Seksīgi bezkaunīgas dāmas festivālā Erots 2020. FOTO

Publicēts: 09.02.2020, Komentāri: 0

Seksīgas spēles ar uguni festivālā “Erots”

Latvijā, festivālā “Erots 2020” ar iespaidīgu šovu viesosies pasaules atzinību guvusī uguns un pirotehnikas performanču grupa “The Fuel Girls”. Adrenalīna pilnas spēles ar uguni atlētiskās dejotājas apvieno ar pārdomātu, iespaidīgu horeogrāfiju, kas noslīpēta līdz detaļām, radot krāšņu un neaizmirstamu uzstāšanos. Baudi Apvienotās karalistes mākslinieču bezkaunīgo priekšnesumu jau 21. un 22. februārī Ķīpsalā!

Pasaulslavenais uguns un deju šovs “The Fuel Girls” uzkarsēs festivāla “Erots” apmeklētājus, sajaucot jutekliskas uguns prasmes ar sprādzienbīstamiem efektiem un šovu, kas aizraus un patiesi pārsteigs. Londonas ugunīgās meitenes nevar vien sagaidīt, kad nokļūs Rīgā uz festivāla “Erots” skatuves un varēs ļauties nerātnībām - SKATIET FOTOGALERIJĀ.

Ugunīgo meiteņu apvienību festivālā “Erots 2020” pārstāvēs trīs pikantas dejotājas. Hayley nebaidās no čūskām un spēj pārsteigt ar ugunīgu klēpja deju. Vētrainā Katie ir ugunsrijēja, kurai nav sveša arī burleska un dejas ar zobeniem. Savukārt tetovētā Kayla pārvalda ugunīgās vālītes, vingrošanas riņķus un zobenus.

Rīgā uguns mākslinieces uzstāsies ar diviem dažādiem šoviem: jutekliskāku buduāra noskaņu ar seksīgu apakšveļu un liesmojošiem krūtsgaliem nomainīs neķītrs fetiša šovs ar lateksu, zābakiem un uguns vēdekļiem.

Skatītāju uzmanību “The Fuel Girls” ir baudījušas dažādos mūzikas video, kā arī ITV, BBC TV šovos un “France's Got Talent”. Meitenēm patīk arī dažādi piedzīvojumi, piemēram, trīs reizes viņas ir piedalījušās slavenajā “Gumball” rallijā ar savām modificētajām automašīnām.

Krāšņās mākslinieces no Apvienotās Karalistes ir uzstājušās gan tepat Eiropā, gan citur pasaulē, kā, piemēram, ASV, Kanādā un pat eksotiskajās Seišelu salās, Apvienotajos Arābu Emirātos, Indijā, Puertoriko un Taivānā. Dejotājas arī ir devušās pasaules tūrē kopā ar mūziķiem “Motorhead” un “Fall Out Boy”.

“Erots” nav tikai pasākums, tas ir piedzīvojums! 21. un 22. februārī perfekti vīriešu un sieviešu augumi striptīzšovos un priekšnesumos visām gaumēm, meistarklases, galvu reibinoša ballīte, nozares zinošāko pārstāvju konsultācijas un konkursi ar vilinošām balvām! Festivāls ir piemērots gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai. Satiec valdzinošus skatuves māksliniekus un nofotografējies ar viņiem! “SexyStyle Academy” zonā izzini baudas anatomiju un labsajūtas psiholoģiju, kā arī saņem iedvesmu jauniem seksīgiem eksperimentiem. Sajūti, izzini, baudi un piedalies!

Festivālā “Erots” varēsi arī izvēlēties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Ja vēlies būt pavisam tuvu māksliniekiem un gūt pavisam īpašu pieredzi, iegādājies VIP biļeti, kas nodrošinās vietu blakus galvenajai skatuvei.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes pieejamas šeit.

Festivāla biļete derīga vienreizējai ieejai vienā no pasākuma dienām. VIP biļete derīga izvēlētajai pasākuma dienai, izvēlētajam cilvēku skaitam.

Erotikas festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Sexy Style”, “One Touch”, “SM-studio” un “Bellevue Park Hotel Riga”. Informatīvie atbalstītāji: “TVNET”, “Travelnews.lv”, “Žirafe”, “Tauta.lv”, “Draiskajiem”, “Radio NABA”, “Vipi.tv”, “slavenibas.lv”, “krusttevs.com” un “CityRiga.lv”.

Erota 2020” norises laiki:

21. februāris 20.00–03.00

22. februāris 19.00–03.00

Fotogalerija nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV