Vai tiešām latviešu tauta pelnījusi tādu prezidentu? No nodokļu maksātāju naudas 40 miljoni...

Afēras likums. Neskatoties uz iesniegumiem un aicinājumiem neizsludināt likumu... Pēdējā pusotra gada laikā Levits ir izgāzies daudzkārt. Tauta to neaizmirst. Dalieties komentāros.
Publicēts: 21.02.2022, Komentāri: 14
2022. gada 21. februārī Valsts prezidents Egils Levits izsludina likumu par labas gribas atlīdzinājumu Latvijas ebreju kopienai no nodokļu maksātāju naudas.

Sociālajos tīklos ļaudis ir sašutumā. Vārdu sakot, tauta "cepas un vārās"- dažus piemērus skatiet zemāk!

Pēdējā pusotra gada laikā Levits ir izgāzies daudzkārt. Tauta to neaizmirst. Tiek uzskatīts, ka nākamais prezidentūras termiņš šim īpatnim vienkārši un pārliecinoši nespīd.


FOTOGALERIJĀ DAŽĀDI PREZIDENTA MISĒKĻI

Uzziņai:

Neskatoties uz iesniegumiem ar aicinājumiem neizsludināt likumu par labas gribas atlīdzinājumu Latvijas ebreju kopienai un atdot to pārstrādāšanai parlamentā, Valsts prezidents Egils Levits nolēmis likumu izsludināt.

Likumā par labas gribas atlīdzinājumu Latvijas ebreju kopienai skartais jautājums tagad ir slēgts uz visiem laikiem un atgriešanās pie tā vairs nenotiks, izsludinot likumu, paziņojis Levits.

Viņš atzīmēja, ka likuma apspriešana Saeimā un tā pieņemšana notikusi plašā parlamentārā diskusijā, gan izpelnoties rezonansi Latvijas sabiedrībā, gan izskanot starptautiski. Prezidenta ieskatā, bijuši vērā ņemami argumenti gan par likuma pieņemšanu, gan pret to.

Valsts pirmā persona norādīja, ka likuma projekts tapis parlamentārā likumdošanas procesā. To iesniegusi Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija un par to trijos lasījumos debatējuši Saeimas deputāti, iesniedzot arī savus priekšlikumus otrajam un trešajam lasījumam.

Tāpat Valsts prezidents atzīmēja, ka šo likuma projektu ir ierosinājusi pati Saeima. Viņa ieskatā, tā ir paša Saeimas vairākuma, kurš kādu likumu pieņēmis, pilna politiskā atbildība par pieņemto likumu, tā nepieciešamību, lietderību un atbilstību valsts un sabiedrības ilgtermiņa interesēm.

Tas nedrīkstētu tikt izmantots šauri partejiskās interesēs. Likuma pieņemšana ir Saeimas kā likumdevēja politiskās izšķiršanās jautājums - ar likumu pašam paredzot konkrētu risinājumu sabiedrībai būtiskā jautājumā. Tā ir Saeimas atbildība un politiskā izšķiršanās par to, kad un kādā veidā konkrēto jautājumu risināt," pauda prezidents.


Viņš norādīja, ka tas uzliek likuma iniciatoriem un Saeimas pārliecinošajam vairākumam, kas likumu ir atbalstījis, pienākumu turpināt skaidrot likuma nepieciešamību, lietderību un atbilstību valsts un sabiedrības ilgtermiņa interesēm. Levits atzīmēja, ka neviens cits Saeimas vairākuma vietā to nevar izdarīt, jo tā ir Saeimas politiskā izšķiršanās un Saeimas politiskā griba, kas ietverta likumā.


LASIET VĒL: Neticēsiet un neatpazīsiet! Žurnālisti atmasko, kā prezidents Levits izskatījās jaunībā


Šlesers: Prezidentam Levitam atņemšu visu! Prezidenta pensiju, dzīvokli, auto un visas privilēģijas


Levita kungs, varbūt tomēr varat pieciest tos 'nabaga' 5960 EUR mēnesī un neprasīt algas pieaugumu?
Kā ziņots, Saeima 10.februārī galīgajā lasījumā pieņēma likumu "Par labas gribas atlīdzinājumu Latvijas ebreju kopienai", kas nosaka desmit gadu laikā ebreju kopienai izmaksāt 40 miljonu eiro kompensāciju par holokausta dēļ zaudētajiem īpašumiem.

Atlīdzinājumu ebreju kopienai vēsturiskā netaisnīguma mazināšanai īstenos no 2023. gada līdz 2032. gadam - katru gadu izmaksājot četrus miljonus eiro, secināms no likuma anotācijā norādītā.

Līdzekļus cita starpā varēs izlietot Latvijas ebreju kultūrvēsturiskā mantojuma atjaunošanai un saglabāšanai, kopienas organizāciju atbalstam, īpašumu apsaimniekošanai, ar reliģiju, kultūru, izglītību, zinātni, veselības aprūpi, vēsturi, sportu, labdarību saistītu pasākumu finansēšanai un Latvijas sabiedrības saliedētības, vienotības un pilsoniskās sabiedrības attīstības veicināšanai.

Tāpat līdzekļus varēs izmantot holokausta upuru memoriālu (Biķernieku mežā, Dreiliņu mežā, Rumbulā, Mežaparkā, Šķēdes kāpās, Daugavpilī un citās vietās) uzturēšanai un labiekārtošanai.

Piešķirtos finanšu līdzekļus varēs izlietot arī sociālās un materiālās palīdzības sniegšanai tiem Latvijas teritorijā holokaustā cietušajiem, kuri dzīvo ārpus Latvijas.


FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

dievturis Skolnieciņš 25.03.2022 21:31
Šodien ir 25. marts – Māras diena. Šī diena ir par godu nāves un dzīvības Dievietei Mārai. Nāves un dzīvības Dieviete Māra ir paši pazīstama latvju tautas dzīvesziņā (dievturībā). Viņa uztur līdzsvaru dabā. Līdzsvaru starp nāvi un dzīvību. Dieviete Māra izskatās kā jauna, slaida sieviete ar sniegbaltu ādu un melniem, kā naksnīgas debesis, matiem. Viņas acis ir melnas kā nakts tumsa. Viņas rokās ir ass sirpis. Viņa ir tērpta melnās, baltās vai arī tumši zilās drānās. Dievietei Mārai ir dažādas izpausmes un dažādas formas. Dievietei Mārai ir raksturīgas divas savstarpēji pretējas izpausmes: Māra – Veļu Māte un Māra – Zemes Māte. Māras – Veļu Mātes veidolā Dieviete Māra ir nāves nesēja un Veļu valstības valdniece. Māra – Veļu Māte ar savu aso sirpi pārgriež likteņa dzīparu. Kad tas notiek, cilvēks mirst. Un Māra – Veļu Māte pavada cilvēka dvēseli uz Veļu valstību. Kur cilvēka dvēsele sagaida jaunu pārdzimšanu. Savukārt, Māra – Zemes Māte ir dzīvības dāvātāja un cilvēces aizgādne. Māra – Zemes Māte ir līdzās cilvēkam, tam piedzimstot. Māras – Zemes Mātes veidolā Dieviete Māra sagaida cilvēka dvēseli šaisaulē. Tāds ir dvēseļu pārdzimšanas cikls. Nāve ir jaunas dzīvības sākums. Reinkarnācija nosaka pasaules kārtību. Mūsu senči zināja, kā nāve ir tikai starpposms starp veco dzīvi un jauno. Cilvēka mūžs ir ierobežots, tomēr dvēsele ir nemirstīga. Dieviete Māra pieskata mūs un vada mūs šajā dzīvē, tā arī nākamajās. Būsim pateicīgi Dievietei Mārai par viņas rūpēm un gādību. Priecīgu Māras Dienu!
Ar Dievietes Māras atklāsmēm, dievturis Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
#dievturi #dievturība #daudzdievība #politeisms #TicībasBrīvība #daudzdievji #pagāni #LatvjuDievuSvētība #MārasDiena #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #nāvesDieviete #dzīvībasDieviete #Māraskrusts #MārasŪdeņi #ZalkšaZīme #ticība #rituāli #buršanās #Skolnieciņš
2 0 atbildēt
dievturis Skolnieciņš 25.03.2022 21:30
Video «Gabaliņš no PSRS Lietuvā – Grūto parkas.» no YouTube lietotāja «MANO LIETUVA» oficiālā konta: youtu.be/KZUfr53zG4E [Gabaliņš no PSRS Lietuvā – Grūto parkas – YouTube]. Šis memoriālais parks ir kā spilgts atgādinājums par Lietuvas Republikas skaudro vēsturi un par Padomju Krievijas nežēlību. «Grūto parkas» var salīdzināt ar Okupācijas muzeja un Brīvdabas muzeja apvienojumu, kurā brīvā dabā – skaistā, ainaviskā vietā – ir izvietotas komunistiskās partijas regālijas un citi okupācijas varas simboli. Lietuvieši ir malači. Viņi spēj saglabāt vēsturi un parādīt pasaulei Padomju Krievijas patieso seju. Es cienu Lietuvu un lietuviešus.
Ar NEcieņu pret Kremļa 5. kolonnu, dievturis Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
Dievturība mūžam dzīva.
1 0 atbildēt
dievturis Skolnieciņš 25.03.2022 21:26
Ironiski. Priekš dievturiem neko neceļ. Bet ”Nacisma upuru piemiņas memoriāls Rumbulā” izskatās pēc pagāniskas svētvietas. Vienīgi no turienes ir jāizmet ebreju simbolika un ebreju svečturis. Svečtura vietā ir jānovieto Pērkona – Debesu Tēva elks, uz kura ir redzams pērkonkrusts. Latvijā nav neviena Latvju Dievu tempļa, bet viss čum un mudž no baznīcām, kristīgajām sektām un retām sinagogām. Tāda sajūta, ka senebreju mitoloģija ir fašisma iemiesojums. Sentēvu Dievi ir aizmirsti, bet ebreju fašisms ir kļuvis par ticību. Nu, jā. Atliek vien lūgt Sentēvu Dievus.
Ar necieņu pret Simonu Šustinu un viņa ebreju tautības rokaspuišiem, dievturis Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
Dievturība mūžam dzīva.
1 0 atbildēt
Top fan Māris Jakušenoks 06.03.2022 15:22
Nabaga zagļi kuri ir bijuši nīdēti. Un Latviešu tautai neviens neatlidzina par visām slepkavībām ko gan krievs un vācietis darīja. Bet jāmaksā ir mums no saviem nodokļiem. Lai Levita kungs papriecājas pirms elles kur nokļūs viņa dvēsele. Dvēsele ir nemirstīga un mēs visi atbildam par saviem darbiem
0 0 atbildēt
Ziedone Svarca 26.02.2022 20:18
Ne tautas vēlēts ,bet tautas apsmiets un necienīts !!!
1 0 atbildēt
Светлана Захарова 22.02.2022 01:18
Да! Именно так. Заслуживает именно этого президента. И премьера..
0 2 atbildēt
Jumus 22.02.2022 00:49
Pretīgi dzīvot šeit - pie pašpasludinātā "visas tautas prezidenta"
3 0 atbildēt
Dace Salzemniece-Saleniece 22.02.2022 00:14
ZEME ATVERIES ...........
1 0 atbildēt
Pēteris Ceriņš 21.02.2022 23:23
FUI!
1 0 atbildēt
Arnis Celms 21.02.2022 23:21
Dievs nav mazisbērns....... sodu saņem arī žīdi.......par nodarījumu nežīdiem.........
4 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV