Artusam Kaimiņam riebjas latviešu dziesma, tāpēc vēlas 'nogalināt' tās izpildītāju

Guļamistabas piedzīvojumi. Jau ziņojām, ka ir nopludināti videomateriāli, kurā Saeimas deputāts Kaimiņš filmē savā guļamistabā, neraugoties uz kailās draudzenes Natālijas izmisīgajiem lūgumiem to nedarīt.
Publicēts: 03.03.2017, Komentāri: 38
Jau ziņojām, ka ir nopludināti videomateriāli, kurā deputāts filmē savā guļamistabā, neraugoties uz kailās draudzenes Natālijas izmisīgajiem lūgumiem to nedarīt.

Brīdis deputāta Artusa Kaimiņa guļamistabas dzīvē. Lai vēlāk neaizmirstu, politiķis ieraksta savā video kamerā tobrīd svarīgāko. To, ka viņam nepatika dziesma un tās autoru vajadzētu iemest jūrā.

Kaimiņš ir tādā dzērumā, ka īsti nevar atcerēties – kas tā ir par dziesmu, kas viņam tik ļoti nepatika. Deputātam galvā, visticamāk, aizķērusies Kaspara Antesa pirms septiņiem gadiem sacerētais hits "Neskaties atpakaļ".

Saites uz skandalozajiem video skatiet raksta lejasdaļā.

Uzziņai:

Artuss Kaimiņš filmē arī pats sevi. Filmē sevi un savu draudzeni kailus, neraugoties uz draudzenes Natālijas izmisīgajiem lūgumiem to nedarīt, vēsta portāls Puaro.lv .

"Deputāts Kaimiņš, izrādās, ir patiešām apsēsts ar savu kameru.

Kā tagad noskaidrojies, deputāts  ar savu agresīvo uzbāzību un ieslēgto kameru mīl pārsteigt ne tikai savus kolēģus un amatpersonas, bet, piemēram, arī savu guļošo draudzeni, filmēt, kā viņa par to dusmojas un kaila skrien uz tualeti.

Tāpat Kaimiņš nekautrējas filmēt arī pats sevi. Un, kā jau tas mūsdienās mēdz gadīties, ja jūs kaut ko esat uzfilmējis – pat ja varbūt tikai savām vajadzībām – tad tas ātrāk vai vēlāk taps publisks.

Puaro.lv ir saņēmis veselu lērumu ar Kaimiņa videoierakstiem. Mums nav ne jausmas, vai tā ir paša deputāta kārtējā ekshibicionisma izpausme vai kādu viņa nelabvēļu darbs. Tas arī nav tik svarīgi. Gan jau šie ieraksti tagad klīdīs pilsētā, kā jau tādos gadījumos tas parasti notiek.

Jāsaka – neko citu, kā vien to, ko mēs par viņu tāpat zinām, šie ieraksti neatklāj – dzērājs, muldoņa un… nu ļoti mīl savu kameru.

Pēc rūpīgākas izpētes mēs arī jūs iepazīstināsim ar interesantākajiem fragmentiem, kas atklāj deputāta personību."

Pirmos no perversākajiem videomateriāliem varat redzēt šeit

Foto no Puaro.lv:

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

janis kalnins 05.03.2017 02:58
Es tik lai vienu līdz šim neesmu sapratis.Vai tiešām tiem ,kas ir pret Artusu ,ir izdevigi dzivot tada korupētā un atpalikusī valstī kā Latvija?Vai tiešām viņiem trūkst apzinas un mazliet meklēt kaut kādu pieredzi un mainīt Valsti lai iedzīvotāji kas tur ir palikuši dzīvotu labāk.Vai tiešām viņiem pietrūkst prāta?Vai nu paši negrib neko mainīt tik lai dzīvot uz aferam. Un vēl vai tad jūs paši neatpusaties.manuprāt jūs esat vēl trakaki.nu tā tas ir redz citām skabargu ,bet sev baļķi neredz.
0 0 atbildēt
Smaida Lieguma 05.03.2017 02:56
Es arī saku prasta, nevis parasta. Ušakovam jau nu gan ar to nav nekada sakara. Bet Kaimiņš apgāž mītu pa to, ka valdība sēž bijusie komunisti, tapēc lūk, ir tā , kā ir. Kaimiņš nav no tās paaudzes, bet ne ar ko labāks. Tātad problēma ir citur, bet es neteikšu, jo latviešiem tas nepatiks. :))
1 0 atbildēt
Māris Ladusān 05.03.2017 02:55
Tā nav parasta uzvedība tā klaji demonstratīva rīcībā lai parādītu savu es !!! Būtu deviņdesmitie viņš sen jau būtu aprakts zem Ušakovs kepkas kur visi tādi līdzīgie nonāca un tagat tika pakļauti meleriorācijai....lai dzēstu pēdas ... Ja kas !!!
0 0 atbildēt
Jānis Baroniņš 05.03.2017 02:28
He he he. Vislabākā reakcija uz šitādiem sū*iem no Lembīša un Co ir iestāšanas KPV LV. Tad mūdžiem ar validolu vairs nepietiks... :D
1 0 atbildēt
Māris Ladusāns 05.03.2017 02:27
Tādi nu Jūs latvieši esat pakaļlaižas un kāju bučotāji !!! Ko čīkstat jums gojiem taču tā patīk !!! Viss notiek .... Kaut vai pastalās bet brīvā Latvijā ! Te nu dabūjāt pastalās....paskatoties uz šo seju jums gojiem atkal gribas uzvilkt baltu kreklu piespraust karodziņu un aiziet uz vēlēšanām un nobalsot par viņu !!! Cik cilvēku upurēja sevi lai jūs dārzeņi visu salaistu dirsā....
0 0 atbildēt
Māris Ladusāns 05.03.2017 02:25
Ui latvieši ui duraciņi ui dārzenīši vienšūņi planktoņi amēbas !!!! Man nav ko teikt ... Tika lūdzu beidziet čīkstēt par sūdīgu dzīvi un izbaudīt orgasmu kā jūs drāž...
1 0 atbildēt
Māris Zambrāns 04.03.2017 03:12
vins uz to gaida lai par vinu runatu tapec iesaku parvinu nelikties nezinis vienkarsi neizdevies aktieris kurs megina nopelnit ka deputats uz musu rekina
1 1 atbildēt
Aldis Zvaigzne 04.03.2017 02:43
slims cilveks
2 0 atbildēt
Dzintra Viksna 04.03.2017 02:39
Malacis,ar savu draudzeni,nevis kādu no ielas,riktigs vecis,neglīti ir tas ,kā kads,to visu cenšas parādīt melnā krāsā ,neaptverot ka parāda savu vājumu, super izreklameja,daudzi kas vēl šaubījās tagad ir par Kaimiņu!
3 0 atbildēt
Bla 03.03.2017 16:12
Zini, kas es esmu? Idiots un urla.
2 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV