Palīdzēsim ar vēzi slimajai skolotājai Agnesei! 31 gada vecumā viņu skārusi nežēlīga slimība

Lūdzam palīdzību Agnesei Eņģelei. Foto ir ilustratīvs.
Publicēts: 31.03.2017, Komentāri: 1
Agnesei ir 31 gads, viņa ir laimīgi precējusies, audzina gadu vecu puisīti. Agnesei ir maģistra grāds pedagoģijā, viņa strādā par skolotāju bērniem ar mācīšanās grūtībām. Bērni ir Agneses sirds aicinājums. Agnese nevar iedomāties neko citu kā tikai darbu ar bērniem, un pati sapņo par kuplu ģimeni. Diemžēl tas šobrīd nav iespējams.

Pērn oktobrī mazulis nejauši aizķēra dzimumzīmi Agnesei uz kakla. Agnese steidzīgi vērsās pie ārsta. Tika veikta operācija, izmeklējumu rezultāti atklāja melanomu – ļaundabīgu ādas audzēju. Nekavējoties tika uzsākta ārstniecība. Šī gada martā tika konstatēts, ka audzēja izraisītās metastāzes attīstījušās plaušās un aknās. Operācija nav iespējama. Var palīdzēt tikai ārstēšana ar medikamentiem.  

Ārstu konsīlijs lēmis, ka Agnesei steidzami jāuzsāk  ārstniecība ar Cobimetinib un Vemurafenib.  Speciālisti norādījuši, ka kombinējot medikamentus, var sasniegt labākus rezultātus cīņā ar smago slimību. Diemžēl zāles ir ļoti dārgas un valsts tās neapmaksā. Ir sagatavoti un iesniegti dokumenti Nacionālajā veselības dienestā par individuālu zāļu kompensāciju, taču atbilde gaidāma tikai aprīļa beigās. Aptieka aprēķinājusi, ka viena mēneša zāļu deva izmaksā 14 308 eiro. Ārstniecība nepieciešama vismaz gada garumā.

Neskatoties uz diagnozi un slimības attīstību, Agneses pašsajūta ir laba, viņa kā ierasts turpina rūpēties par mazuli un dodas ikdienas gaitās, tomēr apziņa par smago diagnozi ir ļoti biedējoša. “Es neesmu gatava padoties, bet pierādīt, ka vēzis ir tikai viens dzīves posms, ko var pārvarēt ar līdzcilvēku palīdzību. Vai tas ir liktenis?  Vai tik mazam bērnam tiks atņemta mamma? Es ļoti vēlos cīnīties par savu dzīvību, lai redzētu savu dēliņu uzaugam. Tā būtu vislielākā dāvana, kāda būtu iegūstama,” ar cerību uz atveseļošanos pie līdzcilvēkiem vēršas Agnese. Agnese ar ģimeni lūdz līdzcilvēku atbalstu, jo paši saviem spēkiem nepieciešamās zāles nespēs iegādāties.

Lai nezaudētu vēža pacientam tik svarīgo laiku, gaidot Nacionālā veselības dienesta atbildi par valsts atbalstu, lūdzam palīdzību viena mēneša ārstniecībai. “Ziedot.lv šobrīd ir mana vienīgā cerība, lai izdzīvotu,” atzīst Agnese. Palīdzēsim Agnesei!

Palīdzēsim izglābt mazā puisēna mammu! Šeit ir tiešais links, kā palīdzēt jaunajai sievietei. Atgādinām, ka Ziedot.lv neiekasē nekādu komisiju par ziedotāju dāvanām un visi jūsu līdzekļi nonāk tieši līdz adresātam.
Komentāri: 1
Avots: Ziedot.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Kriss 31.03.2017 15:49
Noziedoju piecus eiro! Ļoti novēlu Agnesei veselību!
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV