EROTS 2018 pirmās 1000 biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties par rekordzemu cenu!

Ļauj kaislei ņemt virsroku un piepildi erotiskās fantāzijas festivālā “Erots 2018”!
Publicēts: 02.11.2017, Komentāri: 2

Ļauj kaislei ņemt virsroku un piepildi erotiskās fantāzijas festivālā “Erots 2018”! Pērc biļetes jau tagad un ieplāno apmeklējumu uz Baltijas lielāko erotikas festivālu – 16. un 17. februārī Ķīpsalas hallē. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Divu kaislīgu nakšu garumā varēsi baudīt pikantu erotisko programmu ar kārdinošām un eksotiskām pornodīvām, valdzinošiem sieviešu un neķītriem vīriešu striptīziem, kā arī citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem.

Šobrīd dalību “Erots 2018” ir apstiprinājuši dalībnieki no Vācijas, Nīderlandes, Čehijas un Baltkrievijas. Ar festivāla dalībniekiem varēsi iepazīties festivāla mājaslapā www.erots.lv. Lai saglabātu intrigu, festivāla dalībniekus atklāsim pamazām! Seko līdzi karstajām “Erota” aktualitātēm!

Ja tevi interesē mazliet netradicionālāka erotika, tad īpaša odziņa festivāla programmā būs Nīderlandes erotiskā teātra trupas “Olifanttakeover” priekšnesumi. Tās būs erotiskas un dramatiskas pasakas, kurās nereti ir patapināti mēmā kino elementi. Šajos priekšnesumos varēsi redzēt gan nerātnas spēlītes, gan ekstravagantas lomu maiņas, bet neiztrūkstoša sastāvdaļa šajās mini izrādēs ir humors, lai ļautu tev pārkāpt savus tabu ar smaidu!

Ja esi skarbāku izjūtu cienītājs, arī tev “Erotā” būs ko redzēt, jo esam sagatavojuši īpaši velnišķīgus priekšnesumus uz mežonīgās SM skatuves! Savukārt SM meistarklasēs, kuras atradīsies tieši blakus Mežonīgajai skatuvei, ikvienam interesentam būs iespēja pašam apgūt filmā “Greja piecdesmit nokrāsas” redzētās tehnikas.

Aktīvākie festivāla apmeklētāji varēs piedalīties dažādos konkursos un saņemt balvas. Bet drosmīgākie – apmeklēt “intīmo frizieri” . Taču, ja prāts nesas uz vēl asākām izjūtām, jūs gaidīs arī tetovēšanas un pīrsingu stends!

Paralēli šovprogrammai varēs nolūkot erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, seksīgu apakšveļu, masāžas eļļas, filmas u. c.

Seko līdzi jaunumiem: www.erots.lv un www.facebook.com/ErotsLV/

Erotikas festivālu “Erots 2018” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Bellevue Park Hotel Riga” un “Baltic Taxi”.

Biļetes
Biļetes iegādājies “Biļešu servisa” kasēs (http://ej.uz/kvd5) visā Latvijā. Ieeja no 18 gadu vecuma! Pirmās 1000 biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties par rekordzemu cenu!

“Erots 2018” norises laiki:
16. februāris 18.00–03.00
17. februāris 18.00–03.00

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vilne 12.11.2017 00:11
man 18 paliks martā... tātad netieku?
1 0 atbildēt
... 09.11.2017 21:06
Biļetes paliek arvien dārgākas, cerams arī ka kavlitate uzlabosies
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV