Erotiskās sasiešanas paraugdemonstrējumi festivālā Erots 2018

BDSM cietokšņa saimnieks, austrālietis Fleims Hels aicinās pārkāpt sabiedrības uzspiestās normas, stereotipus un 16. un 17. februārī Ķīpsalā iepazīstinās festivāla “Erots” apmeklētājus ar šibari erotisko ķermeņa sasiešanas mākslu.
Publicēts: 23.01.2018, Komentāri: 0

BDSM cietokšņa saimnieks, austrālietis Fleims Hels aicinās pārkāpt sabiedrības uzspiestās normas, stereotipus un 16. un 17. februārī Ķīpsalā iepazīstinās festivāla “Erots” apmeklētājus ar šibari erotisko ķermeņa sasiešanas mākslu.

Šibari ir īpaši nepieradināta un uzbudinoša erotikas forma, jo apvieno klasiskās BDSM (verdzība, disciplīna, dominance, pakļaušanās) varas attiecību spēles un seno samuraju sasiešanas mākslu no 15. gadsimta Japānas, kad to vēl pazina kā hojo-jutsu. Sagūstītā ķermeņa maigā āda un vijīgās formas rosinoši kontrastē ar raupjo virvi un stratēģiski iesietajiem mezgliem, radot baudījumu kā dominējošajam, tā arī pakļautajam.

Cilvēkus bieži pavada iracionālas bailes ļauties savām patiesajām vēlmēm, jo mēs katrs lielākoties veidojam savu tēlu tādu, kādu to pieprasa apkārtējā sabiedrība. “Tā spiež mūs pakārtoties: mācies, meklē darbu, precies, veido ģimeni... Ir tikai normāli, ja cilvēks ik pa laikam vēlas izbēgt no šī visa,” stāsta Fleims, kurš bijis iesaistīts BDSM kopienās Ņujorkā, Londonā, Tokijā un Berlīnē. Par spīti šīm bailēm, viņam līdzīgi domājošo vīriešu un sieviešu skaits ir gana kupls arī tepat Rīgā, un par apmeklētāju daudzumu savā BDSM cietoksnī Tērbatas ielā viņš nesūdzas.

Savu pirmo draudzeni Fleims sasējis jau agrīnajos tīņu gados un virvju vietā sākotnēji izmantojis auduma gabalus, sieviešu zeķbikses, siksnas un daudz ko citu. “Turpināju to darīt, jo gan man, gan viņai tas gluži vienkārši sniedza baudu,” Fleims ir lakonisks. Pakļautajiem motivācija piedalīties nodarbē ir visdažādākā. Dažiem šibari ir emocionāls piedzīvojums – kontroles atdošana, pakļaušanās ievainojamības un trausluma pieredzei, taču dažiem patīk fiziskie aspekti, virves savilkšanās ap ķermeni. Nenoliedzami, abi šie elementi kopā var radīt neizmērojamu baudu.

Lai arī katram siešanas entuziastam pretī droši vien atradīsies vairāki, kuri uz šo visu dažādu iemeslu dēļ raugās ar nosodījumu, Fleims viņus neņem galvā: “Man nav pārlieku daudz laika huligāniem, kuri ikdienā skatās uz cilvēkiem no augšas un gūst prieku, kritizējot citus. Esmu pārāk aizņemts ar savas dzīves izbaudīšanu un baudas sniegšanu citiem – man nav nepieciešama viņu piekrišana vai svētība.”

Fleima šibari priekšnesumus varēs vērot uz festivāla “Erots 2018” mežonīgās skatuves 16. un 17. februārī. Savukārt pēc priekšnesuma S&M workshop zonā līdztekus iepēršanas meistarklasēm apmeklētāji varēs baudīt erotiskās sasiešanas mākslas paraugdemonstrējumus, kuru laikā Fleims sacentīsies ar otru šibari pavēlnieku un sasies meitenes turpat uz grīdas.

Divu kaislīgu nakšu garumā – 16. un 17. februārī – “Erota 2018” apmeklētāji varēs baudīt pikantu erotisko programmu ar karstasinīgām pornodīvām, valdzinošiem sieviešu un nerātniem vīriešu striptīziem un citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem. Paralēli šovprogrammai varēs nolūkot erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas u. c. Seko līdzi jaunumiem www.erots.lv, kā arī www.facebook.com/ErotsLV/

Biļetes var iegādāties “Biļešu servisa” kasēs (http://ej.uz/kvd5) visā Latvijā. Sagādā dāvanu tagad, bet izsaiņo februārī! Ieeja no 18 gadu vecuma!

Erotikas festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Baltic Taxi”, “Bellevue Park Hotel Riga”, “Prieks Tūre” un “One Touch”.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV