Ugunīgs prieks, bimbāšana uz skatuves, vecāku iestudētas paraugfrāzes. X Faktorā uzvar 'bārda' Arturs Gruzdiņš

2017.gada Latvijas šova X Faktors pirmajā sezonā uzvar skatītāju simpātija, par 'Bārdu' iesauktais Arturs Gruzdiņš. Tikmēr cēsiniece Līga Rīdere uz skatuves nespēja valdīt asaras. 198 FOTO.
Publicēts: 04.12.2017, Komentāri: 0
Svētdien, 2017.gada 3. decembrī, Rīgas Kinostudijā ar grandiozu koncertu noslēdzās muzikālā realitātes šova “X Faktors” 1. sezona. Ceļš uz “X Faktora” pirmās sezonas finālu sākās maijā un šo ceļu uzsāka 1089 dalībnieki, no kuriem vien trīs sacentās lielajā finālā par skatītāju simpātijām un uzvaru: Arturs Gruzdiņš no Rūjienas, Līga Rīdere no Cēsīm un Adriana Miglāne no Bauskas. Finālā bija vērojams patiesi aizraujošs duelis starp diviem vidzemniekiem Līgu un Arturu, kurā pārāks izrādījās rūjēnietis Arturs Gruzdiņš.
Lielo finālu atklāja Arturs, ārkārtīgi jaudīgi izpildot vienu no grupas “Prāta Vētra” skaistākajām dziesmām, kas, pēc Aijas Auškāpas vārdiem, uzskatāma arī par vienu no stūrakmeņiem grupas muzikālajā vēsturē. Dziesma, kuru Renārs Kaupers raksturo kā iedvesmas dziesmu, jau no pirmajām notīm piecēla kājās teju visus “X Faktors” skatītājus, kas pulcējās Rīgas Kinostudijā. Kā otrā uz skatuves kāpa Adriana, kuru Aija noraksturoja ar vārdiem, ka “pārliecinoši uzmirdzējusi jauna zvaigzne”. Viņa ugunīgi nodziedāja Keitijas Perijas dziesmu “Fireworks”, nododot stafeti Līgai, kura par savu fināla pirmo dziesmu izvēlējās Igo “Vēstule” un kuras mentors Intars Busulis to atzina par labāko Līgas priekšnesumu visa konkursa vēsturē.


Kamēr dalībnieki gatavojās otrajai dziesmai, kuru izpildīja duetā ar kādu no Latvijā iemīļotajiem mūziķiem, tikmēr skatītājus ar savu dzīvespriecīgo priekšnesumu priecēja igauņu grupa “Ewert and the Two Dragons” ar dziesmu “We wait for the light”. Pēc tās ar dziesmu “Bailes” uz skatuves kāpa divi Arturi – Gruzdiņš un Šingirejs jeb Dons –, izpelnoties pamatīgas skatītāju ovācijas. Otrais duets, kurš kāpa uz skatuves, nošarmēja kā skatītājus, tā žūriju, jo Adriana kopā ar Ralfu Eilandu no sirds izdziedāja romantisko Igo dziesmu “Naktsvārdi”. Duetu daļu noslēdza Līga un Intars ar rotaļīgo Robija Viljamsa un Kailijas Minogas dziesmu “Kids”.
Pēc izskanējušajām divām fināla dziesmām ar priekšnesumiem uzstājās abi dziedošie žūrijas pārstāvji: Intars Busulis kopā ar “Abonementa orķestri” izpildīja burvīgo un lirisko “Reiz tu nāksi klusumā”, bet Reinis Sējāns kāpa uz skatuves kopā ar Jāni Šipkēvicu, izpildot dziesmu “Visa par daudz” no jaunākā grupas Instrumenti albuma “Atkala”, kas dienas gaismu ieraudzīs 8. decembrī. Pēc šiem priekšnesumiem tika atklāts pirmais skatītāju balsojums, un noskaidrojās, ka cīņu finālā turpina Līga un Arturs.
Finālā Arturs līdz baltkvēlei iekarsēja publiku, izpildot Bon Džovi dziesmu “Always”, bet Līga nodemostrēja savu spēcīgo vokālu Dženisas Džoplinas dziesmā “Piece of my heart”. Kamēr tika apkopoti fināla balsošanas rezultāti, skatītājiem bija iespēja baudīt Dona jaunāko dziesmu “Pa ceļam” un pasaulslavenā Mančestras dueta Hurts dziesmu “Ready to go”.


Latvijā vērienīgākā realitātes šova 1. sezona ir noslēgusies un uzvarētājs ir noskaidrots, tāpēc laiks gatavoties “X Faktors” jaunajai sezonai! Ja esi apveltīts ar spēcīgu vokālu un tavs kvēlākais sapnis ir uzstāties lielam klausītāju pūlim, tad pasaulē skatītākais muzikālais realitātes šovs “X Faktors” ir tava iespēja spert pirmos lielos soļus pretim veiksmīgai mūziķa karjerai. Pieteikuma anketu meklējiet ziņu xfaktors.lv.

TV3 PUBLICITĀTES FOTO, AUTORS TOMS NORDE.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV