"Aizejošajam" Vējonim viss pie vienas vietas - kopā ar kundzi mierīgi noraugās savas apsardzes auto novietošanu invalīdu stāvvietā

Publicēts: 09.04.2019, Komentāri: 6
Līdzšinējam valsts prezidentam pirms prognozētās amata zaudēšanas sabiedrības viedoklis kļūst aizvien vienaldzīgāks, - aizvadītajā piektdienā Raimonds Vējonis un viņa dzīvesbiedre tikai noskatījās, kā viņu apsardzes džips tiek novietots invalīdu stāvvietā, vēsta portāls Pietiek.com.


Kā liecina Pietiek aculiecinieku stāstītais, Vējoņa izmantotā Lexus markas automašīna un pavadošais Volkswagen Touareg džips pie Carnikavas pašvaldības ēkas piebraukuši ap deviņiem rītā.


Bez kādas minstināšanās Vējoņa auto noparkots vietā, kur automašīnu novietošana nav atļauta (dzelteni krāsota apmale), un gan valsts prezidents, gan viņa dzīvesbiedre Iveta Vējone tikai vienaldzīgi noskatījušies, kā viņu apsardzes džips ar valsts numuru FD5524 tiek novietots invalīdu stāvvietā - skatiet galerijā.



Vējonis bija ieradies, lai tiktos ar Carnikavas novada domes priekšsēdētāju Daigu Mieriņu un novada domes deputātiem un pārrunātu pašvaldībā aktuālos jautājumus, kā arī tiktos ar skolēniem, pedagogiem, uzņēmējiem u.c.

Pietiek nav ziņu, vai arī citos apmeklētajos objektos prezidenta vai apsardzes auto ir izmantojuši invalīdu stāvvietas. Nekādus komentārus par notikušo Pietiek no Vējoņa kancelejas pagaidām saņemt nav izdevies.

Par to, ka invalīdu stāvvietā novietotais džips ar valsts numuru FD5524 tiek izmantots tieši Vējoņa apsardzei, šaubu nav, - arī iepriekš tas ir fiksēts kopā ar Vējoņa izmantoto Lexus.

LASIET VĒL: Apkaunojums. Vējonis vairs nespēj uzstāties pat latviski. Stulbi vaikstoties, Dziesmusvētkus visas pasaules priekšā nosauc par Ziemas...


Visa pasaule izņirgājas par Latvijas prezidentu Vējoni. Tagad Raimonds nodēvēts par izvirtušo, vulgāro kazahu Boratu...


Video parodija par Raimonda Vējoņa 'izcilo' runu Baltajā namā pie mūsu drauga Donalda Trampa

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Qira 30.04.2019 00:31
labums, ka 100% VAIRS nebus prezidents
2 0 atbildēt
Janis Boleiko 21.04.2019 21:14
Tā tik viņiem uz sienas rakstīts ,viens likums un viena taisnība, bet īstenībā viņiem nospļauties!
3 0 atbildēt
jah 17.04.2019 21:41
Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektroenerģiju, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku visiem izlasīt šo rakstu - utka.su/saveenergy Es to esmu izmantojis kopš decembra, un rēķins patiešām ir kļuvis mazāks!
0 3 atbildēt
jhh 17.04.2019 21:41
имасві іываывывавы
0 2 atbildēt
Hariss 17.04.2019 16:03
Par ko sašutums, Vejonis ar savu kliķi, ir invalīdi! Normāls cilvēks redzētu, kas notiek valstī, kas notiek ar veciem cilvēkiem, kādas izdzīvošana ir tiem kam atvēlētā''pensija'' ir līdz 100 eiro.
4 0 atbildēt
carnikava > Hariss 17.04.2019 16:28
es tā noliktu ,uzreiz buutu soods !!!!
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV