Skandalozā Magone Burka kļūšot par UgunsGrēka aktrisi un atkal tiesājas ar Venti

Esmu dzimusi aktrise! Tā uzskata skandāliste Burka.
Publicēts: 19.03.2017, Komentāri: 37
Šova ”Saimnieks meklē sievu” zvaigzne Magone Burka, kura tagad kļuvusi par dzejnieci, 2017.gada 16. martā, atkal stājusies aci pret aci ar Venti, lai izcīnītu vēl kādu tiesu. Magone tiesas ceļā vēlējusies sakārtot alimentu jautājumu, taču guļbūvju celtnieks, saņemot ziņu, ka būs jāmaksā dēlam, kļuvis par bezdarbnieku.

Tā portālam Skaties.lv paziņojusi Magone, viņa ieradusies Latvijā, lai iztiesātu vēl vienu tiesu ar bijušo draugu, dēliņa Raimonda Saulgaiša tēvu, Venti Vītolu.

“Beidzot pietiesāju oficiālus alimentus caur tiesu no Vītola Venta. Līdz šim viņš bērnam neko nedeva,” sarunā ar Skaties.lv atklāj Magone.

Londonā dzīvojošā Burka atklāj, ka prasību par alimentiem viņa tiesā iesniegusi jau rudenī. To uzzinājis, Ventis uzreiz steidzis veikt kādu mahināciju.

“Uzzinājis, ka es iesniedzu prasību un pieprasu alimentus, Vītols momentāni aizgāja prom no darba. Lai nebūtu jāmaksā bērnam naudu, Ventis no janvāra “uztaisījās” par bezdarbnieku.

Lūk, tāds papiņš, ko atvēl savam dēlam,” par šovā iepazītā vīrieša morāli visiem ”Saimnieks meklē sievu” faniem pavēstīt vēlas Magone.

Viņa atklāj, ka Ventis savu dēlu kopš dzimšanas tā arī nav redzējis, lai gan ar iepriekšējo tiesas lēmumu viņiem ļauts satikties, un Magone regulāri aicina Venti ciemos uz Angliju vai piedāvā tikties, Latvijā esot.

“Saku, lai apciemo, bet viņš nemaz nedomā pildīt tiesas spriedumu par saskarsmi. E-pastā rakstīja, ka nemāk nopirkt biļetes un atlidot uz Londonu.

Teicu, ka sagaidīšu lidostā ar visu bērnu, bet negrib. Šim bail. Saka, ka nezinot valodu un ka apmaldīsies,” nopūšas mamma, kura jau kopš dzimšanas visas rūpes par dēlu uzņēmusies viena.

Šovā ”Saimnieks meklē sievu” Ventis sevi stādīja priekšā kā turīgu guļbūvju celtnieku. Rūdītākie šova fani atceras Venta leģendāro frāzi par to, ka viņa ledusskapī vienmēr ir gaļa un desa.

Kā atklāj Magone, Ventis arī viņai nav slēpis faktu, ka pelnot visai labu summu, tāpēc dzejniece arī uzdrošinājusies tiesas ceļā jautāt, lai atlicina no tā kādu daļu arī dēliņam.

“Daudz pelnīja, bet, kad pieprasīju alimentus atbilstoši likumam, nobijās. No janvāra it kā aizgāja pats prom no darba. Fiksi papildināja bezdarbnieku rindas, lai bērns neko nedabūtu,” nelāgo situāciju skaidro Magone.

Sievietei ir apnikušas Venta mahinācijas, kuras viņa pati vērtē kā vīrieša absolūti necienīgas. Viņa ir izlēmusi cīnīties par to, lai Ventim tiktu pavisam atņemtas tēva tiesības, bet savu dēlu turpinās audzināt pati.

“Maniem bērniem visa pietiek, pati spēju nodrošināt. Jā, viena es to nevarētu, bet man blakus ir cilvēki, kas atbalsta.
Bet Ventis nīd par alimentiem, pats pelnot lielu algu. Vai tādu vispār var par vīrieti saukt?” tā Magone.

“Tagad startēju ”UgunsGrēka” aktieru konkursā. Esmu dzimusi aktrise! Saskatu labu potenciālu aktrises karjerai. Kā arī ir pietiekama pieredze filmējoties, tādēļ ļoti labprāt filmētos šajā brīnišķīgajā seriālā,” gatava jaunam karjeras pavērsienam ir Magone. Par UgunsGrēka aktieriem, tostarp Burku, varat nobalsot šeit

Foto: Skaties.lv un publicitātes

Magones fotogalerija nākamajā lapā

Lapas: 12
Komentāri: 37
Avots: Skaties.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

02.04.2017 16:36
Viltus ,,bezdarbnieks,,
---
Nabadziņš Kandavnieks
Nu jau kļuvis bezdarbnieks
Dvēsele nu putenī
Visa nauda skurstenī.
Filmēsies un ākstīsies
Masu skatos zīmēsies
Ar lāpstu bakstīs zemīti
Nu tik redzēs ķinīti!
Tauta ziedojiet nu putraimus
Desu, maizi, ābolus
No darba tas ir aizgājis
Bērnam naudu aprijis.
Alimenti sirdī dur
Visu naudu zeķē tur
Lai tik bērnam mazāk tiek
Grib lai tiesa mieru liek.
Bet saņems tas pēc nopelniem
Par visiem saviem amatiem-
Tur pat nelīdzēs vairs menti
Jāmaksā nu alimenti!
2 0 atbildēt
Ilze 22.03.2017 07:34
Ak dievs, vai cilveki seit komente vai citplanetiesi, kadi skaugi ie sie latviesu tauta kauns pat lasit neviens pozitivs komentars, laikam bez izglitibas visi .un lai veicas kam tas ir vajadzīgs .lai jums jauka dienina
0 2 atbildēt
Liga 20.03.2017 23:22
Ja Tu maksātu Vent labprātīgi, tad varētu tai paša tiesa ar savu bankas izdruku apliecināt! Taka nemeta te LIELO , tikai skatoties uz to ka Tevi te "atbalsta" ! Ka tā var, uztais bērnu un pamet... Ja nav kur savu seklu atstāt tad uztaisi "atgraizīšanu " !
1 2 atbildēt
Barba 20.03.2017 02:04
Riktīga zoss.
6 1 atbildēt
Valdaa 20.03.2017 00:52
Viņa galīgi debila.Ja vēl piedalīsies ugunsgrēkā,tad tiešām,kas uzņem to filmu arī nav kārtībā ar galvu.
9 0 atbildēt
kikiiii 20.03.2017 00:44
Vinai tiesam nav ar galvu viss kartibaa, taisa no sevis baigo daamu.
Kaada vel aktrise:d
12 1 atbildēt
Zelma 20.03.2017 00:34
Cirka aktrise vina ir. Alimeti ir stridigs jautajums. Ja nevar pieradit kopdzivi ar virieti, tad alimnti vispar nepienakas. Vienas nakts taurini noskata turigu virieti un nejausi iekrit. Ka saka 5 min prieki sagada izdevum us 18 gadu garuma. Nezeligi bet patiesi.
6 3 atbildēt
pats Ventis 19.03.2017 22:51
Ko muld ka neesmu neko maksājis ! Pati lūdza lai pārstāju maksāt jo no sākuma maksāju pats labprātīgi. Kā UK aptaisījās ar savu draudziņu tā uzreiz alimentu tiesā ieliek. Tas ka es dēļ alimentiem no darba aizgāju ir balti meli !!! Tikai ceturtdien tiesā dabūju no tiesas darbinieka zināt bērna atrašanās adresi jo pati Magone to slēpa no manis. Pie labākās gribas man nebija iespēju atbalstīt bērnu. Nu vismaz tagad varēšu kādu prieciņu puikam aizsūtīt uz UK.
9 1 atbildēt
Ha > pats Ventis 02.04.2017 16:25
Ko pļū-ti Vītol?
1 0 atbildēt
DOREMI 19.03.2017 22:14
vai Latvijas teātru cilvēki jau izsmelti ,ka jāņem filmēt jau visus ,kas izgāuši sovus ,vai ar to cels reitingu tagad ,ka katrs ,kam ienāk pratā ies uz KINO ekrāna ? esmu pilnigi pret šaam šova izdarībām ....konservatorija pilna ar jauniem talantiem ,tapt teātri ,izvēle liela ,un galvenais KA SKOLOTA IZVELE,KAM AICINAJUMS IR AKTRIERIM BUT ... bet magoņveidīgie un veidīgās beidziet ķengāt labu seriālu ,audziniet bērnus un utt.
11 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV