EURO 2020 pelnošākie futbolisti

Eiropas čempionāts futbolā reizi četros gados vienkopus pulcē pasaules futbola ziedu. Šajā gadā TV ekrānos varēsim vērot 24 labākās Eiropas valstsvienības.
Publicēts: 20.05.2018, Komentāri: 2
EURO 2020 pelnošākie futbolisti

Profesionālu sportistu un to karjeru salīdzināšanai tiek izmantoti dažādi faktori. Vieni izvēlas salīdzināt sportistu individuālo vai komandu sniegumu sacensību vai turnīru laikā. Savukārt otri – sportistu gaitas un panākumus arī ārpus profesionālā sporta. Tuvojoties Eiropas čempionāta futbolā jeb EURO 2020, esam apkopojuši čempionāta pelnošāko futbola zvaigžņu topu, lai padarītu spēļu vērošanu vēl aizraujošāku. Katru gadu dažādi sporta un finanšu izdevumi veido savus pelnošāko atlētu sarakstus. Apskatīsim, vai spēlētāju ienākumi vistiešākajā veidā ir saistīti arī ar atlētu sniegumu futbola laukumā.

Eiropas čempionāts 2020 – pasaules izcilākie spēlētāji vienuviet

Eiropas čempionāts futbolā reizi četros gados vienkopus pulcē pasaules futbola ziedu. Šajā gadā TV ekrānos varēsim vērot 24 labākās Eiropas valstsvienības: Turciju, Itāliju, Velsu, Šveici, Dāniju, Somiju, Beļģiju, Krieviju, Nīderlandi, Ukrainu, Austriju, Ziemeļmaķedoniju, Angliju, Horvātiju, Skotiju, Čehiju, Spāniju, Zviedriju, Poliju, Slovākiju, Ungāriju, Portugāli, Francijy un Vāciju. Drošības ierobežojumi visā pasaulē vistiešākajā mērā ir ietekmējuši arī EURO 2020 norisi. Čempionāta norise ir pārcelta par veselu gadu. Jā, neskatoties uz to, ka čempionāta nosaukums nav mainījies, tā norise ir pārcelta tieši par veselu gadu uz 2021. gada vasaru. Tāpat šogad arī čempionāta formāts būs neierasts – mači norisināsies 11 dažādās Eiropas pilsētas par godu UEFA 60 gadu jubilejai. Vienīgais, kas EURO 2020 paliks nemainīgs ir izcils futbols un labāko Eiropas spēlētāju tikšanās vienuviet.

Vai bukmeikeru prognozes Eiropas čempionāts futbolā būs veiksmīgas un pelnošākie spēlētāji attaisnos uz sevi liktās cerības?

Turīgākie Eiropas čempionāta spēlētājiKrištianu Ronaldu

Portugāles izlases spēlētājs Krištianu Ronaldu ir ne tikai viens no spožākajiem pasaules atlētiem, bet arī viens no pelnošākajiem pasaules sportistiem. Atlēta ienākumi 2020. gadā veidojuši vairāk nekā 110 miljonus dolāru. Iespaidīgu atalgojumu sportists saņem gan pārstāvot Itālijas A sērijas futbola klubu “Juventus” atalgojums, gan piedaloties dažādās reklāmas kampaņās un zīmolu popularizēšanā.

Kilians Mbapē

Kilianu Mbapē sniegumu čempionātā varēsim vērot Francijas izlases rindās, taču arī sava otrā pelnošākā Eiropas futbolista statusu ir iemantojis, pārstāvot Parīzes futbola klubu "Saint-Germain". 2020. gadā Kilians Mbapē ir nopelnījis 42 miljonus eiro. Ievērojamu futbolista ienākumu daļu, protams, veido arī reklāmas līgumi. Kiliana Mbapē ienesīgākais reklāmas līgums ir ar zīmolu Nike. Kilians Mbapē ir viens no biežāk atrodamajiem Betsafe kazino EURO 2020 likmju sarakstos.

Pols Pogba

Arī trešā pelnošākā Eiropas futbolista statusu ieņem franču futbolists. Pola Pogbas sniegumu no 2021. gada 11. jūnija līdz 11. jūlijam varēsim novērtēt vienā no čempionāta favorītēm – Francijas izlasē. Ārpus savas dalības izlasē, slavenais pussargs pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras "United". 2020. gadā atlēta ienākumi ir sastādījuši 34 miljonus dolāru. Cītīgākie fani būs ievērojuši sportistu, ņemot dalību Pepsi reklāmas aktivitātēs.

Antuāns Griezmans

Pelnošāko futbolistu topā viennozīmīgi dominē franču spēlētāji. Arī ceturtais pelnošākais Eiropas futbolists ir francūzis, Spānijas klubu FC Barcelona uzbrucējs Antuāns Griezmans. Sportista ienākumi veido vārāk nekā 30 miljonus dolāru. Tomēr tieši šī futbolista ienākumi un sniegums laukumā tiek saistīti vistiešākajā veidā, jo, neskatoties uz iespaidīgo atalgojumu FC Barcelona, Antuāna Griezmana reklāmas līgumu ieņēmumi nav starp tiem augstākajiem.

Gerets Beils

Velsiešu futbolists Gerets Beils ar 29 miljoniem dolāru arī ierindojas pelnošāko Eiropas futbolistu vidū. Neskatoties uz rekordaugsto maiņas līgumu no Tottenham Hotspur uz Madrides "Real", šī futbolista sniegums nav iepriecinājis futbola pasauli, kā rezultātā Madrides "Real" 2020. gada lēma par labu futbolista īrei uz Tottenham Hotspur. Kāds būs sportista sniegus Velsas izlasē?

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Kei 05.06.2021 16:38
Ventspils komanda jāsūta uz PČ
1 0 atbildēt
čuriks 20.05.2021 20:56
ta futbolisti arī maskās spēlēs pandēmijas laikā?
13 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV