Pirms ārkārtas vēlēšanām uzpeld skandaloza informācija par JKP līderi Juri Jurašu

Publicējam astoņu minūšu slepenu sarunu. Skandalozais Juris Jurašs no JKP savu kandidatūru no Rīgas mēra amata atsauca pirms pusotra mēneša, savā vietā ieceļot maz zināmo Lindu Ozolu, kura ļoti aktīvi raujas pie varas.
Publicēts: 27.08.2020, Komentāri: 23

Raksts pirmoreiz publicēts portālā Vipi.tv.


Vipi.tv lasītājs:


"Skandalozais Juris Jurašs no JKP savu kandidatūru no Rīgas mēra amata atsauca pirms pusotra mēneša, savā vietā ieceļot maz zināmo Lindu Ozolu, kura ļoti aktīvi raujas pie varas ārkārtas Rīgas domes vēlēšanās.

Tagad nopludinātas skandalozā Raimonda Štālberga un Jura Juraša sarunas no tiem laikiem, kad Jurašs vēl strādāja KNAB.

Ikviens lasītājs šo astoņu minūšu sarunu var noklausīties vai lejupielādēt šeit https://ru.files.fm/u/ae5r8c4u .

Tā ir tikai daļa no visām sarunām, kā Jurašs savulaik "kārtoja lietas". Tiek solīta īsta "audiobomba": vēl daudzi citi ieraksti un slepenu Juraša sarunu atšifrējumi.

Iespējams, ka Juraša kungs lieliski zināja un zina gaidāmo sarunu nopludināšanu un tāpēc atsauca savu kandidatūru no Rīgas mēra amata ārkārtas vēlēšanās.

2020. gada 1. septembrī Augstākās tiesas senāts visticamāk uzliks par pienākumu veikt atkārtotu izmeklēšanu par bijušā Muitas kriminālpārvaldes vadītāja Vladimira Vaškeviča slepkavības mēģinājumu. Šai lietā uzpeldēs jauni pierādījumi, fakti, ierakstītas sarunas, kas, iespējams, var faktiski iznīcināt politiķa Juraša karjeru vai pat, iespējams, beigties ar notiesājošu spriedumu.

Pirmā persona, kura publiski pastāstīja par ,,Astoņkāji” Latvijas specdienestos, bija uzņēmēja Ināra Vilkaste. Tieši viņa pirms 14 gadiem atklāti pavēstīja, ka viņas vīrs, bijušais Valsts Ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora vietnieks un bijušais Muitas kriminālpārvaldes direktors Vladimirs Vaškevičs, kā arī viņa ģimene kļuva par galveno mērķi grupai ,,vilkaču” uzplečos un kriminālās pasaules pārstāvjiem. Savā grāmatā ,,Uzbrukums valstij” Ināra Vilkaste min vārdus – Strīķe, Jurašs, Sparāns…

Toreiz Vilkastes vārdos ieklausījās nedaudzi, bet pēdējā laika skaļie notikumi mudina pārskatīt sensacionālās atklāsmes no skandalozās grāmatas - pilnu interviju ar Ināru Vilkasti par konkrēto tēmu var izlasīt latviešu un krievu valodās šeit:

Pilnīgi atklāti. Bez liekulībām un cenzūras! Uzņēmēja izstāsta, vai tika gatavots Jutas Strīķes slepkavības mēģinājums


Под Юрисом Юрашем (JKP) может рвануть «аудиобомба»


Interesanti vai pēc daudzajiem Juraša skandāliem Jaunie konservatīvie Rīgas domes vēlēšanās pārsniegs 5% barjeru.

Atgādinām, ka Saeimas deputāts Juris Jurašs (JKP), jau strādājot Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā, esot darbojies kā cigarešu kontrabandas jumts, raidījumā “No Bullshit Experience ar Andri Kiviču” sacīja Ventspils mērs Aivars Lembergs - to lasiet šeit: Skandalozais Juris Jurašs no JKP, izmantojot dienesta stāvokli, darbojies kā cigarešu kontrabandas jumts

Turpinājums sekos."


FOTOGALERIJĀ JURAŠS UN VIŅA DZĪVES MIRKĻI

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

tie ir debīlie 06.09.2020 20:24
Jurāsha pārtija cieta sakāvi vēlēšanās. Faktiski.
1 0 atbildēt
pritons 29.08.2020 18:58
uzvedās kā pēdējais lācis un mudaks
1 0 atbildēt
Baltija 29.08.2020 16:49
Ja atceramies, tad tur ne tikai Jurašam jāiepazīstas ar lietas materiāliem, bet arī vēl bija jānopratina virkne liecinieku? Bet svarīgākais šajā ir tas, ka prokuratūra apliecina, ka apsūdzētajam tiek dota iespēja iepazīties ar visiem lietas materiāliem, bet Rimševiča lietā par drošības līdzekļa piemērošanu prokuratūras galvenais arguments dokumentu ne sniegšanai ES tiesai, bija tas, ka Rimševics var uzzināt izmeklēšanas noslēpumu. Nu tad vienreiz tā kā vajadzētu pieturēties publiski paust vienotu nostāju par kriminālprocesuālo normu piemērošanas īpatnībām prokuratūrā.
26 0 atbildēt
par jkp 29.08.2020 16:48
JKP blēži ir jātiesā paši , jo ar meliem un viltu tikuši Saeimā vēl kaut ko muld par tiesiskumu, kuram paši būdami amatos slaidi spļāvuši virsū!
59 2 atbildēt
šagu 29.08.2020 16:47
Kaut kas neiet kopā.

Izskatās, ka Jurašs kā amatpersona ieguva informāciju, ka viņam tiek plānots piedāvāt kukuli par Magoņa lietas pārkvalificēšanu. Pats Jurašs uzsāka lietas izmeklēšanu, lietu kvalificēja kā valsts noslēpumu saturošu un par to ziņoja prokuratūrai. Savukārt, prokuratūra lietu neuzsāka.Jurašs lietu izbeidza un paziņoja žurnālam Ir, ka prokuratūra lietu neuzsāka, nevēloties noskaidrot kukuļošanas mēģinājumu. Izbeidzot lietu, paziņojot par prokuratūras bezdarbību, Jurašs vienlaikus paziņoja, ka kukuļošanas lietas neattiecas uz valsts noslēpumu. Tagad prokuratura maldina Pietiek un lasītāju, prokuratūrai apgalvojot, ka Jurašs lietas nodošanu tiesai kavē. Jurašs, visticamāk, uzskata, ka lieta pret viņu safabricēta. Arī rakstā dīvaini minēts, ka prokuratūra pret Jurašu nevarēja ierosināt lietu desmit dienu laikā. Nav izprotams, kādēļ prokuratūrai pret Jurašu būtu bijis jāuzsāk kriminslrocesu, ja tā neuzsāka kriminālprocesu saskaņā ar faktiem, kurus prokuratūrai sniedza Jurašs par kukuļošanas mēģinājumu! Ja Jurašs kukuļošanas mēģinājuma lietai piešķīra valsts noslēpuma statusu, kas bija kļūdaini - jo pats Jurašs apgalvo, ka kukuļošanas lietas neattiecas uz valsts noslēpumu, tad šī "kļūda" nav uzskatāma par sodāmu rīcību. Redzams, ka šo "kļūdu" Jurašs apzināti izveidojis savas politiskās karjeras veicināšanai. Bet prokuratūra paliek ar garu degunu un mēģinājumu safabricēt kriminālprocesu pret Jurašu. Smieklīgi.
67 2 atbildēt
lietus 29.08.2020 16:46
Jurašs Magoņa lietā lietu kvalificēja pēc KL pantiem pats un arī varēja pārkvalificēt, iegūstot papildus ziņas. Pats Jurašs publiski teicis, ka kukuli piedāvāja cilvēki saistībā ar ZZS un Saskaņu. Kāpēc prokuratūra neierosināja lietu par kukuļošanas mēģinājumu, mēģinot piekukuļot Jurašu, un lietu neuzsāka? Te jau tas joks!
156 5 atbildēt
ūdensgalva 29.08.2020 16:45
Kas ir Jurašs un kāpēc viņam ir pievērsta tik liela uzmanība? Vai viņš ir apmēram tas pats, kas Kivičs? Jurašs - Kivičs, izklausās pēc radniecīga žanra.
16 67 atbildēt
darbs 29.08.2020 16:44
Jurčiks stiepj gumiju - cer uz "trauksmes cēlāju" likumu.
126 0 atbildēt
oļa 29.08.2020 16:43
JKP reitingi dramatiski kriit!
98 12 atbildēt
pele 29.08.2020 16:42
TV 24 Jurašs sacīja, ka viņu kā operatīvo darbinieku virza politikā. Uz jautājumu, kas virza, neatbildēja.

Versiju tagad ir daudz. SAB virza? Krievijas FSB kopā ar Potapovu un Bordānu? ASV CIP kopā ar SAB un FSB? Bet valsts noslēpuma piešķiršana lietai bija Juraša triks, lai apsūdzētu prokuratūru bezdarbībā? Varbūt arī ar prokuratūras līdzdalību Jurašu virza politikā, ierosinot kriminālprocesu, lai Jurašs vēlāk uzvarētu prokuratūru tiesā?

Jurašs kavē lietu virzībai uz tiesu. Neliecina. Domāju, ka neliecinās. Kartona Jurašs strādā. Kam? To pierādīs JKP balsojums par žīdu E. Levitu. Jurašs ir virzāms politikā, jo spēj kombinēt un sadarboties ar specdienestiem? Prot klusēt, glabājot noslēpumus?


Pārāk daudz nezināmo. Labas šaha kombinācijas. Kas ir melnais zirdziņš, kurš Jurašu, Bordānu un Potapovu virza politikā aizvien augstāk un ar panākumiem? LPSR VDK laikā tradicionāli tikai šādi un līdzīgi "operativņiki", pārbaudīti čekistii tika virzīti politikā...
102 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV