritu...
7 0 atbildēt
ieva 24.01.2017 22:07
Man personīgi nav tās svinības vajdzīgas,es būtu priecīga,kam man no ikmēneša maksājumiem pazustu vismaz 100eur.Tas,ka svinēs skaidrs,sAbrauks bļauri un ipidrillas no visas Latvijas un tie jau bauro un lec par brīvu,viņiem ka tik izklaide.JAUTĀJUMS VIENS 60.MILJONI,KA TO VAR PA PĀRIS DIENĀM IZTĒRĒT??????????????
VĒL CIK TUR MILJONI LIELĀS ESTRĀDES BŪVEI,VĒL MILJONI KAPU BAMBĀLIM.
KUR VALSTS ŅEM TĀDUS MILJONUS,KA TAUTA TURPINA DZĪVOT NABADZĪBĀ!!!!!!
LŪK TE DARBS TAM VID UN KNB KATRU EURO CENTU VAJAG IZKONTROLĒT KUR TAS PALIEK??????
26 1 atbildēt
jauniesi! 24.01.2017 22:05
Kad sabiedriba ludz palidzibu dzivibas glabsanai tad valstij nav lidzeklu bet kad svinibas tad nav zel tie 60limaki salutam,arprats kada bedre dzivo LATVIJA?????
34 1 atbildēt
Gunis Krāģītis 24.01.2017 21:50
Tiešām viela pārdomām,ko te svinēt,pacelt tostu par veiksmīgi izdevušos valsts izputināšanu,par to ka ticība varai tuvojas nullei,pašas svinības jau būs teatrāli samākslotas,protams varas pārstāvjiem un ierēdņiem būs iemesls pasēdēt pie bagāti klātiem galdiem,kaut gan ļoti,ļoti daudziem neiznāks kādam nieka kārumam,gandrīz prasās uz 100gadi pacelt karogus ar sēru lenti. :(
39 2 atbildēt
Igors Šiškins 24.01.2017 21:49
Atzīmēt to, kas nav atjaunots, jau tas ir zemiski.
Arī 4.maija kliķe līksmo līdzīgi ...... žīdu Hanuka dzīres uzskatot par svētkiem, ietinoties savu upuru zarnās.
18 1 atbildēt
Jānis Podnieks DaDpirms 24 min 24.01.2017 21:48
Dzīres mēra laikā? ;(
23 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV