Pēc autokatastrofas Jelgavas pusē bez māmiņas palikuši mazi bērni. Lūdzam palīdzēt!

Publicēts: 04.04.2017, Komentāri: 0
Traģiski bojāgājušās ģimene lūdz palīdzību: Bez mammas palikuši divi mazi bērni.

28. martā uz šosejas Lietuvas robeža–Jelgava notika smaga avārijā, kurā saskrējās smagais auto "Volvo" un vieglā automašīna "Volkswagen Passat". Bojāgājušās 23 gadus vecās Viktorijas Zavereiko trīs gadus vecā meita Emma un četrus mēnešus vecais dēlēns Daniels tagad nonākuši vecmammas aprūpē, ziņo "Zemgales ziņas".


Mazbērnus audzinās vecmāmiņa, nolemts pēc traģiskā notikuma.

Kā informē Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komitejas Elejas nodaļas vadītāja Inga Andrejeva, bērnus apņēmusies audzināt Viktorijas mamma, kura ir spiesta aiziet no darba, lai veltītu sevi mazbērniem.

Viktorija savai mammai bija vienīgais bērns. Viņa veltīja sevi ne tikai ģimenei, bet arī kā brīvprātīgā strādāja Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komitejas Elejas nodaļā, palīdzot trūkumā nonākušām ģimenēm un vientuļajiem pensionāriem, kā arī palīdzēja vadīt nometnes sociālā riska bērniem.

"Vēlamies aicināt atbalstīt ģimeni šajā grūtajā brīdī finansiāli, pārskaitot naudas līdzekļus uz mūsu kontu, un mēs katru mēnesi pirktu bērniem visu nepieciešamo. Mazo puisīti Viktorija vēl baroja pati, bet nu ir jāpāriet uz piena maisījumiem. Bērniem nepieciešams apģērbs, ēdiens, rotaļlietas, bērnu mēbeles un daudzas citas vajadzīgas lietas, ko vecmāmiņa nevar atļauties, mazajai Emmai nepieciešami vitamīni," palīdzēt ģimenei aicina Andrejeva.

Ziedot iespējams, pārskaitot naudu uz Latvijas Sarkanā Krusta kontu:

Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komiteja
Reģistrācijas Nr. 40008002279
Konta Nr. LV76UNLA0050005228171, SEB Banka

Obligāta norāde: ziedojums Elejas nodaļai Viktorijas Zavereiko bērniem.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Komentāri: 0
Avots: Mammamuntetiem.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV