Nosaukts par vulgāro un piedauzīgo Boratu. Kāpēc visa pasaule ņirgājas un apkauno prezidentu Vējoni?

VIDEO.
Publicēts: 09.04.2018, Komentāri: 3
ASV prezidenta Donalda Trampa tikšanās ar Baltijas valstu prezidentiem spilgti parodēta populārajā skeču šovā Saturday Night Live. Kā ierasts, ASV prezidentu atveidoja izcilais aktieris Alekss Boldvins, kurš Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni nosauca par Boratu.

Skandalozais un stipri pastulbais Borats (attēlā titulbildē) ir satīriski veidots kazahu tautības žurnālists, filmas «Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai» galvenais varonis, ko tēlo britu komiķis Saša Barons Koens. Borats komēdijfilmā, uzdodot piedauzīgus, pazemojošus, vulgārus jautājumus un veicot izvirtīgas, brīžiem dziļi pretīgas darbības, kas rietumu kultūras pārstāvjiem liekas neparasti nepieklājīgas, veido ironiskas un komiskas situācijas.

Alekss Boldvins parodējis Trampa nevērīgo, neieinteresēto attieksmi pret Baltijas valstu prezidentiem. Lietuvas prezidentes Daļas Grībauskaites runas laikā viņš aizmieg krākdams, bet runas beigās ierēc par frizūru. Uz kādas žurnālistes jautājumu ASV prezidents lūdz atbildēt Boratam, norādot uz Latvijas prezidentu Vējoni.


Jāteic, ka Alekss Boldvins ir visu laiku labākais Donalda atdarinātājs - tik precīzi kniebt lūpas un raukt acis vēl nav pratis neviens cits.



SKATIET ARĪ LATVIEŠU PARODIJU: Video parodija par Raimonda Vējoņa 'izcilo' runu Baltajā namā pie mūsu drauga Donalda Trampa

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Jānis Bicāns 10.04.2018 16:26
Ja Latvijas politiķi cienītu savu valsti un valodu tad prezidents runu teiktu latviski un līdzās viņam būtu tulks.Ja pats sevi cienīsi tad arī citiem nāktos to darīt.Valsts prezidentam nav jābūt poliglotam,vienīgi inteliģentam un zinošam gan.
4 0 atbildēt
Latvju tauta 10.04.2018 16:25
Pilsoņi, raudzīsim kādu Saeimu ievēlēt oktobrī!!! Tikai deputāteļi izvēlas prezidentu. Par esošo ir kauns
2 0 atbildēt
Bors 10.04.2018 14:53
Jo viņš nejēdz angliski
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV