Kaut kas atkal nav lāgā. Liene Skulme-Kiviča mīklaini slēpj seju

Arī pārtraukusi blogu un nepiedalās tiešraidēs.
Publicēts: 28.02.2020, Komentāri: 8
Kāpēc Kivičs tiešraidēs viens pats?

Acīgākie pāra sekotāji novērojuši, ka kopš Valentīndienas kaut kas atkal nav lāgā. Liene beidzamo reizi bez saulesbrillēm manīta 2020.gada 31. janvārī, bet, gatavojoties Valentīndienai un dziesmas "Vanna" gadadienai, viņa bijusi redzama tikai saulesbrillēs. Tas liek aizdomāties, kāpēc Lienei laikapstākļos, kad diena jau tā ir īsa, turklāt vēl apmākusies, jāslēpj acis.

Arī 9. februārī, kad tika atzīmēta "Vannas" jubileja, Kivičs, piesedzies ar baloniem, virs kuriem vēl mēģināja uzstutēt ģitāru, vannā plunčājās viens, kamēr no Lienes aiz vannas bija redzama tikai puse labās acs un vēl aiz saulesbrillēm.

Vai tiešām arī tagad, kad Liene gaida mazuli, nekas nav mainījies? – žurnālam Kas Jauns satraukts vaicājis ne viens vien lasītājs, vēršot uzmanību, ka neturpinās arī Lienes solītie atklātie blogi par laimīgo intīmo dzīvi ar Kiviču.

Tā vietā tik "Instagram" ārēs, kur šis tas pārdots jau iepriekš, nonācis Lienes piedāvājums iegādāties viņas lietotās vasaras kurpes par 25 eiro.

FOTOGALERIJĀ LIENES DZĪVES MIRKĻI UN IZSOLĪTAIS ĪPAŠUMS PAR ALIMENTU NEMAKSĀŠANU

Kā redzams Kiviča profilā sociālās saziņas tīklā "Facebook", viņa pēcvalentīndienas rūpals bijusi vienpersoniska (bez Lienes ierastās būšanas pie pleca) iestāšanās par Kristīnes Misānes izdošanu Latvijai un aicināšana uz mītiņu pie prokuratūras.

Kad tika pārmests, ka Kivičs pats nemaz piketā nav bijis, viņš atklāja, ka Lienei naktī bijis slikti – vismaz piecas stundas piedzīvotas „mistiskas sāpes un vēl šis tas”, kā dēļ nav arī bijuši uz sonogrāfiju uzzināt bērna dzimumu. „Liene ir piektajā grūtniecības mēnesī, un es izvēlējos būt viņai blakus, nevis būt pie prokuratūras,” pauda Kivičs.

Plašāk lasiet šīs nedēļas žurnālā Kas Jauns.

LASIET ARĪ:

Tikko no ieslodzījuma: uzpucējusies, bez šuvēm uz sejas! Cik ilgi Skulme un Kivičs smiesies par faniem, medijiem, latviešiem?

Pateicoties Kivičam! Tikai 40 gadu vecumā Liene Skulme uzzina, kas ir klitors un kāds ir kaifs no tā...

Madaras seksapīlie foto, lai ieriebtu Lienei Skulmei un Andrim Kivičam

Tauta sašutusi, ka Kivičs Skulmi apprecējis tikai ceturtajā grūtniecības mēnesī

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Komentāri: 8
Avots: Kas Jauns
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Salvis 05.03.2020 13:25
Apsmieklu pāris.
2 0 atbildēt
PRIDURKI 04.03.2020 01:23
VIŅIEM NEKAD NEBŪS LĀGĀ
3 0 atbildēt
Vilis 29.02.2020 14:29
Tad par ceturto bērnu arī nerūpēsies?
3 0 atbildēt
Vaira Carbone 29.02.2020 14:23
dalēkājās, preilene.
dzīvē par visu ir jāmaksā ....
4 0 atbildēt
Jānis Cielēns 29.02.2020 14:23
Mammīte paņēma dēliņu , memmīti ucināt un pati kļuva plika un nabaga. Drīz dēlietis aiztīsies! Jo vēders necietīs saraušanos pie mugurkaula. Dēlietis pieradis trekni paēst, padzert,.....
3 0 atbildēt
NU CIK VAR... 29.02.2020 14:01
...ņemties ap šiem nejēgām,nu protams slēpj acis,lai nenoskauž lielo mīlu,kas ir redzama fingālos zem acīm.Toties tagad Liene zin ,kas ir liela mīla,kas ir klitors un seksa laikā nedomā par putraimiem,kas jānopērk vakariņām.Bet ja godīgi,salīdzinot kiviču ar Āri Skulmi,es izvelētos Āri,jo kivičs tak ir pilnīgākais lupata un no vīrišķības ne kripatiņas ,vienīgai laikam milzīgi piselīgs.
5 1 atbildēt
Lilita > NU CIK VAR... 29.02.2020 14:22
Esot arī diezgan liela izmēra ))
5 0 atbildēt
Magnēta > Lilita 06.03.2020 15:51
A no kurienes tu zini?
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV