45 miljoni piešķirti biedrībām! Sakarā ar Nila Ušakova mēģināšanu krāpties tiek gatavota prasība tiesā

Mūsu nodokļu maksātāju nauda tiek tērēta aci nepamirkšķinot...
Publicēts: 28.11.2017, Komentāri: 7

Nepilnu divu gadu laikā Rīgas dome dažādām biedrībām un nodibinājumiem izmaksājusi 45,85 miljonus eiro - 22,43 miljonus eiro pērn un 23,42 miljonus šī gada pirmajos deviņos mēnešos.

Pilns pārskats: kādām biedrībām un nodibinājumiem pērn un šogad tikusi Rīgas domes (bet ne pašvaldības uzņēmumu) nauda: Atklātībā nākot faktiem, kas liecina par dīvainu Rīgas domes finansējuma izlietojumu vismaz atsevišķām biedrībām un nodibinājumiem, portāls Pietiek publicējis īpašu ekskluzīvu kontentu – 66 lappuses garu pārskatu, ko Rīgas pašvaldība sagatavojusi, saņemot oficiālu informācijas pieprasījumu par visu finansējumu, ko 2016. gadā un 2017. gada pirmajos deviņos mēnešos no Rīgas pašvaldības, tās struktūrām un pašvaldības kapitālsabiedrībām saņēmušas biedrības un nodibinājumi. Tiesa, jau tagad redzams, ka Nila Ušakova vadītā pašvaldība ir mēģinājusi krāpties, sniedzot ziņas tikai par pašvaldības struktūru sniegto finansējumu un „piemirstot” to, ka šāda informācija ir pieprasīta arī par pašvaldības kapitālsabiedrību sniegto finansējumu. Saistībā ar šo domes „aizmāršību” jau tiek gatavots pieteikums administratīvajai tiesai.

Sakarā ar dokumenta iespaidīgo apjomu tas ikvienam interesentam Word failā ir lejupielādējams ŠEIT.

Savukārt tas pats dokuments, tikai 66 JPEG attēlos ir lejupielādējams ŠEIT.

Redakcijas piebilde: ņemot vērā iespaidīgo datu apjomu, aicinām visus lasītājus: ja pamanāt kaut ko, Jūsuprāt, interesantu vai, vēl labāk, aizdomīgu, lūdzu, norādiet uz to komentāros, - iespēju robežās informāciju pārbaudīsim un analizēsim. Tāpat, lūdzu, dariet zināmu, ja Jums kļūst skaidrs, ka pašvaldība ir "aizmirsusi" vēl kādu daļu no oficiāli pieprasītās informācijas.

Raksts pirmoreiz publicēts Pietiek.com .

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ARMENS 07.12.2017 04:00
Nožēlojams tas Ušaks
0 0 atbildēt
Ivars 30.11.2017 01:17
Bērni ,mācaties no RD atbildīgajām personām ,kā tehniski pareizi jāzog miljoni un aceraties ,Latvijā par bulciņas - sviestmaizes zādzību draud gadiem ilgs cietumsods.Mācīties vajag no valsts svarīgākajām amatpersonā .Zagt ir slikti ,bet tā mācija tajos ārpŗātigajos ( krievu ) laikos ,tad visu mācija nepareizi .
2 0 atbildēt
Žurka 30.11.2017 01:14
Ceru, ka veco ļaužu namā, sarkanajā krustā un samariešu biedrības pakalpojumu ņēmēji arī saņēma pakalpojumus par šo piešķirto naudu. Ceru. ka nav tā, ka gribēja kā labāk, bet sanāca kā vienmēr. Kas tas par nodibinājumu "Riga.lv" ? Kapēc ne "Rīga,lv" ? Uz ko viņi ir iztērējuši gandrīz 4 miljonus eiro gandrīz divu gadu laikā? Kāds labums no šī nodibinājuma rīdziniekiem? Un pārējās biedrības, piemēram "I did it", "Piedzīvojumu sacensību apvienība", "Notikumu aģentūra" , "Mūsu darbs mieram", "Kultūras perons" , kultūras centrs "RIXC", utt.., ar ko šī biedrības nodarbojās, kāda ir pievienotā vērtība?
2 0 atbildēt
Dolārs 30.11.2017 01:10
Vienkārši gribas nopirkt biļeti un aizbraukt. Latvijā labi dzīvo tie ,kas iemanās eksistēt uz nodokļos iemaksātās naudas.
2 0 atbildēt
Elīna 30.11.2017 01:09
Labāk par to naudu būtu atjaunojuši Āgenskalna tirgu, kurš ir vēsturisks.
2 0 atbildēt
par misteru 20 30.11.2017 01:07
20% no šīs summas ir 9 170 000 Eur. Politika ir ienesīgs bizness.
2 0 atbildēt
iro 30.11.2017 01:07
Ušaks maksā savām biedrībām ļimonus, tas tak skaidrs.
Bet kas maksā Delnām, Providus un pārējiem līdzīgiem veidojumiem?
Tikai nestāstiet, ka tie pārtiek no zila gaisa, tiem tāpat vajag ļimonus, varbūt pat vairāk nekā Ušaks atmet svojim.
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV