Kaisle un plūstoša seksuālā enerģija festivālā Erots 2019 Ķīpsalā

Publicēts: 22.01.2019, Komentāri: 0

Divu ķermeņu vilkme un kaisle uzbudinās festivālā “Erots”!

Dzirksteļojoša kaisle un starp partneriem plūstoša seksuālā enerģija ir striptīzdejotāju dueta “Foxy lix” šova pamatā, ko jau 15. un 16. februārī varēs izbaudīt festivālā „Erots 2019” Ķīpsalā. Tieši “Erotā” piepildās sieviešu un vīriešu slepenākās vēlmes!

„Erots 2019” 15. un 16. februārī ne vien radīs spriedzi un adrenalīnu, bet arī iekarsēs un uzbudinās ikvienu. Festivāla programma un biļetes šeit.

Vācu mākslinieks Paul Geeman norāda, ka duets savos priekšnesumos rosina skatītāju iztēli un ļauj vaļu katra fantāzijai: “Laikā, kad cilvēki masu saziņas līdzekļos tiek pārpludināti ar tiešiem seksuāliem stimuliem, mēs darbojamies pretēji un piesaistām uzmanību ar kaislību un autentisku divu cilvēku pievilcību.” - FOTOGALERIJA ŠEIT

Ikdienā Paul un Russlana ir parasts pāris, kas slēpj divkārši slepenu dzīvi vakaros - kļūst par afrodiziaku* kā sievietēm, tā vīriešiem. Russlana Rassiva dejo jau 12 gadus, bet Pau Geemanl ir profesionāls dejotājs sešus gadus. Viņš divus gadus ir vadījis striptīza aģentūru, bet tagad viņi kopā darbojas kā duets "Foxy Lix".

Mākslinieku veiksmīgākie striptīza priekšnesumi ir radušies iedvesmojoties no filmu tēliem – noslēpumainie un bīstamie Smita kungs un kundze, supervaroņi Betmens un Kaķsieviete, kā arī pakļāvīgā Ana un dominējošais Grejs no Greja piecdesmit nokrāsu triloģijas. Viņu ievērojamākā uzstāšanās bija Berlīnes erotikas izstādē “VENUS”. Ar saviem karstajiem šoviem viņi uzstājas arī nūdistu un hedonistu klubos.

Nojauc seksualitātes robežas!

Festivālā “Erots” baudi neaizmirstamus šovus, izmēģini lomu spēles, sajūti vēl nebijušas emocijas, atklāj savas apslēptākās vēlmes un ļauj tām vaļu! Festivāla programma ir daudzveidīga un piemērota gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai.

Ķīpsalas hallē vienlaikus kaislīgiem un pavedinošiem TOP mākslinieku priekšnesumiem un stiptīzšoviem, varēs izvēlēties un iegādāties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās higiēnas un labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļešu cena – no 17 EUR, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas. Pieejamas VIP biļetes 2 un 4 personām. Biļetes un pasākuma programma pieejama šeit

“Erots 2019” norises laiki:
15. februāris 20.00–03.00
16. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

* Viela, augs, ēdiens vai dzēriens, ko uzskata par seksuāli uzbudinošu.

Ieskats pāra šovprogrammā:


FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV