TV šova zvaigzne Burka pametot slimo māti iekļūst Latvijas mēroga skandālā

Publicēts: 08.07.2017, Komentāri: 4
Kamēr pašpasludinātā dzejniece un šova ”Saimnieks meklē sievu” varone Magone Burka pošas kāzām ar itālieti, portāls Skaties.lv saņēmis vēstuli no lasītājiem, kuri stādās priekšā kā kaimiņi no Kalētiem. Kaimiņi atklāj Skaties.lv šausmu lietas par to, kas notiek šovā redzētajā sētā, kamēr Magone bauda dzīvi ārzemēs. Tiesa, pati dzejniece iezīmē pavisam citu ainu.

“Dārgie Skaties.lv, aizbrauciet pie viņas (Magones) mammas uz Kalētiem. Kāda ir patiesība, viņas mamma pastāstīs! Paskatieties arī, cik šī slavenā dzejniece necilvēcīgi izturas pret savu miesīgo māti, pametot viņu likteņa varā ar baru lopiem un to saimniecību. Māte knapi iet, dzīvību velk, veselība jau čupā.

Mēs, kaimiņi, to redzam diendienā,” ziņo lasītāji. Kā uzsver ziņotāji, Magone presē gozējas mīļu prātu un arī ar vīriešiem labprāt izklaidējas, taču savai slimajai mammai pat nepiezvanot.


Kā uzsver kaimiņi, mammas veselība esot švaka, bet viņa esot pamesta likteņa varā, viena pati lielajā saimniecībā, kurā savulaik risinājās arī ”Saimnieks meklē sievu” filmēšana. Kaimiņiem esot informācija, ka Magone atteikusies kopt savu slimo māti. Arī uz izslavētajām itāļu kāzām mamma neesot saņēmusi ielūgumu.

Magone Burka sarunā ar Skaties.lv neslēpj – viņa jau zina, ”no kuras puses vēji pūš”. Dzejniece bija gaidījusi šāda veida uzbrukumu no kaimiņiem.

Kā uzsver Magone, viņu stāsts ir tikai monētas viena puse. Jā, mātei esot dažādas ligas ar veselību, taču meita viņu atbalstot. Magone pat vēlējusies ņemt mammīti pie sevis uz Londonu vai iekārtot savā Liepājas dzīvoklī, taču mamma pati vēlas palikt Kalētos.

”Māte ir lauku cilvēks. Sen teica, ka pilsētā nedzīvos, mega pilsētā vēl ne tik,” Skaties.lv skaidro Magone. Un tieši paši kaimiņi, kas uzdodas par labvēļiem, esot tie, kuri gādājot par to, lai Kalētos mammai dzīve nav no vieglajām.

”Cienījamie kaimiņi nav pieminējuši, ka māti vairākkārt apzaguši, kamēr tā slimnīcā, izzāģējuši mātes bērzus, ko viņa ļoti mīlēja un kopa birztalu.

Cik te daudz pagasta ļaužu mīlestības? Kūdītāji, smējēji, ļaunu miltu malēji! Un ļoti informēti pat par manu gultu ārzemēs! Bet tā gan ir mana daļa.

Kur tad bija lielā žēlastība, kad nāca zagt mammas sviedrus? Tad kauns nebija?” jautā šova zvaigzne.

Lai it kā palīdzētu mammai, Magone pat nesen pieteica viņu šovam ”Saimnieks meklē sievu”. Tiesa, mammai šāda veida palīdzība nepatika, un Magonei nācās publiski atvainoties.

Magones Burkas jaunais itāļu līgavainis galerijā nākamajā lapā

Lapas: 12
Komentāri: 4
Avots: Skaties.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Dace 11.07.2017 21:58
skatījos to raidījumu un nodomāju, jē, vai tiešām šizofrēņiķi arī tiek tais seriālos, nu viena traka boba, ar priekšpusi visiem vaļā, ne kauna ne goda un tik sevi slavina, nu neko neredzu tai s viņas dzejas mākslā, prasta lauku vecece kura izlīda uz skatuves , bet cik tad ilgi gozēsies, no viena ieņēma, no otra, tagad italjaška uztaisīs vēl trešo, nu TV apstājies, pietiek blamēt latvju meitas!!!! Vārds un uzvārds sskan ļoti
6 0 atbildēt
Drāzējs 10.07.2017 01:26
Tāda seksōga beibe būtu, ja nebūtu tik liela maita
2 0 atbildēt
Dzintars Manušs 10.07.2017 01:25
kuce
3 0 atbildēt
rakstiet vēl par infantīliķēm! 09.07.2017 01:35
nevienam nezināma šalava prosvalivalas... Drausmas šis seriālu intelekta līmenis
7 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV