70 gadu vecumā Mirdza Martinsone satiek savu eņģeli un dziļi intīmi atzīstas piedzīvotajā

Publicēts: 02.04.2022, Komentāri: 14
Mirdza Martinsone pateicas labajam draugam, kurš ieteicis dabīgo preparātu, - viņa dziļi intīmi stāsta par straujo veselības uzlabošanos jau pēc pirmās pudelītes, kas skaidri redzams arī analīžu rezultātos.

"Esmu ļoti alerģiska būtne un uzmanīga pret dažādiem preparātiem un vitamīniem. Bet manā dzīvē pirms dažiem mēnešiem notika brīnums – pie manis atlidoja labais eņģelis un iepazīstināja mani ar draugu, kurš rūpējas par manu veselību," intervijā pauž šarmantā aktrise Mirdza Martinsone.


Kinofilmas MIRĀŽA pazīstamā zvaigzne Džinnija piebilst: "Un šis labais draugs izdarīja tā, ka manas asins analīzes uzlabojās. Es negribu pārspīlēt – bet divu mēnešu laikā es pati pabrīnījos, cik ļoti labākas kļuva manas analīzes."

Martinsonei bijis ļoti nopietns izaicinājums pret "Epsorin" izmēģinājumu, gluži vai ar zinātnisku pieeju un centību. Detalizētas asins analīzes tika veiktas gan pirms, gan pēc preparāta lietošanas. Aktrise savā video atsauksmē par produktu uzsver, cik patīkami pārsteigta viņa bija par praktiski visu parametru strauju uzlabošanos jau pēc divu mēnešu "Epsorin" lietošanas.

PAR EPSORĪNU PLAŠĀK SKATIET ŠEIT


Tieši tādēļ arī viņa piekrita šai intervijai, jo tāda ir mūsu noruna ar preparāta testētājiem – neliegt labus vārdus kamerai, ja ieguvumi no tā lietošanas ir acīmredzami un pārliecinoši. Tieši tādā veidā ir tapušas gan aktiera Jāņa Paukštello, gan rakstnieka Māra Bērziņa, gan aktiera Mārtiņa Vilsona intervijas par šo līdzekli.

Māksliniece stāsta par savu pieredzi ar "Epsorin": "No sākuma es, kā jau visi latvieši, tā īsti nevarēju noticēt līdz galam, ka tik labi palīdzēs, un tiešām es ļoti gaidīju asins analīzes – kādas tās būs. Un tad, kad es redzēju to pirmo variantu, un pēc tam, pēc mēneša, to otro, un pēc otrā mēneša vēl, tad es sapratu, ka – jā, man tiešām palīdz šis preparāts! Uzlabojušies bija praktiski visi rādītāji."


Martinsone neslēpj sajūsmu, ka no brieža radziņiem var izgatavot ko tik bīnišķīgu, turklāt briežus nenogalinot – tikai paņemot gabaliņu no to ragiem, ko mēs, cilvēki, iegūstam savai veselībai.

Piedāvājam zemāk  noskatīties šīs atsauksmes videoierakstu, jo tekstā nekādi nespējam ietvert to fantastisko, pozitīvo enerģiju, ko māksliniece sniedz savā stāstījumā.


Par eņģelīti stāstījumā Martinsones kundze sauc savu labu draugu, kurš pēc personīgas pozitīvas pieredzes ieteica arī viņai izmēģināt šo dabīgo preparātu – jo viņas dzīvē galvenais šobrīd ir veselība. Un "Epsorin" tiešām palīdzējis lieliski, jo ne tikai uzlabojis analīzes. Tas papildus devis gan spēku, gan dzīvesprieku, gan palīdzējis samazināt sāpes celī, kas bijusi jau ieilgusi problēma pēc traumas. Jo tiešām – "Epsorin" sastāvs uzlabo gan kaulu, gan locītavu, gan arī gļotādu, matu un pat nagu veselību.


Mirdzas Martinsones dzīves mirkļi BILŽU GALERIJĀ.


"Epsorin" ļāvis atteikties arī no ļoti daudzām pudelītēm ar sintētiskajiem vitamīniem, jo satur praktiski visus cilvēka organismam nepieciešamos vitamīnus, aminoskābes un minerālvielas.

Ar labu vārdu tiek pieminēts arī "Epsorin" eksperimentālais, šūnas atjaunojošais sejas krēms, īpaši uzsverot tā dabiskumu un lieliskās uzsūkšanās spējas. Tas jūtami uzlabo ādas kvalitāti un arī palīdz cīnīties ar ne vienu vien ieilgušu ādas problēmu – kā sausums vai plaisas. Tikai pasūtot "Epsorin" pa tiešo no ražotāja, katram klientam viens 20 ml krēms tiek pievienots dāvanā.

Māksliniece "Epsorin" savai veselībai turpinās lietot regulāri, pa vienai pudelītei trīs mēnešos, kas arī ir ieteicamā lietošana viņas gadījumā. Viņa iesaka pamēģināt "Epsorin" katram, no visas sirds sakot: "Jūs nenožēlosiet!"

Intervijas noslēgumā Martinsones kundze sūta laba vēlējumus: "Es vēlu veselību, un galvenais jums daudz prieka! Lai Jūs priecātos un smaidītu. Un es ievēroju, ka es arī tā kā biežāk smejos."

Novēlam māksliniecei lielisku veselību! Apmeklēsim viņas izrādes Dailes teātrī "Trīs draugi" un būsim visi veseli ar "Epsorin"!


SPECIĀLA CENA AR ATLAIDI - Vairāk informācijas par "Epsorin", tā sastāvu, lietošanu un iegādes iespējām atradīsiet oficiālajā mājas lapā internetā: Epsorin.lv

Atgādinām, ka uztura bagātinātājs neizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Mums regulāri uzturā jālieto augļi un dārzeņi; zivis ēdienkartē ieteicamas vismaz trīs reizes nedēļā. Gaļa un siers nodrošinās kalcija, magnija, dzelzs un citu vajadzīgo minerālvielu, vitamīnu devas mūsu organismam.


FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Jaunībsdienu brūtgāns 27.06.2022 02:42
Mirdzēns rullē!
3 0 atbildēt
Fans 07.06.2022 18:58
Šarmantaka ar katru gadu! Malacis!
4 0 atbildēt
pagāns Skolnieciņš 17.04.2022 22:40
Ir Lieldienu laiks. Katoļiem, protestantiem un citiem kristiešiem šogad Lieldienas ir 17. un 18. aprīlī. Bet pareizticīgo baznīcai Lieldienas šogad ir 24., 25. aprīlī. Tomēr gadu no gada Latvijā uzvirmo jautājums. Kad tad patiesībā ir Lieldienas? Kas ir Lieldienas? Šie jautājumi ir mūžseni, pat lielākā daļa kristiešu nemācēs atbildēt uz šiem kutelīgajiem jautājumiem.
Pie mums – baltu zemēs – kristietību varmācīgi uzspieda Vatikāns un Vatikāna vasaļi. Vēlāk mainoties dažādām varām, baltu zemēs iesoļoja pareizticīgo baznīca (pēc būtības pareizticīgo baznīca ir kārtējais Vatikānā vasalis). Tā arī mūsu senču strādināšana un kalpināšana turpinājās līdz 1861. gadam, kad dzimtbūšana tika atcelta. Mūsdienās pareizticīgo baznīca atrodas Maskavas patriarhāta (Maskavas Kremļa) pakļautībā. Kāda sumpurņa pēc Latvijas Republikā ir vajadzīga pareizticīgo baznīca? Kāda sumpurņa pēc latviešiem vajag šo Kremļa 5. kolonnu? To arī es pats līdz galam nesaprotu. Kad Padomju Krievija okupēja Latvijas Republiku 1940. gada 17. jūnijā dievturība tika uzreiz aizliegta, bet pareizticīgo baznīca no okupācijas praktiski necieta. Dievturība tapa iznīcināta. Mūsu vietējie kristieši un jūdaisti ziņoja par dievturu līderi un Latvju Dievu priesteri Ernestu Brastiņu NKVD darboņiem (čekistiem), rezultātā 1940. gada 6. jūlijā Ernestu Brastiņu arestēja un izveda uz Padomju Krieviju. 1942. gadā Ernestu Brastiņu notiesāja ar nāves spriedumu – nošāva. Pieļauju, ka arī pareizticīgo baznīcas garīdzniecība pielika izpalīdzīgu roku Ernesta Brastiņa nāvē.
Mūsdienās cilvēks var ticēt jebkam, pat rabīnam Mozum vai rabīnam Jēzum Kristum, vai kristietim Muhamedam. Tomēr mums ir jāapzinās ābramisko reliģiju – jūdaisma, kristietības un islāma – asiņaino vēsturi. Pasaulē eksistē daudzas jo daudzas politeiskās reliģijas. Tad kāpēc sevi aprobežot ar monoteismu?
Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
#GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022.
3 2 atbildēt
pagāns Skolnieciņš 17.04.2022 22:40
Kas ir ticības brīvība? Vai mūsdienu Eiropā ir ticības brīvība? Vai mūsdienu Latvijā ir ticības brīvība? Eiropas Cilvēktiesību Konvencijas 1. sadaļas «Tiesības un brīvības» 9. panta «Domu, pārliecības un ticības brīvība» 1. daļā ir teikts, ka ikvienam cilvēkam ir tiesības uz domu, pārliecības un ticības brīvību; šīs tiesības ietver arī brīvību mainīt savu reliģisko piederību vai ticību un nodoties savai reliģijai vai pārliecībai, kā vienatnē tā kopā ar citiem, publiski vai privāti, pielūdzot, izpildot reliģiskas vai rituālas ceremonijas, ievērojot paražas un sludinot mācību. Savukārt, Eiropas Cilvēktiesību Konvencijas 1. sadaļas «Tiesības un brīvības» 9. panta «Domu, pārliecības un ticības brīvība» 2. daļā ir teikts, ka brīvību nodoties savai ticībai vai pārliecībai var ierobežot tikai likumā paredzētajā kārtībā un tiktāl, cik tas ir nepieciešams demokrātiskā sabiedrībā, lai nodrošinātu sabiedrisko drošību, sabiedrisko kārtību, sabiedrības veselību vai tikumību, vai aizsargātu citu cilvēku tiesības un brīvības. Latvijas Republikas Satversmes 8. nodaļas «Cilvēka pamattiesības» 99. pantā ir teikts, ka ikvienam ir tiesības uz domas, apziņas un reliģiskās pārliecības brīvību. Baznīca ir atdalīta no valsts. Bet Latvijas Republikas Satversmes 8. nodaļas «Cilvēka pamattiesības» 100. pantā ir teikts, ka ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta.
Skan jauki. Bet gan ir dzīvē? Mūsdienu Latvijā dominējošā reliģija ir kristietība. Lielu nozīmi kristietības popularizēšanā nospēlēja Padomju Krievija, jo, okupējot Latvijas Republiku 1940. gada 17. jūnijā, Padomju Krievija pilnībā aizliedza un iznīcināja dievturību. Protams, ateistiskās, komunistiskās partijas veiktās represijas skāra arī kristietību un jūdaismu, tomēr šo represiju apjoms bija nebūtisks. Šīs represijas nedz kristietībai, nedz jūdaismam neradīja izzušanas draudus. Rezultātā 50 gadus ilgās okupācijas un aneksijas laikā tika iznīcināti visi kristietības un jūdaisma konkurenti. Tādējādi padomju vara netieši nostiprināja kristietības un jūdaisma pozīcijas. Dievturība tā arī mūsdienās nav atkopusies no pārciestā.
Kopš sen seniem laikiem mūsu senči bija pagāni jeb daudzdievji. Politeisms ir mūsu zemes un tautas pamatticība. Situācija mainījās 12. gadsimta vidū, kad varmācīgie krustneši un liekulīgie kristīgie misionāri ielauzās Baltijā. Romas pāvests Inocents Trešais uzsāka baltu tautu genocīdu. Vatikāns un Vatikāna vasaļi rīkojās zemiski. Diemžēl mūsdienu Latvijā ticības brīvība ir vien uz papīra. Valdība nodrošina spēcīgu kristietības un jūdaisma protekciju. Politeiskajām reliģijām (dažādām pagāniskajām ticībām) atbalsts netiek piešķirts. Valdība konsekventi atbalsta vien ābramiskās reliģijas.
Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
#GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022.
3 0 atbildēt
Marīte Zatumanova 13.04.2022 20:26
Kārtējā reklāma! aizraudamās stāsta! Nu to savu sargenģeli ēd arī par mani, es uz šitādu nepieteikšos! Blefs vien ir un Mirdzīte par to saņem naudiņu
2 2 atbildēt
Wuh 05.04.2022 23:05
Labi, ka aizmirstai aktrīzei piespēlēja vismaz kaut kādu darbiņu
1 3 atbildēt
nekur nav neviens aizmirsis > Wuh 13.04.2022 20:27
aizmirst esi tu, interneta trolli!
3 0 atbildēt
Skaidrīte Rimicāne 05.04.2022 21:44
Nu tik bùs!!! Visi placebo zàĺu izplatitaji sarosijusies!!!Galvenais atrast labu reklamètaju _lokomotivi_gluźi ka politikà.
0 3 atbildēt
Juris 05.04.2022 19:09
Saule, sieviete saulīte, sirdsmīļā Monika tik daudz prieka nesusi latviešiem!
4 0 atbildēt
))) 04.04.2022 11:41
Foršā Mirāžas Džinnija!!!
30 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV