Festivālu EROTS 2019 vadīs latviešu sekssimbols un slavenākais vecpuisis Lauris Dzelzītis

Publicēts: 14.02.2019, Komentāri: 3

Sieviešu dievināto Dailes teātra aktieri Lauri Dzelzīti no 15. līdz 17. februārim sastapsim Ķīpsalas hallē, vadot vienu no Eiropas vērienīgākajiem erotikas festivāliem «Erots 2019», vēsta žurnāls Vakara Ziņas.

Tiesa gan, Lauris Dzelzītis nevadīs kaisles pilno programmu viens pats, bet gan tandēmā ar pieredzējušo «Erota» vadītāju Sigitu Brazdausku.

Aktieris pikantās situācijās ar erotikas piesitienu ne vienu reizi vien nokļuvis arī uz Dailes teātra skatuves, spēlējot dažādu režisoru iestudējumos. Izrādās, ka «Erota» festivālu Lauris Dzelzītis līdz šim nav apmeklējis arī kā skatītājs, tādēļ šoreiz darbu viņš varēs apvienot ar izstādes šovprogrammu apskati.

«Šoreiz mans darbs būs neordinārāks, nekā vadīt vienkāršu izklaides pasākumu. Domāju, ka tas varētu būt gana interesanti, neierasti, vēl jo vairāk, ja līdz šim ne reizi neesmu apmeklējis šāda veida pasākumu, tad būs aizraujoši to vadīt,» nosaka Lauris Dzelzītis un aicina itin visus, kas jau sasnieguši 18 gadu vecumu, nākt un skatīties «Erotu». «Gaidu gan sievietes, gan vīriešus, jo nav teikts, ka tikai pāri var nākt. Galvenais, lai ir interese, un nav svarīgi, vai cilvēks ir vai nav attiecībās. Tam nav nozīmes! Intīmas attiecības ir visiem cilvēkiem,» viņš nosaka.

Foto: Vakara Ziņas (Nra.lv)

Uzziņai:

Nojauc seksualitātes robežas!

Festivālā “Erots” baudi neaizmirstamus šovus, izmēģini lomu spēles, sajūti vēl nebijušas emocijas, atklāj savas apslēptākās vēlmes un ļauj tām vaļu! Festivāla programma ir daudzveidīga un piemērota gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai.

Ķīpsalas hallē varēs vērot gan kaislīgus un pavedinošus TOP mākslinieku priekšnesumus un striptīzšovus, gan izvēlēties un iegādāties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās higiēnas un labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļešu cena – no 17 EUR, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas. Pieejamas VIP biļetes 2 un 4 personām. Biļetes un pasākuma programma pieejama šeit

“Erots 2019” norises laiki:
15. februāris 20.00–03.00
16. februāris 18.00–03.00


Erotikas festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Bellevue Park Hotel Riga” un Kokteilis.lv.


LASIET VĒL:


Šarmantā burleskas karaliene Jekaterina no Krievijas festivālā 'Erots 2019'. KRĀŠŅA FETIŠA FOTOGALERIJA


2010. gada festivāls EROTS. Ekskluzīvi, atklāti un bez cenzūras. VIDEO tikai pieaugušajiem


EKSKLUZĪVS, iepriekš nekur neredzēts VIDEO! Par godu festivāla EROTS divdesmit gadu jubilejai


Kas un kā notika Erotā pirms deviņiem gadiem? KĀRDINOŠA FOTOGALERIJA 18+

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Sers 16.02.2019 13:00
Dzelzis labs aktieris
1 0 atbildēt
Maira 14.02.2019 16:44
Forši, tad jau dāmas pulcēsies
2 0 atbildēt
Aija Linde 14.02.2019 16:43
Kaads sekssimbols ..,,,,,,,,.mans sekssimbols ir mans viirs
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV