Pilsētas mērs, kurš lepojas ar slepkavību... Sesks nogalinājis dzīvnieku

Titulbilde ir ilustratīva. Uldis Sesks un eksprezidents Andris Bērziņš.
Publicēts: 10.06.2020, Komentāri: 7
Kādreizējais Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks sociālajos tīklos padižojies ar "lepnumu" kā kurmim neļaut sarakt un sabojāt dārzu, dzīvnieku nogalinot.


Savā Facebook profilā Sesks bija dalījies ar bildi, kurā redzams nogalināts kurmis. Pie tās Liepājas pašvaldības pārstāvis rakstīja, ka "tagad ir zināms, kā kurmim neļaut sarakt un sabojāt dārzu." - BILŽU GALERIJĀ 5. FOTO


Pēc stundas Sesks savu ierakstu jau bija izdzēsis, pirms tam saņemot asus kritiskus vārdus no sekotājiem:


"Žēl nebija... Ir ierīces, kas atbaida kurmīšus!"


"Pilsētas mērs, kurš lepojas ar slepkavību. Respekt," - raksta ļaudis. Notikušo piefiksējis portāls Apollo.tvnet.lv, kurš arī saglabājis ekrānšāviņa foto.

Uldim Seskam ir 58 gadi. Viņš pazīstams arī kā veiksmīgs pašmāju auto rallija čempions.


Dzīvnieku aizsardzības likuma ievadā sacīts: "Cilvēces ētiskais pienākums ir nodrošināt visu sugu dzīvnieku labturību un aizsardzību, jo katrs īpatnis pats par sevi ir vērtība. Cilvēkam ir morāls pienākums cienīt jebkuru radību, izturēties pret dzīvniekiem ar iejutīgu sapratni un tos aizsargāt. Nevienam nav atļauts bez pamatota iemesla nogalināt dzīvnieku, nodarīt tam sāpes, radīt ciešanas vai citādi kaitēt."

Pēc publicētā attēla gan nav viennozīmīgi saprotams, kādā veidā dzīvnieks nogalināts. Turklāt šāds attēls varētu pārkāpt "Facebook" standartus.


Par dzīvniekam nodarītu kaitējumu "Facebook" neuzskata medības, makšķerēšanu, reliģisku upurēšanu, pārtikas sagatavošanu vai pārstrādi, kaitēkļu iznīdēšanu, pašaizsardzību vai sterilizāciju.

Sesks Liepājas mēra amatā bija no 1997. gada līdz 2018. gadam. Pašlaik viņš ir Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks stratēģiskās plānošanas jautājumos.


FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

nebalsošu vairs 26.07.2020 17:08
preteklis uldis sesks!
1 0 atbildēt
Vitauts Burkēvics 26.07.2020 17:08
Seskam, seska daba
1 0 atbildēt
Tīna Blaževiča 20.06.2020 23:24
Un tāds cilvēks tik ilgus gadus bija pilsētas mērs.
2 0 atbildēt
Rozenbaums 16.06.2020 00:27
Tā nu tik ir ažiotāža ar veikalā pirktām lamatām kurmi noķēra. Tad lai ar likumu aizliedz un pie reizes visus pūšamos un citas kaitēkļu indes. Pilnīgi katrā veikalā kāds pesticīds pert sīkdzīvniekiem un insektiem iegādājams pilnīgi katrā! Tā visa ir slepkavošana pie žurku alas tableti vai granulas nolikt,novietot skudru lamatas, iepūst iršu pūznī ar jaudīgu pūšamo, izpūst telpu no visiem mošķiem,pakarināt mušu līmlentu,uzlikt bezmaksas sieru peļu slazdā, nomiglot kolerādus un tā bezgalīgi. Pēc kā izskatās? pēc masu slepkavības it īpaši lauku miglošana. To visu ar steigu ar likumu jāaizliedz!!! Pats savā zemeņu dārzā biju uzstādijis tieši tādu pašu verķi no kaimiņienes aizņēmos tas draņķis apkārt lamatām apgāja i pū dī otrreizeiz tāpat. Pagaidām sadzīvoju kaut arī šur tur zemenes iet bojā jo saknes pārrok. Ja viss uzlabosies tad lai tur tas kurmis dzīvo bet ja ies kā pa elli kā kaimiņienes mazdārziņā tad dinamīta stienis visu atrisinâs
0 2 atbildēt
jopcik 15.06.2020 21:37
šausmonis kvadrātā
3 0 atbildēt
aija 10.06.2020 21:52
pretīgi...
4 0 atbildēt
vāks 10.06.2020 21:51
Nelietis!
5 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV