Sievietes un geji. Hosams pēc škiršanās no Lindas tiekot burtiski ielenkts

Publicēts: 01.07.2017, Komentāri: 6
Atlika vien Saeimas deputātam un gastroenterologam Hosamam Abu Meri un viesnīcas Roma vadītājai Lindai Mūrniecei paziņot par šķiršanos, kā Hosamu daiļais dzimums burtiski gāž no kājām.

Nu viņam raksta ne tikai sociālajos tīiklos un izsaka dažādus piedāvājums, bet arī, apmeklējot restorānu „MUUSU terase” vēl kopā ar bijušo sievu, Hosamu ielenca ne viena vien sabiedrībā populāra blondīne. Pilnu rakstu lasiet žurnālā Vakara Ziņas.

Dažas dienas pēc publiskā paziņojuma par šķiršanos sociālajā tīklā  Hosams saņēmis vēstules un draudzības uzaicinājumus ne tikai no daiļā dzimuma pārstāvēm, bet arī vīriešiem. Dienas laikā viņš saņēmis ziņas no 50 dāmām un pat netradicionāli orientētiem ļaudīm.

«Kāds vīrietis, piemēram, sūta man sirdi un raksta, ka es viņam patīku. Vīrietis... šausmas!» Vakara Ziņām vaļsirdīgi atzinies Abu Meri.

Par šķiršanās pēcgaršu Abu Meri izteicies:

«Man šķiet, ka manu dzīvi sabojājusi politika. Tā ir milzīga psiholoģiskā slodze, jo, ieejot politikā, tu tur esi septiņas dienas nedēļā. Arī brīvdienās, kad lasi dažādus dokumentus, veic neskaitāmas telefona sarunas darba jautājumos un dodies komandējumos. Linda tam visam savulaik gājusi cauri, un viņas secinājums par to visu - no darbošanās politikā nav nekādas jēgas.

Savukārt es vēlos turpināt darboties politikā. Uzskatu, ja jau esmu ievēlēts, man jāizdara maksimālais. Paralēli vēl strādāju par ārstu. Esmu cilvēks, kas nemāk pateikt nē, tāpēc vienā brīdī sasniedzu līmeni, ka visa mana dzīve ir tikai darbs. Ģimenei manis paliek aizvien mazāk un mazāk. Un mājās esmu arvien retāk. Un, ja arī esmu, tad bieži noguris, man nav spēka. Mēs retāk sarunājamies, arī ieklausāmies viens otrā arvien mazāk,» žurnālam Privātā Dzīve atklājis Hosams.

«Šobrīd jūtamies labāk nekā jebkad. Brīvi, jo nav, par ko strīdēties,» atzinusi bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece.

Tāpat Hosams paziņojis, ka abi nedalīs kopīgās mājas «Salēni» - tā paliks kā vieta kopīgai atpūtai, kurā pavadīt laiku kopā ar bērniem un draugiem.

Savukārt Linda paturēs kopīgo dzīvesvietu Rīgā, bet Hosams meklēs jaunu dzīvokli. «Nedaru to ar šausmām, no sērijas - ārprāts, viņa mani izmet ārā uz ielas! Tā nav! Uzskatu, ka šķiroties dzīvesvieta vīrietim vienmēr ir jāatstāj sievai,» uzsvēris šķirtais vīrs.





Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ANITA OSTROVSKA 21.09.2017 18:23
Taisni vai žēl palika
Iedomības kalngals...kā jau viņi visi.
1 0 atbildēt
Ineta Kārkle 21.09.2017 18:23
Ļoti labs ārsts-ārstēja manu meitu (tiksi labākās atsauksmes)
1 0 atbildēt
Biruta Bondarenko [SKREBELE ] 21.09.2017 18:22
Labs aarsts veel nenoziimee LABU GJIMENES CILVEEKU.Un ja kaada cer,ka vinja nu buus taa vieniigaa un labaakaa,SAPNIS VASARAS NAKTII. Viss naak un aiziet taalumaa,un saakas viss no gala
0 1 atbildēt
ANITA OSTROVSKA 21.09.2017 18:21
TUR (no kurienes nācis) tak pieņemts vairākas sievas apņemt un viņam jau tas ir gēnos.
Tā ka pabučos Lindu bet aiz stūra vēl daudzas citas.
1 0 atbildēt
vibrators 20.09.2017 06:12
nu bus briesmigi gruti tai kucei dabut joberu kam ta izlurkata govs ir vajadziga lai vakaros berze ar roku savu klitoru
0 1 atbildēt
Ivo 03.07.2017 18:59
Riktigs meksikanju trileris
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV