Šovs 'Urālu pelmeņi' dodas Eiropas tūrē un pirmoreiz uzstājas Latvijā

Vismīļākais un populārākais humoristiskais šovs PIRMO reizi ierodas Latvijā! 4.februārī plkst.19.30 Arēnā Rīga.
Publicēts: 01.02.2019, Komentāri: 5
Vismīļākais un populārākais humoristiskais šovs PIRMO reizi ierodas Latvijā! Rīgā uzstāsies spilgtākās šova zvaigznes: Brekotkins Dmitrijs, Isajevs Sergejs, Jarica Maksims, Jeršovs Sergejs, Kalugins Sergejs, Dildina Ilana, Korņeva Ksjenija, Postovalovs Romans.

Sergejs Isajevs: Šāds mūsu ārzemju braucienu ģeogrāfijas paplašinājums – tas ir ļoti patīkams un tai pat laikā ļoti aizraujošs! Mēs rūpīgi veidojām programmu, ievērojot specifiku. Bet kopumā mēs esam pārliecināti, ka MŪSU skatītājs, pat dzīvojot citā valstī, ir saglabājis to pašu unikālo „urālu pelmeņu” humora izjūtu, kas nozīmē, ka koncertos kā ierasts būs lieliska atmosfēra.

Programma „Izlase” – tie ir publikas iemīļoti numuri par visu smieklīgo, kas ir saistīts ar cilvēku ikdienu jebkurā valstī. Jautras ģimeniskas miniatūras, smieklīgas situācijas darbā, veikalā, atvaļinājumā. Turklāt skatītājs redzēs pavisam jaunus numurus, kas ne reizi vēl nav izrādīti Krievijas televīzijā un nav publicēti Youtube.


Sergejs Jeršovs: Ko mēs gaidām mūsu koncertā? Patiesībā nedomāju, ka skatītāju sastāvs stipri atšķirsies no mūsu koncertiem Krievijā, savukārt Dzimtenē uz mūsu koncertiem nāk arī ģimenes pilnā sastāvā. Ievērojot to, cik gadus pastāv mūsu šovs, dažas ģimenes ir uzaugušas, skatoties „Urālu Pelmeņus”. Ne jau velti mūs dēvē par tautas šovu.

Vēl „Urālu Pelmeņu” receptē ir viena slepena sastāvdaļa, kas skatītājos raisa sajūsmu. Uzticīgie šova atbalstītāji ar mīlestību to dēvē par „PĀRPRATUMIEM”. Aizķeršanās, pārpratumi un improvizācija, kas neizbēgami rodas koncerta laikā, padara to patiešām par dzīvu un atmiņā paliekošu notikumu.

4.februārī plkst.19.30 Arēnā Rīga - BIĻETES ŠEIT

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Ilze 06.02.2019 01:10
Foršākie Krievijas aktieri - vienmēr priecē arī mūs latviešus! Paldies, spasibo thank you!
1 0 atbildēt
Ilianors 06.02.2019 00:26
Žēl, ka tikai viens koncerts, netiku
1 0 atbildēt
viktors malahovskis 05.02.2019 22:23
Dizelšovs arī nebūtu slikts.
2 0 atbildēt
Gvido Šteinbergs 05.02.2019 22:23
kapēc neesu LV Paši labākie!
2 0 atbildēt
Izabelle 04.02.2019 16:05
jaukākais Krievijas humoršovs
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV