Visnožēlojamākā Latvijas ministre sevi slavē: "Pār mani kā jaunu sievieti tiek lieti naida spaiņi!"

Publicēts: 10.11.2023, Komentāri: 6

SEVĪ SAMĪLĒJUSIES - FOTOGALERIJĀ NARCISISMA PĀRPILNĀ AGNESE LOGINA PERSONĪGAJĀ DZĪVĒ


Agnese Logina, Progresīvie: "Pār mani kā jaunu sievieti tiek lieti naida spaiņi! Un nevis kā par totāli nekompetentu cilvēku ministra amatā!"


Portāls Pietiek.com publicējis viskritizētākās latviešu politiķes, kultūras ministres Agneses Loginas narcisisma pilno sevis izlielīšanas stāstu:


"Pagājis pusotrs mēnesis, kopš esmu kultūras ministres amatā, tāpēc gribēju sakopot dažus personīgus iespaidus un pārdomas.

Kad piekritu šim amatam, es zināju, ka būs jārisina nopietnas, sistēmiskas problēmas. Es izvēlējos uz to skatīties kā uz izaicinājumu un iespēju paveikt sen vajadzīgus darbus. Es biju gatava tam, ka būs dažādas intereses, pretēji viedokļi un būs visnegaidītākie veidi, kādā tie tiks izteikti.



Zināju, protams, ka sievietes politikā izvērtē daudz nežēlīgāk, kā vīriešus. Jaunas sievietes - jo īpaši. Jo jaunas, jo sievietes, jo politikā. Tomēr es pietiekami nenovērtēju, cik daudz naida un neiecietības mani gaida. Tas joprojām ir pārsteigums.

Jā, esmu arī kļūdījusies. Taču, manuprāt, mūsu katra spēja mainīties un mācīties no savām kļūdām ir būtiskākā īpašība, kas ļauj būt gataviem aizvien sarežģītākiem uzdevumiem.


Un te mana otrā atziņa: jaunai politiķei pat sīkākā kļūda piedota netiks. Jāsaka, tie apvainojumu, apsūdzību, draudu un pārējā naida spaiņi, kurus manā virzienā lej cilvēki, kuru radošais darbs man ir bijis svarīgs, ir pārsteidzoši zems līmenis. Var saprast, šī naida mērķis ir apturēt un sabotēt pārmaiņas, kuras var nest jaunas partijas jauna ministre. Taču man šķita, ka sākotnēji ir jāsatiekas, jāapsēžas pie viena galda un jāieklausās, jāsarunājas par vienojošo un atšķirīgo.




Domāju, ka galvenā tradīcija, kuru es apdraudu, ir sarunāšanas, noklusēšanas, dažādu neredzamo vienošanos tradīcija. Jo tā ir pretēja maniem darba principiem. Es redzu pati - ir iestaigātas takas, ir ieeļļotas ietekmes sviras un tāpēc ir pat saprotama nedrošības dzītā vajadzība uzreiz uzbrukt, pirms vēl vispār ir uzklausīts saturs, par kuru vispār būtu vērts strīdēties. Bailes no pārmaiņām ir visnotaļ dabiska reakcija, bet tas, kā katrs reaģē bailēs, tik daudz ko atklāj par kopējo sabiedrības emocionālās inteliģences līmeni.

Trešā atziņa - jā, cilvēki Latvijā gaida politiskās pārmaiņas, no otras puses, kad politiskās pārmaiņas sāk parādīties, tām ir ļoti asa pretreakcija. Taču tieši tāda ir cilvēka daba.

Tikko sācies novembris. Patriotu mēnesis. Laiks, kad svinam un domājam par Latvijas pagātni, šodienu un nākotni. Kad īpaši domājam par mūsu vērtībām un to, kā tās ikdienā uzturam.

Ar saviem vārdiem un darbiem darīt Latviju stiprāku, drošāku un patīkamāku ir izvēle, ko varam veikt katru dienu, katru stundu.

Arī graut Latviju, ar kvēlu naidu vēršoties pret cilvēkiem, kas nepatīk, ir izvēle. Bet tikai viena no šīm izvēlēm palīdzēs Latvijai kļūt par labāku vietu, kur dzīvot.


Es esmu par Latviju, kurā vieta ir dažādām idejām, arī tām, kuras man varbūt nepatīk. Un es turpināšu iestāties arī par tiem cilvēkiem, kuri mani mēģina publiski pazemot.



Jo mana izvēle ir ļoti skaidra - es gribu veidot tādu Latviju, kas ir droša, stipra un kurā nav vietas naida spaiņiem, kurus metam virsū cilvēkiem, kuri mums nepatīk.

P.S. Pati galvenā atziņa - virzītājspēks turpināt darīt nāk no manas ģimenes, no draugu atbalsta, no manas apskaužami jaudīgās komandas birojā un ministrijā. Un tām sarunām ar citām sievietēm gan no politikas, gan citām nozarēm, kuras arī ir saskārušās ar neiecietības vilni un kuras man raksta vai satiekoties uzreiz saka, ka zina, kā es jūtos.


Un tas vieno un ceļ augšup."


Raksts pirmoreiz publicēts portālā Vipi.tv.




FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

11.11.2023 11:30
0 0 atbildēt
Ups 10.11.2023 18:00
Pēdējā muļķe izgāzusies. Jāiet pie dietologa - jaunai sievietei vajag pēc kaut kā vismaz izskatīties
3 0 atbildēt
Korpulentā pati sevi nevar savest kārtībā, kur nu vēl kultūru 10.11.2023 13:57
Cik var sev aizliet acis slēpjoties aiz diskriminācijas atrunām? Šeit nav ne mazāko runu par bušanu jaunam vai sievietei. Ja esi nekompetents un radikāli atšķirīgu vieodkli no tautas, tu tiksi nozākāts. Kad logina beigs būt nekompetenta savā amatā un pārstās stumt savus nepamatotos radikālos progresīvistu viedokļus, tad arī tauta skatīsies daudz tīkamāk uz viņu. Šeit ir totāla ignorance uzskatot, ka viņas viedoklis ir tikai vienīgais pareizas, un tiko kāds tam iebilst uzreiz ir vainīgs fakts, ka viņa ir sieviete. Pietiks šo upura meklēšanu. Paskaties uz savu kvalificētību un apdomā vai tiešam ministra amats ir atbilstošs cilvēkam bez nozīmīgas pieredzes un izglītības tukšdiršanā.
128 1 atbildēt
O hozhinka 10.11.2023 13:55
Lielāka sūdumuša valdībā nav redzēta
104 1 atbildēt
Pilnīgs kukū viņa 10.11.2023 13:08
Izgāzās kā veca sēta presenē, kur koris sāka dziedāt un diriğents neļāva nokāpt no skatuves
81 0 atbildēt
Nojausma 10.11.2023 13:06
Pretīgākæ ministre Latvijas valsts vēsturē!!!
152 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV