Anže par Ērika Niedras nāvi: Puse no manis ir noplēsta. TV zvaigznei jaunas attiecības

Mēļo, ka Kristīne Anže ir kopā ar pazīstamo izmeklējošā raidījuma Aizliegtais paņēmiens šefu Gunti Bojāru. Tomēr samierināties ar mīļotā vīrieša Ērika Niedras pēkšņo nāvi TV dīvai Anžei bijis īpaši un ilgstoši smagi...
Publicēts: 15.09.2017, Komentāri: 4
Iepriekšējie trīs gadi TV3 ziņu moderatorei un Ziņu dienesta vadītājai Kristīnei Anžei bijuši lielu pārmaiņu un satricinājumu pilni. Žurnāla Ieva lielajā intervijā Kristīnei stasta, cik liels bija vajadzīgs laiks, lai samierinātos ar mīļotā vīrieša Ērika Niedras pēkšņo nāvi. Taču pašlaik Kristīne ir jauna ceļa sākumā. Arī jaunas attiecības ir sākušās - vēsta portāls Egoiste.lv.

Atgādinām, ka žurnāls Kas Jauns jau pirms pusgada rakstīja, ka abpusējas mīlas jūtas izveidojušās konkurējošu televīzijas personību starpā. Par pāri kļuvuši raidījuma «Aizliegtais paņēmiens» vadītājs Guntis Bojārs un TV3 ziņu vadītāja Kristīne Anže. Ne Guntis Bojārs, ne Kristīne Anže toreiz savas attiecības nekomentēja, tomēr Anže neslēpa, ka Bojārs viņai gluži svešinieks neesot.


Tāpat jāpiebilst, ka Kristīnei Anžei ir arī dēls Rūdolfs, kas dzimis laulībā ar pazīstamo Nacionālā teātra aktieri Uldi Anži, no kura viņa arī tika mantojusi skanīgo Anžes uzvārdu.

«Joprojām Ērika Niedras nāvi līdz galam neesmu pieņēmusi. Jo tā sajūta tiešām bija tāda, ka puse no tevis ir noplēsta. Kad Ēriks aizgāja, es nedomāju par sevi, koncentrējos tikai uz viņu, man likās, ka viņam ir vajadzīga mana palīdzība. Tai laikā lasīju Tibetas dzīvo un mirušo grāmatu, kas man ļoti palīdzēja, iedeva jaunu redzējumu. Tā kā Ēriks aizgāja pēkšņi, man šķita, ka viņš neapzinājās to mirkli, nebija tam gatavs, tāpēc es ar savām lūgšanām mēģināju palīdzēt viņam aiziet.

Skaļi mums abiem priekšā lasīju minēto grāmatu, lai mēs abi saprastu, kam ejam cauri.

Biju ļoti koncentrējusies uz to, man šķita, ka man jāvelta tam maksimāli daudz mīlestības enerģijas. Sāku slimot - pārāk daudz sevi biju iztērējusi. Piedzīvotais man mācīja arī to, ka nedrīkst otram iet līdzi: es varu palīdzēt, bet nedrīkstu pazaudēt sevi. Tas vispār noder attiecībās ar cilvēkiem: tu vari palīdzēt, vari iesaistīties, bet tev jāsargā savs kodoliņš,» Kristīne Anže atklāj žurnālā «Ieva».

Intervijā Kristīne arī neslēpj, ka pašlaik ir jauna ceļa sākumā - ir satikusi cilvēku, ar kuru veidot attiecības. «Kad tu zaudē ļoti tuvu cilvēku, ir lielas sāpes, bet aiz tām kaut kas ir. Aiz trakā pārdzīvojumu mākoņa slēpjas iespēja, par kuru sāpju mirklī pat nenojaut. Taču jau toreiz domāju: ja mans cilvēks nāks pie manis, mākslīgi viņu neatgrūdīšu.

Pašlaik varu teikt, ka esmu ļoti priecīga par to, ka esam satikušies. Es lūdzu, lai kaut kad nākotnē satiktu vīrieti ar bagātu jūtu pasauli. Tas ir noticis. Cilvēkus, kas pie manis atnāk, uztveru kā dāvanas.»

Vairāk šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

LASIET ARĪ: 53 gadu vecumā negaidīti mūžībā aizgājis Ēriks Niedra
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Velta 19.09.2017 00:50
Ar Anži tomēr bij saskanīgs pāris
0 0 atbildēt
valda 16.09.2017 23:31
Nu ar Uldi Anži bija ļoti saskanīgs pāris. Kāpēc bij jāšķiras?
1 0 atbildēt
gu > valda 17.09.2017 23:43
Tāpēc, ka aktieris bija maita!
1 0 atbildēt
Hai 16.09.2017 23:24
Turaties, Kristīne!
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV