Tie barbariskie, sadistiskie dzīvnieki viņai vienkārši nocirta galvu. 23 gadus vecās modeles Šani Lukas PĒDĒJIE FOTO un VIDEO

Publicēts: 31.10.2023, Komentāri: 2
PĒDĒJIE PIEEJAMIE NOGALINĀTĀS DEJOTĀJAS ŠANI LUKAS FOTO BILŽU GALERIJĀ. GAIŠĀ PIEMIŅĀ


Atrastas un identificētas Izraēlas un Vācijas dubultpilsones Šani Lukas (Shani Louk) mirstīgās atliekas, sociālajos tīklos paziņojusi Izraēlas Ārlietu ministrija. 



7.oktobra uzbrukumā "Hamās" teroristi nolaupīja Luku no mūzikas festivāla Supernova Izraēlā, bet vēlāk viņa tikusi izģērbta un bez samaņas vai arī jau mirusi tika vadāta "Hamās" kaujinieku pikapā.






Medijs 'Visegrad 24' vēsta, ka Izraēlas prezidents Jičāks Hercogs apstiprinājis, ka Vācijas un Izraēlas pilsonei Šani Lukai ir nocirsta galva.

"Viņas galvaskauss tika atrasts. Tas nozīmē, ka tie barbariskie, sadistiskie dzīvnieki viņai vienkārši nocirta galvu," - teicis Izraēlas prezidents. 


MODELES UN DEJOTĀJAS ATVADU FOTOGALERIJA



Kopiena Izraēla Latvijā raksta:





"7. oktobrī arī Latvijas medijos tika stāstīts par Vācijas-Izraēlas pilsoni Šani Luku, kuru nolaupījuši #Hamas teroristi. Vēlāk internetā parādījās video, kurā Šani redzama piekauta un sakropļota, joprojām Hamās gūstā.
Diemžēl, bet arī viņas stāsts nekļuva par brīnumu.

Pēc visām gūstā piedzīvotajām drausmām 23 gadus vecā meitene atrasta mirusi.

Mūsu sirdis ir salauztas...


Lai svētīta viņas piemiņa."

PUBLICĒTS SKAISTĀS MEITENES PĒDĒJAIS VIDEO. 10 SEKUNDES REDZAMS, KĀ Shani Louk DEJO UN PRIECĀJAS - YOUTUBĒ ŠEIT





Izraēlas Ārlietu ministrija pirmdien paziņoja, ka Lukas līķis ir atrasts un identificēts. "Šani, kuru no mūzikas festivāla nolaupīja "Hamās" teroristi, bet vēlāk viņu spīdzināja un izrādīja Gazā, piedzīvoja neiedomājamas šausmas," raksta ministrija.

Jaunās sievietes māte Rikarda Luka intervijā Vācijas raidorganizācijai "RTL/ntv" paziņojusi, ka no Izraēlas Bruņotajiem spēkiem saņēmusi ziņas par viņas meitas nāvi.

"Diemžēl mēs vakar saņēmām ziņas, ka mana meita vairs nav dzīva," sacīja māte.


Saskaņā ar viņas teikto Izraēlas karavīri esot ieguvuši DNS paraugu no galvaskausa fragmenta, kas apliecinājis, ka tas pieder jaunietei.





Par Lukas nāvi savā "Instagram" kontā paziņojusi arī viņas māsa Adi: "Ar lielām skumjām paziņojam, ka 2023. gada 7. oktobrī slaktiņā gāja bojā mana māsa Šani Nikola Luka. Svētīta viņas piemiņa".
"Hamās" 7.oktobra iebrukumā Izraēlā tika nogalināti aptuveni 1400 cilvēku, pārsvarā civilisti, bet 239 ķīlnieki aizvesti uz Gazas joslu, liecina jaunākās Izraēlas aplēses.


Savukārt "Hamās" kontrolētā Gazas joslas Veselības ministrija vēsta, ka Izraēlas pretuzbrukumos Gazas josla nogalināti vairāk nekā 8000 cilvēku, pārsvarā mierīgie iedzīvotāji.


FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

viktor-waldemar strautmann 31.10.2023 23:46
;( PAT PAR DZIVNIEKIEM VINUS NEDRIKST NOSAUKT , JO DZIVNIEKI NOGALINA TIKAI LAI PAESTU.....
13 0 atbildēt
... 31.10.2023 23:32
Maitasputni!
14 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV