Rūdolfs Plēpis pēc Jāņa Reiņa nāves slīkst alkohola atkarībā un nebaidās mirt

Aktiera attieksme pret dzīvi kļuvusi šokējoši vieglprātīga.
Publicēts: 27.03.2017, Komentāri: 28
Jaunāko brīvdienu žurnāla Vakara Ziņas vāku rotā skaļš virsraksts Plēpim vairs nav bail no nāves! - vēsta portāls Brivbridis.lv .

66 gadus vecais latviešu aktieris un režisors Rūdolfs Plēpis nav spējis atteikties no aizraušanās ar grādīgo dziru baudīšanas…
 

Jau vēstīts, ka 2016. gada augusta beigās, kad 55 gadu vecumā mūžībā devās izcilais latviešu aktieris Jānis Reinis, viņa draugs un aroda brālis – Rūdolfs Plēpis, izteicās, ka pēdējo mēnesi abi pavadījuši bohēmā, kur neizticis arī bez alkohola.
 
Tieši šī iemesla dēļ daudzi steidzās norādīt, ka Reiņa nāve saistīta ar atkarību gūstu, daudzi šī iemesla dēļ vainoja Plēpi, ka notikusi šāda nelaime. Tomēr Reiņa atraitne Vita Frinberga noliedza to.
 
Reiņa bērēs Plēpja ierašanos nosodīja kāda sieviete, nosaucot viņu par slepkavu. Drīz vien tapa zināms, ka pēc drauga bērēm Plēpis gandrīz mēnesi pavadījis ārstējoties stacionārā.
 
Šķiet, ka pa šo laiku aktiera dzīvē nav notikušas būtiskas izmaiņas. Kā minēts žurnālā, sastapts Rīgas klusajā centrā, Plēpis pārvietojies nedroši. Pieturējies pie margām, lai nepakristu. Tomēr, neraugoties uz reibumu, bijis labsirdīgs un runātīgs.
 
Viņš atzinis, ka, lai arī daudzi skatuves kolēģi devušies mūžībā, viņam no nāves vairs neesot bail, ja priekšā ir tik laba kompānija.Tomēr uzsvēris, ka draugus labāk atcerēties dzīvus, tāpēc uz bērēm viņš vairs neejot.

Rūdolfam Plēpim ir 66 gadi, no kuriem 52 gadus viņš spēlē teātri un ir filmējies vairāk nekā 20 kinofilmās.
 
Novēlam Rūdolfam Plēpim uzveikt cīņu ar zaļo pūķi un daudz jaunas lomas!



LASIET VĒL: PLĒPI alkoholisma dēļ teātris noņem no visām lomām

ATVADU VIDEO/FOTO/DZEJA izcilā aktiera Jāņa Reiņa piemiņai

Nākamajā lapā Rūdolfs Plēpis kopā ar meitu kādā 2011.gada ballītē

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Līga 29.03.2017 10:11
Tā ir izlaidība ja grib ,tad visu var tāds aktieris ar lielo burtu ....lai vairāk nodarbojās ar lietu
1 0 atbildēt
artis treiliņš 27.03.2017 21:49
Tikpatka nacionalais varonis.
2 1 atbildēt
Lūcija Sušinska 27.03.2017 20:44
Pasīvi veģetējot un peldot pašapmāna ,neizbēgami rodas kāre iemalkot grādigo,lai noņemtu spriedzi un beigās nepamana,ka veidojas atkarība.
2 0 atbildēt
antiņa 27.03.2017 10:59
Kā šodien atceros aktiera teikto, - dzer tikai lotgoļi, es gribu dzeru, gribu nedzeru. Es ,lotgoliete, nedzeru un nekad neesmu dzērusi( mēs ar aktieri apmēram vienaudži), bet viņš lok un nekad neapstāsies. Katram savs ceļš ejams, un dzērājs nav ne tautā, ne valsts, bet cilvēks.
4 0 atbildēt
k. 27.03.2017 10:15
ja jau nav rakstura lai dara ko grib.
2 1 atbildēt
exit 27.03.2017 09:17
Un jēga šim rakstam? Lai met akmeni pirmais tas, kurš bez grēka!
Kā jau latviešiem- nosodīt,aiz "prieka" ļauni berzēt rokas,ja citiem neveicas! Stulbums!
4 1 atbildēt
Līgums 27.03.2017 08:52
Katram savs ceļš. Varbūt tās naktis kopā ar Plēpi Reinim bija labākais, kas pēdējā laikā bijis. Mēs to nevaram zināt...
10 0 atbildēt
Gita 27.03.2017 08:51
Alkoholisms ir smaga nelaime. Noveelu izpestiities no graujosaa "zalaa puukja".
4 0 atbildēt
Abc 27.03.2017 08:51
Novēlu talantīgajam māksliniekam tikt no dzeršanas purva ārā. Un nevajag meklēt savu vainu citu nelaimēs, tas galīgi nepalīdzēs, bet tieši otrādi- novedīs pilnīgā depresijā. Galu galā, Reinim neviens to dziru ar varu mutē nelēja, pats tomēr bija pieaudzis, domājošs cilvēks. Diemžēl cilvēkam ir raksturīgi pēc tuva un pazīstama cilvēka zaudējuma meklēt vainu sevī - ka pietiekami nenosargāja, ka par maz bija kopā, ka neatturēja no kaut kā, utt. Es arī pēc tuvākā cilvēka zaudējuma dzīvoju ar domu, ka neizdarīju visu, ko varēja izdarīt, lai viņu glābtu. Ar tādām domām dzīve šķiet nepanesama un bezjēdzīga, jo Tu neesi izglābis pašu tuvāko. Ir milzīga vilšanās, jo mēs jūtamies pilnīgi izgāzušies savā mīlestībā un rūpēs, mēs jūtamies pazaudējuši paši savu vērtību savās acīs. Bet laiku nevar pagriezt atpakaļ, un kaut kā ir jāpieņem notikušais un jādzīvo tālāk. Jāspēj atkal atjaunot un jācenšas saskatīt vērtības, kuru dēļ no rītiem mēs spējam piecelties un kaut ko vispār darīt. Godātais māksliniek, ja Jūs šo lasāt, es ceru, ka tas dos Jums spēku nevainot sevi citu cilvēku nelaimēs. Lai ko arī kāda tantīte kapos Jums nebūtu pateikusi. Tantes mēdz runāt un sarunā daudz muļķību. Domās esmu ar Jums! Katram ir savs personiskais stāsts, un svarīgi, lai zināt, ka Jūs savās izjūtās neesat viens. Arī citi iet cauri dažādiem smagiem dzīves pārbaudījumiem.
6 0 atbildēt
Inese 27.03.2017 08:50
Visvieglāk ir nosodīt , bet visgrūtāk ir saprast un palīdzēt.
8 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV