Vai uz EIROVĪZIJU tiešām sūtīt PATRISHU? Tāpat kā LV nodevējs Mairis Briedis, viņa taču nenostājās nevienā pusē!

SUPERNOVA. Par ceļazīmi uz Eirovīzijas 2023 lielo finālu Liverpūlē cīnās arī dziedātāja PATRISHA jeb īstajā vārdā Ksenija Cuprijanoviča, kura šogad neiekļuva pat Muzikālās Bankas pusfinālā (pērn viņa plūca slavas laurus kopā ar dziedātāju Martu Grigali piedaloties Muzikālajā Bankā fināla koncertā Daugavpilī).
Publicēts: 11.02.2023, Komentāri: 8
Par iekļūšanu SUPERNOVA 2023 FINĀLĀ cīnās arī dziedātāja PATRISHA jeb īstajā vārdā Ksenija Cuprijanoviča, kura šogad neiekļuva pat Muzikālās Bankas pusfinālā (pērn viņa plūca slavas laurus kopā ar dziedātāju Martu Grigali piedaloties Muzikālajā Bankā fināla koncertā Daugavpilī).

Aicinām balsot par lojāliem dziedātājiem, kuri ir par Latviju, Baltiju un Eiropu; kuri neatbalsta krievijas agresiju Ukrainā, kur tiek nogalināti bērni, izvarotas sievietes un iznīcinātas ģimenes. Iznīcināti mājokļi, likteņi un dzīvības.

Lūk, skandalozajai un aktīvajai antivakserei Patrishai, tāpat kā prātiņu zaudējušajam Mairim Briedim, nebija viedokļa. Patrisha arī nenostājās nevienā pusē...


Uzziņai no fragmentiem radio intervijā Baibai Sipeniecei-Gavarei un Jānim Romanovskim (no TV3.lv):

2022. gada 10. maijā dziedātāja Patrisha (īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča), prezentēja savu jauno singlu un viesojās radio STAR FM raidījumā “Zoopasta”. Kad raidījuma vadītāji kara kontekstā jautāja arī par viņas ģimeni, kuras locekļi atrodas gan Krievijā, gan Ukrainā un Baltkrievijā, jaunā dziedātāja, atbildot par savu nostāju, lavierēja ar standartfrāzēm, ka “nenostājas nevienā pusē”. Šī jaunietes attieksme radīja milzu neizpratni klausītājos.


Jānis Romanovskis: “Man negribas tev sabojāt svētku dienu. Bet sociālajos tīklos jau biju pamanījis šo tavu stāstu, par tavu ģimeni ar trim iesaistītajām pusēm, valstīm konfliktā. Jums tur viss labi, visi sarunājas.”


Patrisha: “Mums radu lokā vispār cilvēki ir par mieru, pret to, ka notiek kaut kas tik traks kaut kur pasaulē. Jā, tādā ziņā viss starp mums ir labi, bet atkal no tā viedokļa, kā iet, no emocijām, mums ir māsīca Krievijā, mums ir radi Baltkrievijā, arī Ukrainā. Tad, protams, tur ir cits stāsts. Tur iet dažādi, jā, ļoti dažādi. Un daudz atšķirīgāk, nekā mēs redzam kaut kur kaut kādās vietnēs. Tāpēc ir ļoti svarīgi komunicēt ar tiem cilvēkiem, kas tur ir uz vietas, kas to redz ar savām acīm, reāli ar savām ausīm dzird, jūt uz savas ādas. Tā kā tas ir mans galvenais informācijas avots, principā par visiem notikumiem šajā laikā. Un pārējais… Es mēģinu tā neitrāli uz šiem visiem notikumiem skatīties, jo es saprotu, ka es, nu jā, ka es esmu par mieru, es negrib būt nevienā pusē, principā. Es esmu par mieru, pret karu, bet, ja es būšu tikai par vienu valsti, tad tas nozīmē, ka es stāvu pret visiem pārējiem saviem radiniekiem.

BILŽU GALERIJĀ SKANDALOZĀ PATRISHA

Baiba: “Tā ir traka, bet nupat jau arī progresīvi domājošie krievu cilvēki saka, ka tas karš nav krievu karš pret Ukrainu, tas ir Putina karš pret Ukrainu. Patiesībā Putins ir paņēmis gūstā, terorizē ne tikai Ukrainu, bet arī savus iedzīvotājus. Un “par mieru” ir frāze, ar ko bieži vien laipo cilvēki. Tā kā: “es negribu nostāties nevienā pusē, es esmu par mieru”…  Karš ir briesmīga padarīšana – tur diemžēl ir jāpieņem kaut kāda pozīcija. Tur diemžēl ir melns un balts!”

Patrisha: “Es varētu nepiekrist, bet es esmu pret karu jebkurā gadījumā. Man liekas, ka tas ir drausmīgi, kaut kas, kas tur notiek, ko cilvēkiem nākas piedzīvot. To nenovēlu absolūti nevienam. Realitātē es šaubos, ka vispār mēs kāds zinām, kāds ir galvenais iemesls, tas cēlonis, cilvēks, vienalga. Es esmu vienkārši, mana galvenā nostāja pret to ir, lai visiem cilvēkiem, kas tur ir, lai viņiem dienas beigās būtu tas miers. Nu jā, lai tās ģimenes, kas tur dzīvo, viņas jau arī ļoti daudzas dalās starp tām valstīm. Nu grūti ir par to runāt, tieši tāpēc, ka man nav tikai vienā no šīm valstīm radinieki, bet ir visās trijās, līdz ar to, ja es tiešām izvēlos tikai vienu valsti no tām, par ko būt, tas arī priekš manis ir tādi sirds apziņas pārmetumi..”

Pēc tam raidījuma vadītāji pāriet uz neitrālākām tēmām un noklausījās arī divu dziesmu atskaņojumu, bet viesošanās noslēgumā min, ka klausītāji ir neizpratnē par dziedātājas attieksmes trūkumu.

Jānis Romanovskis: “Zini, klausītāji nesaklausīja to, ko gribēja dzirdēt, attiecībā uz tavu nostāju..”

Patrisha: “Ziniet, es varētu atbildēt tā, ka es negribētu, lai cilvēki domā, ka man ir kaut kāda nostāja vai ka man nav nostājas. Īstenībā šī ir ļoti grūta tēma, par ko man absolūti tiešām negribētos runāt nevis tāpēc, ka man nav intereses par to, kas notiek, vai es dzīvoju kaut kādā citā realitātē. Viennozīmīgi, nē. Bet man šī diena ir par kaut ko citu [singla prezentāciju]. Es gribētu, lai tā ir par kaut ko citu. Esmu pietiekami pārdzīvojusi par šiem notikumiem, par maniem radiem šajās valstīs, tāpēc ir ļoti smagi dzirdēt šādus pārmetumus no pilnīgi svešiem cilvēkiem, kuriem, iespējams, pašiem neviena radinieka šajās valstīs nav. Nu ko es varu teikt? Man ir skumji… Tā jūs man šobrīd likāt justies šajā dienā, kurai vajadzēja būt par svētkiem.”


Pēc šīs intervijas daudzi sabiedrības ļaudis un sociālo tīklu lietotāji pauda sašutumu, kā arī neizpratni par dziedātājas viedokli. Ksenija jeb Patrisha tika nodēvēta par antivakseri un putina atbalstītāju. Lai gan pati Ksenija pēdējā laikā klusītēm stāsta, ka savu viedokli esot paudusi emocionāli, un tagad tas esot mainījies... Kur viņas viedokļmaiņu atziņas un darbi ir uzskatāmi redzami?


Rakstiet savus viedokļus komentāru sadaļā - taču lūdzam iztikt bez rupjībām, apvainojumiem un bez naida kurināšanas.

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Ženija 03.04.2023 00:49
Tautas nodevēji ir tie , kas sēž deputātos u n domēs, jo tautas nabadzība ir graujoša. Toties pasu kabatas piepildītas līdz pārpilnam. Par ko viņi nav pelnījuši it nemaz.
1 0 atbildēt
Jānis Sīlis 13.02.2023 00:21
Mairis Briedis nav nekāds nodevējs,valsts nodevēji tieši šitādus skribeļus dzeltenos izplata,lopi.
1 1 atbildēt
Ženija Vindača 12.02.2023 23:47
Tautas nodevēji ir tie , kas sēž deputātos u n domēs, jo tautas nabadzība ir graujoša. Toties pasu kabatas piepildītas līdz pārpilnam. Par ko viņi nav pelnījuši it nemaz.
0 2 atbildēt
veee 11.02.2023 22:51
Šausmone
51 1 atbildēt
ssllaammoomm 11.02.2023 22:33
NEVER!
72 2 atbildēt
puķin 11.02.2023 22:29
njikak njet!!!!
53 3 atbildēt
Eleonora 11.02.2023 22:17
tikai Markus Rivu!
63 2 atbildēt
uz liverpuuli nē!!!! 11.02.2023 22:09
Noteikti nesūtīsim!
87 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV