Vai smago autokatastrofu 'Rīgas mežu' šefiene ar dienesta auto izraisīja alkohola reibumā?

Publicēts: 21.07.2023, Komentāri: 12
Vai frontālo sadursmi Rīgas mežu valdes priekšsēdētāja Anita Skudra ar dienesta VW Touareg izraisīja alkohola reibumā? - vaicā portāls Pietiek.com.

19.06.2023. plkst.17:39 interneta portāla sadaļā Delfi auto tika ievietota ziņa par Spuņciemā notikušu divu automašīnu frontālu sadursmi. It kā sīkums, jo katru dienu notiek automašīnu sadursmes, taču rakstā netiek izpausts, kas izraisīja sadursmi, kam piederēja automašīna, kuras vadītājs izraisīja smagu avāriju, un vai sadursmi izraisījušās automašīnas vadītājs nebija alkohola reibumā. 


Spuņciemā notikusi divu automašīnu frontālā sadursme (delfi.lv)



Latvija nav pārāk liela valsts, un tāpēc ātri vien noskaidrojās, ka frontālo sadursmi, esot pie stūres SIA Rīgas meži piederošajai netrafarētajai Volkswagen Touareg automašīnai, izraisīja SIA Rīgas meži valdes priekšsēdētāja Anita Skudra (“Jaunā Vienotība”).

ANITA SKUDRA un AUTOKATASTROFAS MIRKLIS FOTOGALERIJĀ



15.jūnijā SIA Rīgas meži no biedrības, kurai ir visnotaļ iespaidīgs nosaukums - “Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts” –, saņēma galveno balvu “Ilgtspējas čempions 2023”, par ko liecina 16.06.2023. ieraksts SIA Rīgas meži, kā arī biedrības mājaslapā.

Ir zināms, ka 19.jūnijā ap pusdienlaiku Rīgas mežu birojā notika neliela ballīte, lai iespējams, nosvinētu saņemto apbalvojumu “Ilgtspējas čempions 2023”.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informāciju par notikušo divu automašīnu frontālo sadursmi Spuņciemā saņēma 19.06.2013. plkst. 16:36.

Tāpēc ir daži jautājumi, kas būtu jāuzdod vairākām amatpersonām.


Valsts policijai – vai uz vietas tika veikts alkohola tests Anitas Skudras izelpā un kāds bija alkohola saturs, promilēs? Ja alkohola tests netika veikts, tad kāpēc?




Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcai, uz kuru tika nogādāta Anita Skudra, – vai tika veiktas asins analīzes un kāds bija alkohola saturs Anitas Skudras asins paraugos?


Rīgas mēram – vai ir pieņemama šāda ballīšu rīkošana darba laikā, iespējams, ar alkoholisko dzērienu lietošanu? Kāpēc SIA Rīgas meži valdes locekļi brauc ar kapitālsabiedrībai piederošām automašīnām, kuras nav trafarētas (aplīmētas ar SIA Rīgas meži logo), bieži vien tās izmantojot personīgajām vajadzībām? Kāpēc kapitālsabiedrībai piederošai automašīnai VW Touareg, kuru savām vajadzībām izmanto Anita Skudra nav uzstādīta GPS iekārta, kā tas ir pārējām SIA Rīgas meži automašīnām, ar kurām brauc pašvaldības kapitālsabiedrības darbinieki?




Biedrībai “Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts” - kā par ilgtspējas čempionu var kļūt pašvaldības kapitālsabiedrība, kuras valdes loceklis katru dienu mēro tālus gabalus no savām mājām, Tukumā uz Rīgu un atpakaļ ar lielu apvidus automašīnu, kuras motora tilpums ir 3,0 litri?

Raksts pirmoreiz publicēts Pietiek.com.

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Gatis Stepanovs 23.07.2023 18:02
Netikai alkohola bet vel kokaīna ietekmē
0 1 atbildēt
Anita Cimermane 23.07.2023 17:23
Kariņ paps noliks policistus pie vietas viss noklusès.otra automašīna būs vainīga.Dzīve ir skaista.Ja esi JV.
1 0 atbildēt
Jenots 1 22.07.2023 01:52
Vienotības lizda! Tur viņi visi tādi! Tukums ir Vienotības komunistu midzenis.
1 0 atbildēt
kaktuss 22.07.2023 01:51
Vi;na taču Vienotības stukačiene un viss būs kārtībā,gali ūdenī nekādu pierādījumu!!!!
3 0 atbildēt
darbinieks 22.07.2023 01:50
Tas vēl nav viss.
Rīgas Mežu vadošie darbinieki no Ievas Bērziņas, SIA Rīgas meži Stratēģiskās komunikācijas un sabiedrisko attiecību daļas vadītājas
saņēma e-pastus ar aicinājumu samest naudiņu, lai iepriecinātu Anitu, un varētu viņai nopirkt jaunu kleitu, jo slimnīcā viņas kleita tika sagriezta.
Starp citu, Anitas Skudras atalgojums ir ap 8000 eur mēnesī, neskaitot visus bonusus- platīna veselības apdrošināšana, mašīna, degviela bez limita, mobilais telefons u.c. labumi.
0 0 atbildēt
vice 22.07.2023 01:48
Nekad, nekad, nekad tā nebija bijis, te PĒKŠŅI, Jaunai Vienotībai atkal "piedegusi putra"!!!

Kā var nedzert!!!
0 0 atbildēt
Kristers 22.07.2023 01:47
Ja negadījumā iesaistītajiem nav veikts alkahola tests, tad jāripo galvām, jo tas būtu kas neiedomājams šodien, pat ja alkāne ir no vemjotības.
3 0 atbildēt
āreče 22.07.2023 01:46
tieši tāda Leiputrija kā Latvijas valsts mežos ! Tur arī katram jebkura kalibra klerkam vai grāmatvedei savs dienesta auto mājas pagalmā un brauc 24/365 .un ik pēc pāris gadiem iedod jaunu auto .Un vēl tas Svarīgums ) Nu kā nekā visi viņi pilnā Valsts ( mūsu) apgādībā ! Sākot no apakšbiksēm ar firmas logo
0 0 atbildēt
Bombardieris 22.07.2023 01:43
Nu un? Dzert un braukt ir normāli. Visu cieņu krutajai dāmītei, kas pagadās ceļā - paši vainīgi.
0 0 atbildēt
Prosecutor 22.07.2023 01:42
Negadījuma vietā cietušajam, ja ir NMPD, policija trubā pūst neliek. Asinis uz al-ko u c. ņem slimnīcā un tas ir obligāti, ja ir avārija. Ja saimnieks no pašvaldības ir palūdzis to nedarīt, izmeklējama lieta. Vēl jau arī ir Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs, kurš to lietu skata un Autotransporta prokuratūra. Arī apdrošinātājam varētu būt interese par šo pasākumu, jo remonts būs ļoti dārgs. Un vispār, kundzīte ir tik daudziem kopā ar savu draugu eksmēru dzīvi sabendējusi, ka laikam jau jāsaka, Dievs nav mazais bērns.
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV