Kāpēc pandēmijas dziļākajā krīzē 81 g.v. miljonārs Guntis Ulmanis 'iespļauj sejā' visai latviešu tautai?

Kā prezidents Ulmanis patiesībā apkāsa valdības noteikumus, lai uz mūsu, nodokļu maksātāju, rēķina tiktu pie šerpā auto? Foto. Video.
Publicēts: 14.02.2021, Komentāri: 31
Bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa Toyota markas apvidus auto iepirkuma specifika liek tirgotājiem secināt, ka skaidri redzams: jaunais iepirkums veidots konkrētam auto - bilžu galerijā.

Par to vēsta arī portāls TVNET ar skarbu virsrakstu: Kā Ulmanis apgāja Ministru kabineta noteikumus, lai tiktu pie šerpa vāģa?

Un jā, vēl pavēle - uzlieciet diskiem spinerus! - piebilst raksta autors Toms Lūsis. (Raksta galerijas pēdējā bilde: TVNET.lv)

Ekskluzīvā, medībām paredzētā mašīna tikusi izraudzīta steidzamības konkursa kārtībā un ne par to labāko cenu. Turklāt tehniskās specifikācijas prasību sarakstā minēts, ka tai jābūt apvidus, ražotai 2020. gadā un jābūt tumši metāliskā krāsā.


Guntim Ulmanim ir 81 gads. FOTOGALERIJĀ VIŅA DZĪVES MIRKĻI + AR KĀDU AUTO BRAUCA RADINIEKS, PREZIDENTS KĀRLIS ULMANIS

Tāpat uzskaitīta prasība pēc noteikta automobiļa garuma, riteņu izmēra. Tieši specifiskās prasības auto tirgotājus mudinājušas domāt, ka jau iepriekš ticis noskatīts konkrēts auto.


Nākamos četrus gadus jaunā automašīna no nodokļu maksātāju naudas izmaksās ap 1200 eiro mēnesī jeb 48 000 eiro kopā, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).



Tātad auto gala cena ir 58 080 eiro. No nodokļu maksātāju naudas... Sabiedrība nav mierā ar šādu faktu pandēmijas laikā, kad ikvienam "mirstīgajam" ir grūtāk izdzīvot nekā ierastos apstākļos. Ulmanis Latvijas hokeja biznesā esot nopelnījis prāvas naudas summas.


LASIET ARĪ PAR ULMAŅA ĀRLAULĪBAS SĀNSOĻIEM AR SKAISTO SIEVIETI:


Guntim ULMANIM ārlaulības bērns un mīlas trijstūris?



Lora esot pat prasījusi Ulmanim šķirties no sievas

Auto asociācijas prezidents Andris Kulbergs skarbs: “Valsts galvai jārāda priekšzīme, ka tas ir kā piemērs, bet šis gadījums tāds nav. Skaidri redzams, ka ir izvēlēts konkrēts modelis, ka  acīmredzot vēlme eksprezidentam ir braukt medībās; tas nebūtu tas sliktākais, bet sliktākais ir, ka piegādes termiņš ir divas nedēļas. Valsts prezidenta un sevišķi eksprezidenta autoparku var laicīgi plānot. Tas nozīmē, ka ir skaidri apzināta konkrēta mašīna, un tas neliecina par iespēju piegādāt labāko cenu, tas nav labs piemērs.”


Raksts pirmoreiz publicēts portālā Vipi.tv.


Prezidenta kanceleja informāciju noliedz, vēsta LTV Panorāma:

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Komentāri: 31
Avots: Rakstā iekļauts fragments no portāla Tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Skolnieciņš no svētezera 26.02.2021 07:16
Kovid-19 (covid-19) sērga ir vājinājusi gan mūsu tautas pašapziņu, gan arī mūsu Tēvzemes ekonomiku. Ministru kabinets ir pagarinājis ārkārtējo situāciju līdz 6. aprīlim. Daudzus no mums šī ziņa ir nepatīkami pārsteigusi. Lai gan ārkārtējās situācijas laiks var šķist smags katram no mums, tomēr neļausimies panikai un neapmierinātībai. Saglabāsim sirdī mieru un vēsu prātu. Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem. Uzvilksim kaklā pērkonkrustu. Iedegsim uz galda māla svečturī tumši zilu svecīti par godu Pērkonam. Lūgsim visvarenā Pērkona – Debesu Tēva – svētību. Lūgsim Pērkonu, lai Pērkons sniedz mums gribasspēku nepadoties un pārvarēt šo krīzi! Lai Pērkons mūs svētī!
Ar drosmi un patriotismu, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#Pērkons #rituāli #buršanās #ticība #lūgšanas #LatvjuDievuSvētība #saticība #miers #drosme
1 0 atbildēt
Valda Šmite 24.02.2021 23:07
Ak, Dievs, ak, Dievs! Jàcer, ka šis kungs saņems savu sodu septiņu paaudžu garumā!!! Cik tālu var aiziet badīgums???
2 0 atbildēt
Aivars Tomiņš 19.02.2021 01:17
Kaadas privilēģijas var būt bijušajiem...nav vairs nekaadi padomju laiki...
0 0 atbildēt
Rita Pence 19.02.2021 01:16
Visi cilvēki nekad nebūs vienādi. Ir dažādas izglītības, ieņemamie amati, citi nopelna vairāk, citi mazāk, tā mums jādzīvo, tāda ir dzīve. Būsim veseli un laimīgi, tad pietiks!
0 0 atbildēt
Aigars Bergs 18.02.2021 19:58
šitie kaunu nezin!!! air aitas un...........
0 0 atbildēt
Maija Rubina 18.02.2021 19:57
Nabaga badacietēju nācija! Aiz bada, tikai aiz bada visas ielas un pagalmi ir stāvgrūdām pilni ar personīgajām mašīnām, tā ka nav pat vieta, kur piestāt medicīniskam transportam.
0 0 atbildēt
Agita Lapsina Mikelsone 18.02.2021 18:11
Vēl pa maz ir apčakarejis valsti muļķi lai maksā tik nodokļus
1 0 atbildēt
Vija Vita Krausa 18.02.2021 18:05
cik gluds gimitis ,nevienas grumbinas!
1 0 atbildēt
raimonds ainsons > Vija Vita Krausa 18.02.2021 18:08
būs no bada uzpampis
1 0 atbildēt
Ināra Dreija 17.02.2021 23:03
,,,un kā zeme šitos nēsā,,,kauna nav nemaz!!!!!!!!!viss jāatgriež tautai atpakaļ,šitāāā'du naudu mašīnām laist iztērēt,kurš te ir nojucis,kāpēc nav nekādi limiti,kontroles,,,redzams cik LATVIJA IR TIESISKA VALSTS!?
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV