42 gadu vecumā pēkšņi miris rakstnieks un tautā iemīļotais Fotoreceptes.lv dibinātājs Armands Avens

Titulbildē Avens kopā ar savu uzticamo gaļas "ekspertu", četrkājaino mīluli un grāmatu varoni, runci Bongu.
Publicēts: 01.03.2019, Komentāri: 5
42 gadu vecumā dzīves pavediens aprāvies Armandam Avenam, kuru virtuālajā vidē pazina ar segvārdu 'Normāls Cilvēks' un kurš izveidoja pirmo populāro ēdienu pagatavošanas vietni Fotoreceptes.lv, vēsta portāls Jauns.lv.

Daudzi Armandu Avenu atceras kā vienu no pirmajiem cilvēkiem Latvijā, kas aizsāka ēdienu gatavošanas blogu kultu. Viņa Fotoreceptes.lv ir vietne, ko cilvēki izmanto joprojām – īpaši tad, kad vajadzīgs atrast tradicionālu ēdienu “vispareizākās” receptes. Vietne kļuva populāra ar to, ka Fotoreceptēm īpaši uzticējās stiprā dzimuma pārstāvji, kuriem rosīšanās virtuvē saistījās ar sarežģītību. Armands Avens jebkuru recepti attēloja pa soļiem bildēs, kā arī viegli uztveramos tekstos pastāstīja, kas jādara.

Emocionālus vārdus autoram veltījusi Apgāda Zvaigzne ABC vadītāja Vija Kilbloka: "Šodien pavadījām aizsaules ceļos iemīļotu pavārgrāmatu autoru Armands Avens. Lai Dievs ņem viņa dvēseli savos apskāvienos!"

Tāpat mīļus vārdus rakstniekam pauž pazīstamā Dienas žurnāliste Tekla Šaitere: "Domās biju kopā ar jums visiem, Armandu pavadot..."

Lasītāju mīlestību iemantojis arī Armanda četrkājainais mīlulis: kaķis – pārtikas ģenerālinspektors Bonga, kuram saimnieks vienmēr deva nogaršot gaļu – ja dzīvnieks to ēda, to drīkstēja sākt gatavot - SKATIET FOTOGALERIJĀ

Redzot sava bloga popularitāti, Avens nodibināja savu uzņēmumu SIA Fotoreceptes.lv, bet vēlāk izdevniecība “Zvaigzne ABC” receptes apkopoja un izdeva vairākās grāmatās. Tās veikalos nopērkamas joprojām.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Armanda Avena tuviniekiem un talanta cienītājiem. Viņa darbi dzīvos tikpat ilgi, cik internets...

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

beedīgi 04.03.2019 21:12
kaut kāds seeŗu gads Latvijā iesācies
1 0 atbildēt
fane 03.03.2019 21:59
kas viņam notika?
2 0 atbildēt
Rigā > fane 04.03.2019 21:12
runā , ka atkarības
1 0 atbildēt
Aija 03.03.2019 21:57
Drausmīgi , ka pēdējā laikā mirst 30-40 gadnieki
3 0 atbildēt
Horens 03.03.2019 21:55
Dziļākā līdzjūtība.
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV