Nikola Krištopane depresijā par savu aptaukošanos, pietūkušo seju un depresiju

Publicēts: 26.07.2019, Komentāri: 6
"Seja piepampusi, nogurums, un depresija arī tuvojas", tā saka Nikola Krištopane.

Kādreizējā Ministru prezidenta Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane sociālajos tīklos nākusi klajā ar ļoti personisku ierakstu, kurā stāsta par piedzīvotajām veselības problēmām.

"Pēdējo pusotru mēnesi es visai vieglprātīgi izturējos pret savu veselību, sportoju es daudz, varbūt vairāk kā jebkad, bet manam vairogdziedzerim ar to nepietiek, nepietiek arī ar zālēm. Ja ir regulārs miega trūkums, stress, alkohols un pedantiski neievēroju diētu, tad vairogdziedzeris pasaka: "Čau, atā, I am done [man pietiek]". Un tas notika.

Jau pusotru nedēļu jūtu visos vecos simptomus - šķidrums uzkrājies kā nekad, seja piepampusi, nogurums 24/7, galvā mākonis un depresija arī tuvojas," vēsta Nikola.


BILŽU GALERIJĀ NIKOLAS DZĪVES MIRKĻI


Kā atklāj Nikola, atslēga uz viņas lielisko augumu un labo pašsajūtu ir regulārs sports un mentāls darbs ar sevi. 

Tāpat Krištopane atklāj, ka šī ir pirmā reize trīs gadu laikā, kad viņa jūtas tik slikti. "Savā ziņā liekas, ka gribēju vienkārši pārbaudīt vai tas mans veselīgais dzīvesveids nav izdomājums, patestēju robežas, secinu, ka citādāku dzīvesveidu es nemaz nedrīkstu pieņemt."

LASIET ARĪ ARHĪVA MATERIĀLUS: Nikola Krištopane (18) izceļas vienīgi ar savu stulbumu

Nikola Krištopane: "Es neesmu tikai vienkāršs gaļas gabals!"

Atgādinām, ka Krištopane sociālajos tīklos vairākkārt ir runājusi par veselīgu dzīvesveidu un to, kā viņai divu gadu laikā izdevās atbrīvoties no vairākiem desmitiem kilogramu. 

Mainīt dzīvesveidu Nikola tika nolēmusi 2015. gada vasarā.

Teksta avots: Apollo

View this post on Instagram

Sākumā par kleitu. Ja pagājušā gada kleita bija lieliska bildēs un dzīvē nekas tik īpašs, tad šogad kleita nespēja bildēs iznest to, ko spēja dzīvē, pa lielam tas ir bodijs ar skaistu nude/caurspīdīgu audumu pa virsu. Tā ir mammas kleita, šūta uz viņu 90to gadu beigās, mammas Mrs.Latvia laikos 👸🏼 . Mamma svētdien pierunāja vilkt šo kleitu. Pierunāja, jo te nu ir otrā daļa par, kuru, neteikšu, ka gribu runāt, bet zinu, ka esmu šeit, lai par to visu runātu. Pierunāja, jo pa ilgiem gadiem es jutos slikti savā ādā. Ja dalos ar saviem sasniegumiem, tad izlēmu, ka atklāti arī jārunā par grūtajiem periodiem. Pēdējo pusotru mēnesi es visai vieglprātīgi izturējos pret savu veselību, sportoju es daudz, varbūt vairāk kā jebkad, bet manam vairogdziedzerim ar to nepietiek, nepietiek arī ar zālēm. Ja ir regulārs miega trūkums, stress, alkohols un pedantiski neievēroju diētu, tad vairogdziedzeris pasaka, “čau, atā, I am done”. Un tas notika. Jau pusotru nedēļu jūtu visos vecos simptomus - šķidrums uzkrājies kā nekad, seja piepampusi, nogurums 24/7, galvā mākonis un depresija arī tuvojas. Pa lielam augums brīnumaini labi turās, ūdens ir uzkrājies, bet ir tikai tīrais ūdens svars klāt, kas šobrīd skalojas ātri laukā, kas secinu ir tādēl, ka sportošana izručīja. Intermittent fasting, keto, daudz, daudz ūdens un tējas, regulārs sports un vēl darbs ar sevi mentāli, lai to visu ievērotu, tomēr ir atslēga visam. Vismaz man. Pa brīvdienām Pozīts. Nebūs viegli izvilkt keto festivālu un nogulēt obligāto stundu daudzumu, bet daudz variantu man vairs nav, kas jādara - tas jādara. Labā zina ir tāda, ka pirmo reizi pa 3 gadiem šis ir reāli noticis, beidzot sapi*os. 🤦🏼‍♀️ Savā zinā liekas, ka gribēju vienkārši pārbaudīt vai tas mans healthy lifestyle nav izdomājums, patestēju robežas, secinu, ka savādāku dzīvesveidu es nemaz nedrīkstu pienemt. Tagad atpakal pie dzīves ar Nika’s noteikumiem, ja nu kaut kas man dzīvē ir izdevies un izdodas, tad tas ir tikt galā ar visu šo. Ceru, ka varbūt kādam šis noderēs ♥️

A post shared by Nikola S. Krištopane (@nkristopane) on

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ohohoo 19.08.2019 20:39
Vai šai spindzelei ir vēl ar ko lepoties,kā tikai izrādīt savu stulbumu un taukus?Būtu labāk mācījusies un izlasījusi kādu grāmatu,nevis zīmējusies un izrādījusies un ķerstijusi čaļus.
0 0 atbildēt
valda esmane 28.07.2019 02:16
Ak ,šausmas,kas par kreņķiem valsts mērogā :D .Lai padzīvo ar minimālo algu.Vai vēl labāk ar minimālo pensiju ,visas vainas izzudīs.
1 0 atbildēt
Kristīne Popoviča........... 28.07.2019 02:16
Oooo ja. Turklat šai bildē ar vainadziņu dāmīte izskatā uz vismaz gadiem 40
1 0 atbildēt
Māris Ostrovskis 28.07.2019 02:16
1 0 atbildēt
Mis Mārpls 26.07.2019 23:03
Možka kādā augstskolā iet pamācīties, lai pelēkajām šūnām piemīt kas vairāk par zīmēšanos un posta ielikšanas macēšanu instagramā?
3 0 atbildēt
jomaijjoo 26.07.2019 22:56
Tas brīdis, kad ne ar ko citu nav ar ko lepoties....……………..
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV