Samanta Tīna dižojas par savu mīlestību pret Nilu Ušakovu

Neslēpjot, ka Nils dziedātāju atbalstījis (visticamāk finansiāli) arī citos pasākumos.
Publicēts: 07.06.2017, Komentāri: 1
Žurnālam Kas Jauns talantu šovu zvaigzne Samanta Tīna Poļakova dižojas, ka viņu, tāpat kā citus Latvijas mūziķus, var aicināt dziedāt jebkuras politiskās partijas pārstāvji.

"Esmu dziedājusi vairākiem vadošajiem politiskajiem spēkiem. Un katra mākslinieka ziņā ir izvēlēties - darīt to vai ne," saka Tīna.


Ar Nilu Ušakovu Samantai esot ļoti labas attiecības.

"Būdams Rīgas mērs, Ušakovs mani ir atbalstījis gan tad, kad es pārstāvēju Latviju dziedātāju konkursā Slavjanskij Bazar Baltkrievijā, gan arī pērn, kad piedalījos Jaunajā vilnī. Man Ušakovs kā Rīgas mērs simpatizē.

Lai arī nāku no jauktas ģimenes - mans tēvs ir krievs un māte latviete -, esmu dzimusi un uzaugusi Latvijā un kategoriski neatbalstu, ka Latvijā otra valsts valoda būtu krievu valoda," saka Samanta Tīna.

"Es dziedāju cilvēkiem, nevis politikai, es darīju savu darbu. Dziedātāji dzied, aktieri spēlē, un visi par to saņem naudu,» viņa saka. «Un tas, ka dziedāju koncertā Ķengaraga promenādē, nenozīmē, ka atbalstu Ušakova partiju. Es savā dzimtajā pilsētā Tukumā balsoju par zaļajiem."

Atgādinām, ka soctīklos pirms pašvaldību vēlēšanām aktieris Intars Rešetins uzsvēra: "Visi latviešu mūziķi un mākslinieki, kuri piedalās Saskaņas centra organizētajos priekšvēlēšanu pasākumos, izdzēsiet manu telefona numuru!" . Viena no dziedātājām, kurai adresēti tika šie vārdi, ir Samanta Tīna, kura savulaik nesmādēja iespēju muzicēt pat 9. maija pasākumā pie Uzvaras pieminekļa un šogad pirms vēlēšanām dziedāja koncertā Ķengaraga promenādē, kas bija domes valdošās partijas rīkots pasākums. Tāpat pārmetumi izteikti Olgai Rajeckai, kas uzstājusies Saskaņas pasākumos.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

buiba 08.06.2017 06:51
katram merkakim jabut buri bet sito krokodilieni mizkaste jabut vajpratigam lai sitai kucei virsu kaptu
0 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV