Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads aicina rīdziniekus uz Nacionālo teātri šodien un rīt

Trīs ekskluzīvās izrādēs TV šovu un seriālu zvaigzne, Valmieras teātra aktieris titullomā uz Latvijas galvenā teātra skatuves 2018.gada 1. un 2. jūnijā. Laipni gaidīti!
Publicēts: 31.05.2018, Komentāri: 1
'LŪCIS'. Galvenajā lomā Latvijā plaši pazīstamais Valmieras Drāmas teātra vadošais aktieris un daudzu TV seriālu un raidījumu zvaigzne Imants Strads.

Trīs ekskluzīvas Valmieras Drāmas teātra viesizrādes Rīgā, Valsts Nacionālajā teātrī 1. jūnijā plkst. 19:00 un 2. jūnijā dienas izrāde plkst. 13:00, bet vakara izrāde 18:00. Plašāk - Nacionālā teātra repertuārs šeit.


Iestudējuma režisore Elīna Cērpa pirms dokumentālās izrādes tapšanas veikusi apjomīgu pētījumu par aktiera un režisora Pētera Lūča darbu un laiku Valmieras teātrī. Interesanti stāsti arī uzzināti, atmiņu pēcpusdienā tiekoties ar izcilās personības laikabiedriem. Izrāde ir kā vēstījums jaunākajai paaudzei par Pētera Lūča daiļradi un viņa atstāto mantojumu Valmieras teātrim.

Aktieri, režisoru un skatuves mākslas pedagogu Pēteri Lūci (1907.–1991.) plašāka sabiedrība iepazina kā Oskaru Kļavu pirmajā latviešu pilnmetrāžas skaņu spēlfilmā “Zvejnieka dēls” (1939). Valmierā pirmo darbu – Rūdolfa Blaumaņa “Indrānus” – viņš iestudēja 1943.gadā. Deviņus gadus vēlāk Pēteris Lūcis kļuva par Valmieras teātra pastāvīgo režisoru. No 1957.gada līdz mūža nogalei viņš bija Valmieras teātra galvenais režisors. 2017.gadā tiks atzīmēta Pētera Lūča 110.gadadiena. Iestudējums tapis ar Latvijas valsts simtgades programmas atbalstu.

Izrāde izvirzīta Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio balvai “Kilograms kultūras” .

Izrāde tapusi NVO producentu kompānijas “Pigeon-bridge” pētnieciskā skatuves mākslas projekta “Bērni iet” rezultātā, sadarbībā ar aktrisi Astru Baumani, spāņu mākslinieku Migelu Anhelu Melgaresu (Miguel Angel Melgares) un radošo producenti Zani Esteri Gruntmani.

LASIET ARĪ: Iemīlējies aktieris! Imants Strads konservos un dzīvajā

Imants Strads iemīlējies savā vedējmātē, aktrisē Elīnā Vānē

Saplēstās krūzes zvaigzne Imants Strads pavāršovā pie Roberto

Vai seriāla Saplēstā krūze veidotāji skatītājus tur par idiotiem?

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vaira 01.06.2018 17:40
Fantastiski. lai pilnas zāles visām trīs izrādēm!
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV