Kivičs uzklūp Laurim Reinikam un citiem Latvijas gejiem: Man riebjas geji!

Kā Kivičs kļuvis par homofobu jeb LATVIJAS SLAVENO GEJU TOP 10.
Publicēts: 21.02.2021, Komentāri: 22
Skandalozais mūziķis, četru bērnu tēvs Andris Kivičs 2020. gada 19. februārī sociālajā tīklā paudis savu nesatricināmo pārliecību par homoseksualitātes tēmu: "Man riebjas mamma ar spalvainām krūtīm un bārdu! Man riebjas geji!"

Vēstījumā ir necenzētu vārdu lietošana par Latvijas homoseksuāļiem, mūziķis agresīvi piesauc arī vairākas sabiedrībā zināmas personības un aicina visus “iznākt no skapja”.


”Man riebjas geji. Man riebjas mamma ar spalvainām krūtīm un bārdu. Man riebjas 15% uzbrukums 85%. Man riebjas, ka spalvains vīrietis grib iebāzt savu p**** otra vīrieša spalvainajā dibenā. Un man riebjas, ka Kārlis Streips pēc raidījuma “Rampas Ugunis” piedāvājas p**** man mutē. [...] Man riebjas, kad Reiniks lien sūkties tad, kad dod 150 € honorāru par piecām dziesmām savā dzimenē [...] Tad, davai, lieniet ārā no skapjiem!”

IZSMEĻOŠĀK VISUS APVAINOJOŠOS IZTEIKUMUS NECENZĒTĀ FORMĀ SKATIET FOTOGALERIJĀ. NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM NEIESAKĀM

Kiviča ierakstu daudzi slavē, daudzi kritizē. Ļaudis komentāros pārmet, ka viņa izteikumi nav korekti, tostarp, mūziķis Ainars Mielavs saka: Andri! Nomierinies, ja vari. Šis tonis ir bezjēdzīgs. Davai, nemācam cilvēkus dzīvot, bet dzīvojam paši tā, lai nav jānožēlo.

Pirms vairākiem gadiem portāls Puaro.lv publicēja Latvijas slavenāko geju topu, kur augstākajās vietās kotējas Latvijas slavenākie homoseksuāļi - Lauris Reiniks, Arnis Krauze, Edgars Rinkēvičs, Juris Stukāns, Kārlis Streips, Deniss Ševeļovs un citi. Ikviens interesents šo rakstu joprojām var skatīt šeit: LATVIJAS SLAVENO GEJU TOP 10 - PUARO.LV.

Andris Kivičs tāpat izņirgājas par geju Kašeru jeb šovu zvaigzni Kasparu Blūmu-Blūmani - video zemāk.


LASIET ARĪ: Šokējoši! Andra Kiviča dēļ no Lienes Skulmes atteikusies mamma un visa ģimene


No brūces galvā riktīgi gāzās ārā asinis. Lieciniece gatava izstāstīt varasiestādēm par Kiviča šaušalīgo draudzenes piekaušanu


Īsi pirms dzemdībām grūtniece Liene Skulme-Kiviča fotosesijā parāda krūšu galiņu


Par Didrihsoni, Kašeru un Roberto Meloni. Geji apspiež cilvēku, kurš godīgi pauž savas domas!

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Skolnieciņš no sidrabbirzs 08.03.2021 09:56
Mēs dzīvojam 21. gadsimta Eiropā. Latvieši ir svabada tauta, kas dzīvo Latvijā – brīvā un neatkarīgā valstī. Viduslaiki, kad katoļu baznīca spīdzināja un dedzināja ateistus, dažādu ticību pagānus, ķecerus (kristiešus, kuri interpretē Bībeli pa savam nevis pēc Vatikāna oficiālās nostājas), seksuālās minoritātes un citus baznīcai nevēlamus cilvēkus, ir beigušies. Viduslaiki – neiecietības un kristietības šovinisma laiki – ir aizgājuši prom. Tagad ir laiks iecietībai un sapratnei. Dievu un pasauļu ir ļoti, ļoti daudz. Cilvēki šajā pasaulē ir dzimuši, lai gūtu fiziskās pasaules pieredzi. Mēs esam Dabas Mātes bērni. Dažādi Dievi ir radījuši mūsu dvēseles, tomēr tieši Dabas Māte ir radījusi mūsu fiziskos ķermeņus. Dvēselei nav dzimuma. Dvēsele pieņem tā fiziskā ķermeņa (trauka) dzimumu, kurā tā ir inkarnējusi (pārdzimusi). Fiziskais ķermenis ir tikai trauks dvēselei. Šajā inkarnācijā mēs esam piedzimuši kā cilvēki, taču nākamajās reinkarnācijās mēs varam pārdzimt kā elfi kādā paralēlajā pasaulē. Šī iemesla dēļ dzimumam nav nozīmes. Visi cilvēki ir vienoti mīlestības priekšā, mīlestība ir nepieciešama katram no mums. Mīlestība ir vienlīdzīga visā tās lielajā daudzveidībā. Bez seksa mēs nevarētu piedzimt. Sekss cilvēkiem ir nepieciešams. Seksualitāte ir dabiska ikdienas sastāvdaļa, nevajag no tās kautrēties. Nevajag seksualitātes tēmu padarīt par tabu, aizliedzot par to runāt. Mēs visi esam cilvēki, mums ir jādzīvo saticīgi. Mums ir jādzīvo harmonijā gan ar sevi, gan ar Dabas Māti, gan ar apkārtējo sabiedrību. Būsim iecietīgi un saprotoši pret LGBTI kopienas cilvēkiem. Būsim draudzīgi un pozitīvi noskaņoti pret lesbietēm, gejiem, biseksuāļiem (panseksuāļiem), transpersonām un interseksuāļiem. Katram no mums ir tiesības uz intīmo dzīvi. Katram no mums ir tiesības mīlēt to, ko mēs vēlamies. Lai mīlestības un kaisles Dievs Erots pasargā mūs no neiecietības un naida! Lai Erots dāvā mūsu sirdīm mīlestību un drosmi! Lai Erots mūs svētī! Lai slavēts Dievs Erots kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!
Ar visu zinošās un mūžam viedās Dabas Mātes atklāsmēm, Skolnieciņš no sidrabbirzs [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#DabasMāte #mīlestība #iecietība #sapratne #dažādība # LGBTI #cieņa #MīlestībasDievs #KaislesDievs #Erots
2 0 atbildēt
Valdis Vitkovskis 28.02.2021 01:25
CIK ILGI VAR PĻUŅČĀTIES PLIKAM VANNĀ, JĀPARĀDA SEVI VISĀ ''SKAISTUMĀ'' :D !
1 0 atbildēt
Wera 23.02.2021 18:43
Psihi abās pusēs
1 0 atbildēt
Oksana Klints 22.02.2021 21:56
Liec mieru,doma par sevi un berniem,daudzi cilveki tev bus pateicigi,nenogalini sevi....
2 0 atbildēt
Aldona Sapule 22.02.2021 21:55
Pretīgi . Trūkst vārdu .
2 0 atbildēt
Ubikvitars 22.02.2021 21:50
Ubikvitars 21:04, 21. februāris 2021
Varetu pasmieties, ja vien tas nebutu tik tragiski. Andris Kivics, cetru bernu tevs, kurs cetras reizes precejies, tris bernus pametis, pagatne ticis vairakkart apsudzets savu partneru fiziska iespaidosana, alkohola parmeriga lietosana. Cilveks, kura genitalijas interneta redzet vareja visi, kam vien nebija slinkums. Neskaitamos video sadzeries lamajas un kezas, bazune par savu seksualo dzivi ikvienam, kurs gatavs paris eiro samaksat. Cilveks, kurs bez rupjibam teju nevienu teikumu pareizi savirpinat nespej. Sis cilveks runa par pervesijam????? Kura mirkli Andris Kivics ir kluvis par sogi un apsmejeju? Piedod atvaino, bet Andris pats ir perverss, nodzeries, nolaidies sievu sitejs, agresivs mulkis, kurs sava dzive tiesam maz ir sasniedzis. Un kauna traips gan savu bernu, gan jebkura inteligenta cilveka acis. Nozelojami.
0 0 atbildēt
Inga Petrova 22.02.2021 18:58
Tā psihiskā slimība ar steigu jāārstē psihologiem.
1 0 atbildēt
Aivars Poļaks 22.02.2021 18:56
Vai tad viņi ir izārstējami?
0 0 atbildēt
Valentīna Saleniece 22.02.2021 18:55
Ieraugot Kiviču tādā izskata,es smējos kā traka! Šoreiz malacis!
Manuprāt ar tādu orientāciju nevajag plātīties! Mani kaitina visvairāk tas,ka savam karogam šie ļaudis ir "savākuši" mūsu visu varavīksni!!
0 0 atbildēt
Ligita 22.02.2021 18:47
Ja Kašers ir slims tad tas nav jāzina citiem ! Nav jāplātās ar savu slimību ! Tas pats atiecas uz citiem gejiem.
0 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV