Paukštello ķēris insults

Publicēts: 14.06.2017, Komentāri: 4
Pazīstamais dziedošais aktieris Jānis Paukštello atrasts saļimis kādā Rīgas parkā pēc piedzīvota insulta, vēsta žurnāls Kas Jauns.

Pērnās nedēļas vidū vienā no Rīgas parkiem garāmgājēji uz soliņa pamanījuši saļimušo mākslinieku, kuram bija kļuvis slikti.

Tikai pateicoties līdzcilvēku gādībai un ātrajai reakcijai, aktieri izdevies glābt - tā paziņojuši mediķi.


Daudzi aktiera draugi sprieda, ka pie insulta vainojams lielais pārdzīvojums, jo, kā izrādās, nākamajā sezonā Paukštello vairs nebūs Dailes teātra štata aktieru lokā. Teātra pārstāve Liene Jakovļeva atsakās sniegt informāciju par aktieru sastāvu jaunajā sezonā.

Pēc pāris dienām, kuras pavadītas slimnīcā, aktieris saņēmis zvanu no žurnālistiem un paziņojis, ka ir glābts. Paukštello nekāda papildu ārstēšana vai miera režīms nebūšot vajadzīgs, jo pēc mikroinsulta jau tagad jūtas možs un gatavs atgriezties pie darbiem.

Aktierim pietuvinātas persona gan apgalvo, ka lielās veselības problēmas esot saistītas ar pārmērīgu alkohola lietošanu.

Jau vēstījām, ka teātra un kino aktieris, dziedātājs Jānis Paukštello tika pievērsies diētai un zaudējis 10 kilogramus. Mākslinieks visu mūžu cīnījies ar lieko svaru un šoreiz bijis apņēmības pilns to uzvarēt.

Aktieris uzsver, ka liekais svars ir iedzimta lieta, jo mamma ir bumbulītis un tēvs arī nav no nekādiem kalsnajiem, tātad arī dēls nevar būt slaiduma paraugs.

Dzīvojot mazkustīgu dzīvesveidu potītes izmežģīšanas un vēlāk jau visas kājas sarežģījumu dēļ Paukštello stipri pieņēmies svarā, bet jau kādu laiku uzsācis fiziskās aktivitātes.

Aktieris labprāt nūjo, ar ortopēdiskajiem apaviem var noiet ātrā solī pat sešus kilometrus, bet pāris stundās izdevies 2 km.

Par diētām Paukštello ir lakonisks: ja vēlies, vari ievērot diētas, bet ziemas laikā grūti atteikties un kārtīgi neieturēties, turklāt ja sieva Elīna tik garšīgi gatavo!

66 gadu vecumā Jānis Paukštello izskatās veselīgs, stipri nometis svaru - nu jau vismaz 10 kilogramus. Dziedošais aktieris stāsta par dzīvi pēc autoavārijas un smagajām veselības likstām, un izrādās, dzīves tonusu uztur ar Epsorīnu.






Viens no jaunākajiem skaņdarbiem tiešām ir izdevies! Noklausies - Jānis Paukštello un Inita Dzelme - Vidū pašai dzīvībai

Krodziņā pie Paula - galerija nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

dzertiņi 28.06.2017 22:51
Nosodu liderīgo dzīvesveidu, ka mūžīgam unosonam ir visulaiku hits bijis
0 0 atbildēt
Lilita 28.06.2017 22:19
šada dzīvesveidā Janka sevi var galīgi iznīcināt. iesaku saņemties
1 0 atbildēt
Iveta 14.06.2017 21:46
akal drīz būs jādzird ziņas par ziedojumu vākšanu, riebjas šitie dzērājis
2 0 atbildēt
ilutiņs 14.06.2017 21:38
Jank turās un nedzer vair ne gram!
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV