Svarīgi Latvijas iedzīvotājiem! GOOGLE un GMAIL jau drīzumā dzēsīs daudzu lietotāju profilus

Ko darīt un kā glābt savus GOOGLE un GMAIL profilus? Karsti jaunumi arī par YANDEX Latvijā!
Publicēts: 12.11.2023, Komentāri: 1

Par Google un Gmail.com



Tehnoloģiju gigants "Google" izplatījis informāciju, ka tuvāko nedēļu laikā tiks izdzēsti daudzu lietotāju profili. Kopā ar e-pasta adresi tiks dzēsti arī visi ar to saistītie servisi un dati, tostarp profili "Google Diskā", "Google Foto" un "YouTube".

Tikmēr daudzi blogeri pasaules medijos izveidojuši pikantas bildes par šo pēkšņo ziņu - BILŽU GALERIJĀ





Dzēšana sāksies 2023. gada 1. decembrī. Tiks dzēsti tie profili, kuros nekāda aktivitāte nav bijusi divus gadus vai ilgāk.

Ir informācija, ka "Google" sūta brīdinājumus uz "Gmail" e-pasta adresēm. Taču tas neko nedod, - ja lietotājs tik tiešām nav lietojis savu kontu, tad viņš šo brīdinājumu arī neieraudzīs, ja vien iepriekš nav uzstādīta pāradresācija uz citu aktīvu pasta kastīti.


Ko darīt, lai saglabātu savu seno jeb kādreizējo "Google" kontu?




Ja lietotājam ir kāds sen neizmantots "Google" konts, kuru vajadzētu saglabāt, nepieciešams tajā ieiet, izmantojot viedtālruni vai datoru, un veikt jebkāda veida darbību. Piemēram, nospiest “Patīk” video platformā “YouTube” vai "Gmailā" aizsūtīt vismaz vienu e-pastu.


Pēc tam "Google" jūsu pamesto profilu liks mierā uz vismaz diviem gadiem. Jāatzīmē, ka likvidēti tiks bezmaksas privātie profili. Neaktīvie korporatīvie vai izglītības iestāžu profili netiks skarti.

Par YANDEX


Tikmēr Latvijas iedzīvotājiem ir pozitīvi jaunumi sakarā ar giganta YANDEX profiliem un interneta meklētāju platformu Ya.ru.





Proti, "Jandeks" pēc krievijas plaša mēroga iebrukuma Ukrainā, Latvijas teritorijā tika bloķēts un pilnībā slēgts. 2023. gada rudenī tas atkal ir atjaunots, un portālos Ya.ru jeb Yandex.ru brīvi darbojas interneta meklētājplatforma no visām Latvijas IP adresēm.

Iepriekš meklēšanu no Latvijas datoriem un viedierīcēm bija iespējams veikt tikai izmantojot VPN.

Mēs esam kopā ar Ukrainu un nosodām krievijas uzsākto karu, taču Yandex slēgšana Latvijā bija nesamērīga - tajā nebija nospiedošas krievu propagandas.

#StandWithUkraine
#StopWar
#Peace

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Alesja 15.11.2023 12:30
StandwithUkraine!
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV