Šova Lauku sēta zvaigzne Ingars ar pompozitāti izrāda savu mīļoto vīrieti

Publicēts: 19.07.2019, Komentāri: 6
TV3 šovā "Lauku sēta" iepazītais Ingars Babčuks, kuram izveidojās attiecības ar šova dalībnieci un savu vienaudzi Zani Sterķi, pirms kāda laika paziņoja, ka ir homoseksuāls un viņu vieno romantiskas attiecības ar kādu puisi no Lielbritānijas vārdā Olivers. Tagad abi viesojušies Latvijā.

Šobrīd Ingars kopā ar Oliveru dzīvo Lielbritānijā, kur abi puiši iepazinušies. Nesen Babčuks mīļoto atvedis uz savu dzimteni Latviju. FOTOGALERIJĀ ABU PUIŠU DZĪVES MIRKĻI.


Skandalozais šova dalībnieks publisko foto, kuros parāda, ka savu mīļoto vīrieti ir aizvedis iepazīstināt ar savu ģimeni, abi apmeklējuši lauku kūti un viesojušies restorānā.

"Mēs paspējam tik daudz, un tomēr liekās, ka tik ļoti maz! Ir forši apciemot radus, bet kad jādodas prom, tās atvadas... Tās plēš sirdi. No pilsētas uz laukiem... No laukiem uz pilsētu.Es ļoti, jo ļoti mīlu jūs! Un ir sāpīgs tas brīdis, kad nākamreiz tiksimies... Kaut kad... Lai cik tālu mēs viens no otra būtu, sirdī mēs būsim blakus vienmēr!" saka Ingars.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

kad mēs augām, tad tā nebija 10.08.2019 14:10
drausmīga mums tā jaunatne
2 0 atbildēt
Māris Vēgners 10.08.2019 14:04
a kurš kuram kakas stumda?
3 0 atbildēt
Ramuta 09.08.2019 16:14
Fui...pretīgi!
5 0 atbildēt
Zigurds Aveniņš 21.07.2019 22:12
Es esmu sajūsmā par šito idiotisma parādi!Nudien pasaules galam ir jānāk,ja man ir jāskaidro savai meitai,ka zēns var ne visai zēns...
4 0 atbildēt
vēm uznāca 21.07.2019 19:51
pretīgi
6 0 atbildēt
Ilvars Sigulda 21.07.2019 19:50
Jēzus Kristus spriedums par homoseksuālistu kultūru - Jūs mirsit savos grēkos, ja neatzīsiet, ka Es esmu Radītājs, ka Es Esmu mūžīgais Dievs un bez Manis neviena cita nav, neviens nevar atbildēt uz jūsu vajadzībām un izdzēst jūsu vainu un grēku, kā tikai Es.... "Tādēļ Es jums sacīju, ka jūs mirsit savos grēkos. Jo, ja jūs neticēsit, ka Es tas esmu, jūs mirsit savos grēkos." /Jāņa ev.8:24/...Konflikta būtība ir homoseksuālisms pret Jēzus Kristus Autoritāti...visas pārējās autoritātes neko nevar izdarīt pret šo nāves kultūru... Ja homoseksuāļi neatgriezīsies no saviem grēkiem, tad Visuma Saimnieka un Dieva spriedums ir noteikts - Jūs mirsit savos grēkos... Homoseksuāļi var apmānīt latviešu sabiedrību, pilsētas, valstis, baznīcu, bet Radītājs Jēzus Kristus zin jūsu sirdis, jūsu motīvus, jūsu guļamistabu, jūsu domas un tukšumu...Viņa spriedums par jums ir patiess un īstenosies - jūs mirsit savos grēkos, ja neatgriezīsieties...
5 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV