Vai kaut kas ir mainījies? Latvijā pie varas ir mafija, kas melo un ņirgājas par normālu cilvēku dzīvi

Pagājuši pieci gadi kopš rakstnieces Gundegas Repšes bezbailīgās intervijas LTV tiešraidē. Vai kaut kas ir mainījies? Aicinām rakstīt komentāru sadaļā.
Publicēts: 16.08.2021, Komentāri: 16

Bezbailīgi un atklāti. Pagājuši pieci gadi kopš rakstnieces Gundegas Repšes atklāsmēm LTV tiešraidē. Vai kaut kas ir mainījies? Aicinām rakstīt komentāru sadaļā. Lūdzam komentāros iztikt bez rupjībām un naida kurināšanas.


GUNDEGAS REPŠES DZĪVES MIRKĻI BILŽU GALERIJĀ


Lūk, Gundegas kundzes paustais Latvijas Televīzijas ēterā intervijā ar Gundaru Rēderu raidījumā 1:1 pirms pieciem gadiem.


Pie varas Latvijā ir mafija. Vara, kas ņirgājas par normālu cilvēku dzīvi! Viņi melo un manipulē ar mums. Raida ārā cilvēkus no valsts, muldot par kaut kādu reemigrācijas plānu - tik skarbi patiesa ir rakstniece Gundega Repše.


Mums nav naudas, lai 'atgrieztu' mājās tautiešus no trimdas un nodrošinātu viņiem cilvēka cienīgu algu, tai pat laikā mēs tērējam miljonus, lai uzņemtu citus cilvēkus - rakstniece sašutusi norādīja uz bēgļu problēmu.

Repšes kundze valdību nosauca par mafiju, par baru. Ar atsevišķiem izņēmumiem.

Lielākā daļa sabiedrības Latvijā ir manipulējams pūlis, un "tas uzņem apgriezienus ļoti straujā veidā, kam saknes meklējamas lielajā politikā", šādu viedokli Latvijas Televīzijas raidījumā "Viens pret vienu" pauda rakstniece Gundega Repše.

Rakstniece atzina, ka ir "vesels problēmu mučkulis", kāpēc iedzīvotāji Latvijā nedzīvo tā, kā vēlētos dzīvot. Katrs vēlas vienu un to pašu – taisnīgu valsts pārvaldību, attīstību, kultūras uzplaukumu. "Bet, kad lasa vēlēšanu rezultātus, viss ir pilnīgi savādāk. Skaidrs, ka mēs lielākajā daļā esam manipulējams pūlis, un tas uzņem apgriezienus ļoti straujā veidā, kur, protams, ir saknes lielajā politikā," teica Repše.

Pēc viņas sacītā, vaina ir ne tikai politiķos, bet arī sabiedrībā, kur vērojama savstarpēja neuzticēšanās vienam pret otram. Meli kļuvuši par absolūtu Latvijas ikdienu, un atšķirībā, piemēram, no ASV un Islandes, Latvijā melos pieķerts politiķis pat nav atvainojies. "Meli mūsu sabiedrībā nekad nav tikuši nicināti (..)," sprieda rakstniece, norādot, ka Latvijā nav riebuma pret meliem, un "mahinatori", intrigu vērpēji un "shēmotāji" Latvijā tiek cienīti.

Viņasprāt, no katra paša ir atkarīgs tas, cik lielā mērā viņš vēlas būt godprātīgs. "Ir modināms katrs indivīds pats. Lai parevidē savas galvas un atbild sev uz jautājumu, kāpēc viņš ir piedzimis, vai viņam ir kāda ticība vai apjausma par to, kas šajā dzīvē ir jāizdara un kāpēc tā vispār ir dota. Varbūt, ka viss nav nauda un vara. Varbūt, ka vēl kaut kas ir."

Raidījumu varat noskatīties Lsm.lv

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Rūdis 14.03.2024 16:55
Nekas navmainījies....
0 0 atbildēt
Liga Kalace 20.08.2021 19:31
1000% taisnība katrs vārds.
3 0 atbildēt
marite 18.08.2021 23:17
Paliek jau arvien sliktāk,kamēr šie būs pie varas,nekas nemainīsies
2 0 atbildēt
Edžus L. 18.08.2021 02:06
Sibemolmažorā! Viss ir pa vecam! Lai neteiktu, ka vēl sliktāk!
3 0 atbildēt
tauta 17.08.2021 23:07
ij nekas nav mainijies. Rīkļi-rāvēji pie varas un vēl jauni buldozeri nāk, kam nav pieticis līdz šim alkatības
6 0 atbildēt
nauris 17.08.2021 22:55
Alkatība ir slimība, kas latviešvarnešos nekad nepāries.
4 0 atbildēt
Igors 17.08.2021 19:39
sen no parazitiem neesmu dzirdējis nevienu patiesu vārdu
3 0 atbildēt
Nauris Majors 17.08.2021 19:39
Kur te var Sorosistos iestāties??? (cash) Man ar kāds Miljons noderētu...
0 3 atbildēt
Solveiga Sproģe 17.08.2021 19:38
ES JUMS PIEKRITU TAM TEIKTAJAM.
4 0 atbildēt
Gunta Biteniece 17.08.2021 19:38
kur jūs dzirdēsiet,nauda nemīl ja skaļi runā.Un ja atver muti,tad tikai vieni meli un cilvēku iebaidīšana.Jā,pandēmija ir un paliks kā infekcijas slimība. Neatceros,ka būtu bijusi jāsien mute ciet,ka kaimiņš smagi saslima ar tuberklozi. Meita izbrauca dažas valstis bērnam līdz-hokeja tūrē,bet teica,ka nekur neesot pārbaudīti ne setifikāti ne bijušas mutes aizsietas. KAS UN CIK ILGI TAS TURPINĀSIES,vai vienreiz tos salmus nomainīs pret smadzenēm?
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV