Kā šobrīd klājas alkohola un aknu cirozes purvā iestrēgušajam Kulakovam?

Juris Kulakovs dzer gan vīnu, gan Epsorīnu. Gluži kā dzejā ar daktila atskaņām.
Publicēts: 22.05.2016, Komentāri: 10
Leģendārajam Pērkona mūziķim, solistam, pianistam un komponistam Jurim Kulakovam gada sākums aizritēja smagā cīņā – viņš centās pārvarēt savu kāri pēc alkohola, kas tik ļoti apdraudēja viņa veselību, ka nācās gulēt slimnīcā zem sistēmām ilgāku laiku. Tagad ar aknu cirozi sasirgušais Kulakovs varot iepriecināt fanus– esot ticis galā ar sevi un izrāvies no zaļā pūķa purva, vēsta portāls Delfi Izklaide .

"Man ir daudz pozitīvu ziņu. Pirmkārt jau tas, ka esmu ļoti iegrimis darbos. Diezgan ilgi biju aizmirsis, ka man ir komponista dotības, bet nu mani ir uzrunājuši lielie deju svētki. Man tajos būs daudz pienākumu – septiņas vai astoņas dziesmas. Kā arī priekšā daudzi koncerti.

Ar manu veselību beidzot viss ir kārtībā, varu atkal kārtīgi strādāt," sarunā ar Delfi Izklaidi priecīgus jaunumus vēstījis Juris Kulakovs.

Tiek solīts, ka neviena uzstāšanās vairs netiks norauta alkohola dēļ.

"Ir tāds teiciens: "Ardievu skaidrais prāts." Tas vairs nav par mani. Kā smejos es, par mani ir: "Vīns un Epsorīns."

Vienīgais alkohols, ko vēl šad tad iedzeru, ir vīns, kas atšķaidīts ar ūdeni. Kā teica senie romieši – tikai plebeji dzer neatšķaidītu vīnu. Bet arī to es lietoju tikai tā omulībai, nezaudējot skaidro prātu," - jauno dzīves uzvedību komentē Kulakovs, kurš jau kopš 2016.gada sākuma lieto ziemeļbriežu ragu ekstraktu Epsorīnu.

"No vienas puses es lietoju indi, no otras – pretindi. Inde var būt ārstnieciska tikai ar noteikumu, ja tā netiek lietota pārmērīgā daudzumā," - žurnālistiem gudri paziņo Juris.

Uzziņai šā gada pavasarī:

Slavenajam mūziķim Jurim Kulakovam pēc smagas saindēšanās ar alkoholu ārsti aizlieguši pat tuvoties alkohola pudelei, taču mākslinieks šo padomu izlēmis neņemt vērā. Viņš turpina katru dienu izdzert pa pudelei vīna.

"Es pats šo to sajēdzu no medicīnas, iespējams, es būtu labs ārsts. Ķīmijā, bioloģijā un matemātikā biju teicamnieks. Te ir runa par ķermeņa fizioloģiju un šūnu atmiņu: ja cilvēks gadiem pieradis lietot alkoholu, to nedrīkst kā ar nazi nogriezt. No alkohola jāatsakās līgani, nedrīkst tā radikāli. Ja organisms pieradis, ka viņā gadiem ir konkrētas vielas, to trūkums var būt šoks organismam.

Esmu pieredzējis gadījumu, kad manās rokās ar infarktu nokrīt man tuvs draugs. Tieši tā iemesla dēļ, ka bija izlēmis dzeršanu nogriezt kā ar nazi" - Delfi žurnālistiem skaidrojis Kulakovs. Neoficiāla informācija un faktu sakritība apstiprina, ka šis draugs, kurš pārtraucot dzeršanu piedzīvojis infarktu, ir leģendārais mūziķis Ainars Virga.


2016. gada februārī izcilais mūziķis Juris Kulakovs žurnālistiem un efektīvā aknu attīrītāja Latvijā ražotā Epsorīna ražotājiem pateicās par viņam uzdāvināto brīnumlīdzekli Epsorīnu un sacīja:

"Ieteikumu un ar žurnālistu svētību uzņēmēju veltīto palīdzīgo roku par organisma atjaunošanu ar ziemeļbriežu ragu pantu ekstraktu uzņēmu ar īstu prieku. Par Jakutijas ziemeļbriežu pantu ārstnieciskajām īpašībām biju dzirdējis jau sen, padomju laikos bija tāds slavens medikaments - pantokrīns. Mani ieinteresēja šobrīd Latvijā ražotais uztura bagātinātājs Epsorīns, kurš pēc daudzu Latvijas ļaužu atsauksmēm uzlabo veselību kopumā, bet īpaši aknu rādītājus un citu orgānu asins analīžu rezultātus. Papildus, painteresējoties par Epsorīna unikālo un izcilo sastāvu, un ražošanas tehnoloģijām, izlēmu par labu šim produktam. Paldies žurnālistiem par lielo, nesavtīgo iesaisti un atbalstu manas dzīves smagajos līkločos, un šai delikātajā jautājumā - es no sirds to novērtēju, lai arī man ir neērti par radušos situāciju, kad saviem klausītājiem un faniem esmu nodarījis pāri pats ar savu neganto dzīvesveidu..."

Jurim Kulakovam ir 57 gadi. Neraugoties uz skarbajiem Delfu komentētājiem par "vienīgo iznākumu", mēs joprojām vēlam leģendārajam mūziķim tikt atpakaļ uz ceļa, visstiprāko gribasspēku un veselību!

FOTOGALERIJA

Jau ziņojām:

Pēdējā laikā Latvijas šovbiznesā un populāru cilvēku aprindās ir ārkārtīgi daudz smagu saslimšanas un pāragras nāves gadījumi.

Vieni no lielākajiem iemesliem ir bohēmiskā, vētrainā dzīvesveida piekopšana, kā arī neuzmanība pret veselību spēcīgas saslimšanas gadījumos. Šonedēļ pat Valsts prezidents atzinās, ka daudz grēkojis, jo uz darbu devies ar augstu temperatūru un mēģinājis turēt savu lielo slodzi arī slimības brīžos.

Tāpat šonedēļ medijus pāršalca ziņa, ka tautā mīlētajam mūziķim, izcilajam grupas Pērkons dalībniekam, komponistam Jurim Kulakovam ir aknu ciroze un nupat mediķi viņu knapi izglābuši no nāves. Žurnāls Kas Jauns piebilda šokējošu faktoru: mūziķa draudzene ieraudzījusi Kulakova oranžās acis un dzelteno seju, nekavējoties transportējusi mākslinieku uz slimnīcu. Mediķu gādībā Juris pavadījis 2 nedēļas un šobrīd ir spējīgs atkal uzstāties uz skatuves.

Alkohola pārmērīga lietošana un citas atkarības Latvijas šovbiznesā ir ļoti aktuāla parādība.

Kā paglābt mūsu mīļo mākslinieku aknas no hepatozes, cirozes un galu galā arī nāves? Vai ir kādas zāles?

Atbild Latvijas Hepatīta biedrības vadītāja Olita Mengote:

“C Hepatīta un pārmērīgas alkohola lietošanas sekas ir aknu hepatoze un vēlāk aknu ciroze. Diemžēl cirozi vairs izārstēt nevar, taču ir viens moderns, efektīvs dabas preparāts Epsorīns, kurš visdažādākajos aknu problēmu gadījumos ļauj aknu šūnām atjaunoties, saglabāties un neturpina tās ārdīt. Lietojot Epsorīnu pat cirozes gadījumā cilvēks var nodzīvot vēl daudzus gadus, arī 10 un 20 gadus. Tādējādi no alkohola tomēr gan būtu jāaturas. Svarīgi, lai diagnoze un slimība neprogresētu”.

Hepatīta biedrības vadītāja min arī kādu mazāk efektīvu tautas līdzekli – mārdadzi. Šī auga sēklas varot nopirkt zemnieku saimniecībā Kurmīši. Sēklas samaļ līdz pulverim, kuru lieto pa tējkarotei dienā iemaisot jogurtā vai kefīrā. Tomēr efektivitātes ziņā labāks ir no Jakutijas ziemeļbriežu pantiem ražotais Epsorīns, kuru ar pauzēm var lietot četras reizes gadā. Jau pēc pirmās kūres, pirmā mēneša lietošanas kursa var droši doties uz asins analīzēm, kur pacientam noteikti tiks konstatēti labāki aknu analīžu rādītāji: ALAT, ASAT, GGT un bilirubīns stabilizēsies tuvāk normas atzīmēm. Tādējādi aknas būs nedaudz atkopušās un nodrošinās cilvēka dzīvībai nepieciešamās funkcijas. Svarīgi ir aknu analīzes veikt pirms un pēc preparāta lietošanas, lai pats pacients varētu vērot pozitīvās izmaiņas.

Olita Mengote uzskata, ka cienījamajam Kulakova kungam ir jāpasaka alkoholam NĒ, jālieto Epsorīns un rezultāti noteikti būs pozitīvi.

Žurnālisti sazinājās gan ar Juri Kulakovu, gan Epsorīna izplatītājiem Latvijā. Mēs uzņēmējiem lūdzām palīdzēt un tapām sadzirdēti. Jau tuvākajā laikā mūziķim tiks uzdāvināts ziemeļbriežu pantu līdzeklis, lai glābtu viņa veselību.

LASIET ARĪ: Fantastika! Latviešu rakstnieks no C hepatīta ārstējas ar tautas līdzekli Epsorīnu

Ārija, 59 gadi. Paciente video intervijā stāsta par savu pieredzi ar Epsorin pēc onkoloģijas. Uzlaboti aknu rādītāji, imunitāte, pašsajūta. Normalizējies asinsspiediens un veiksmīgi cīnās ar osteoratrītu jau 3 gadus.



LASIET VĒL: Mīļo, Juri Kulakov, mēs Tevi glābjam. Atsaucies!
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

SA 22.05.2016 21:21
nu ko jūs brīnas,viņš dzēra un dzers,tur jau tik nāve palīdzēs.tādi tak ir visi alkoholiķi. vēl varbūt kāda burene var viņu noburt lai vemj kā stārķis kad iedzer glāzīti. es tak viņu jau 78gada redzēju pālī,tad padomā cik gadus jau kož. :D
2 20 atbildēt
alida 22.05.2016 21:18
Nu, tá tak ir rekláma.Epsorina reklāma!
24 0 atbildēt
TālisU > alida 24.05.2016 10:51
Es nav pret, ja reklamē labu produktu, kāds epsorīns arī ir, pats lietoju.
Par Kulakovu žēl, domāju ka ciroze ar vīnu nesadzīvos, rūgšanas produkts un aknu iekaisums.
1 0 atbildēt
Māra 22.05.2016 20:05
mīļotā pameta, jo nespēja to jūgu izturēt. nu kā ta var pats sabendēt savu private dzīvi un karjeru???
26 0 atbildēt
dore > Māra 22.05.2016 21:02
mīlõtā ir ''PUDELE "'NU KA VAR NESAPRAST PIEAUGUŠI CILVĒKI,VAI VAR BEIGT VAIMANĀT ,NU I KAS KA AIZGAJA A PUDELE PALIKA .NEAIZIET
12 0 atbildēt
Daina Karpova 22.05.2016 20:05
Taa turet!!!! (flower)
2 0 atbildēt
doremi 22.05.2016 19:48
cilveki cīnās par savu dzīvību a sis tik savu ""mīļõto "'indi neaizmirst ,nu ko tur vel runāt un rakstīt par viņu.lai tik dzer nost :))))
7 0 atbildēt
par cir 22.05.2016 19:24
Ak, kungs... kā cilvēkam atvērt čakras: ka nedrīkst dzert pat alkoholu ar ūdeni, jo citādi nomirs.... ????
15 0 atbildēt
Violeta Incenberga 22.05.2016 19:14
LAIKAM TAS VINU PRIECEE :D
14 0 atbildēt
FANS NO LIMBAŽIEM 22.05.2016 19:13
NU PILNĪGS FAKE UN KRETĪN KĒKSS! VIŅAM PALĪDZ, BET TAS TI KTURPINA MEST. ESU ŠOKĀ
14 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV