Premjers uzdod Belēvičam atvainoties par pilnmēnesi un preses pīli

Veselības ministram Guntim Belēvičam (ZZS) ir jāatvainojas par teikto, ka nebūšanas veselības nozarē ir «preses pīle».
Publicēts: 12.03.2016, Komentāri: 11

Veselības ministram Guntim Belēvičam ir jāatvainojas par teikto, ka nebūšanas veselības nozarē ir «preses pīle», intervijā LTV7 raidījumam «Točki nad i» sacīja premjers Māris Kučinskis, ziņo rus.lsm.lv.

Visspilgtākais ir gadījums, kad slimās sievietes tēvs izmisumā draudējis Veselības ministrijai. Pēc pārdzīvotajām sāpēm un neziņas jaunā sieviete zaudējusi ticību veselības aprūpes sistēmai.

Belēvičs uzsver, ka jaunā sieviete pati ir vainīga, jo zaudējusi pacietību, gaidot, kamēr viņu pieņems speciālists. Ministrs aicina žurnālistus stāstīt par labām lietām veselības aprūpē. «Ja kāds kādu apvaino, viņam ir jāatvainojas.

Ja tev nav taisnība, tev ir jāatvainojas. Pat, ja tu esi ministrs vai premjers.

Mums ir ieplānota drīza tikšanās, un tur citu jautājumu vidū mēs apspriedīsim arī šo jautājumu,» apsolīja Kučinskis.

Jau ziņots, ka kāds 45 gadus vecs vīrietis nedēļas sākumā izteica draudus nošaut Veselības ministrijas ierēdņus. Par to policija ierosinājusi kriminālprocesu. Nopratināšanā atklājies, ka draudus vīrietis izteicis izmisuma dēļ – viņa meitai Jelgavas slimnīcā un Gaiļezerā atteikta palīdzība.

Tāpat «Panorāma» vēstīja par kādu sirds slimnieku, kuru ar 41 grāda temperatūru atteica uzņemt Gaiļezera slimnīcā. Viņš pēc atteikuma paša spēkiem sasniedza Latvijas Infektoloģijas centru, kur nekavējoties stacionēts ar A tipa gripu un komplikācijām - abpusēju plaušu karsoni. Ne «ātrā palīdzība», ne Gaiļezera uzņemšanas nodaļas vadība šajā situācijā savu vainu nesaskatīja.

LASIET VĒL: Neticami. Smagā nolaidībā pieķertais ārsts Ģirts Aleksejevs joprojām ārstē bērnus

Komentāri: 11
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Māra 12.03.2016 17:41
miljon'aram dveeseles nav. arī sirds Belēvičam nav. kaut viņam vienmēr būtu laba veselība ...
1 0 atbildēt
mežmeiča 12.03.2016 14:32
Viss galīgi ir sagājis grīstē...tālāk jau vairs nav kur!!!
Un tam mediķu - HIPOKRATA zvērestam nav ne jēgas,ne nozīmes nekādas!
Skumji...
5 0 atbildēt
es 12.03.2016 13:35
Tāda piespiedu atvainošanās neko nemainīs....sen bija pašam jāsaprot,ka muļķības sarunājis....bet,kas cilvēkā iekša - tas nāk uz āru....
9 0 atbildēt
dakteris 12.03.2016 13:28
Un kā tad viņš atvainosies? Facebook vai. Tā arī ciniski pateiks ,es atvainojos.
9 0 atbildēt
doremi 12.03.2016 13:08
mīļīe cilveki -- kamēr CILVEKS IR BAGAS VINAM PIE KAJAS MŪSU TAUTAS PROBLĒMAS ...NAUDA CILVEKU NDARA LAUNU UN VIENALDZĪGU ,JOPRATA TIKAI VIENA DOMA NAUDA UN EKAADS CILVĒKS ....
6 1 atbildēt
un vel 12.03.2016 12:36
tas cilveku bende sez sava siltaja kresla,jau sen vajadZeja aizdzit ar apkakatu slotu prom,tadi belevici par cilvekiem nedoma ,doma tik par savu labklajibu.Visadi ir bijusi VM,bet sitada vepra vel Latvija nav redzejusi,ta jau VS bija salaista griste bet sitais ir pari visam,iet pari likiem un nenoraustas,bezkauna.CILVEKI IR IZMISUMA,nedod DIEVS SASLIMT.
13 0 atbildēt
PRĀTIŅŠ 12.03.2016 12:28
Tas gan ir smieklīgi. Tad cilvēkam,kurš izmisuma brīdī pateica, ka apšaus, kaut īstenībā nav ar ko šaut, arī vajadzēja atvainoties- UN TIKAI. Bet tur jau tūlīt krimināllieta, un būris.
Ja tādi vien ministri, kas psihiski slimi, kam galvā vien pīles un atkarība no pilnmēness,- tur izglītotiem cilvēkiem, un jebkuram citam paliek skumji. KĀDĀ VALSTĪ DZĪVOJAM.
20 0 atbildēt
VINS TIESAM > PRĀTIŅŠ 12.03.2016 12:45
IR PSIHISKI SLIMS,VINAM VM NAV VIETA,TUR NE ATVAINOTIES,BET DZIT PROM UZ NEATGRIESANOS.Redz,parasto mirstoso,kurs izmisuma kaut ko pateica par tadu idiotu,tas jaliek aiz restem,bet kurs bende visu tautu,tas sez un nirdz,par mums mulkiem,sak ,spragstiet nost.
13 0 atbildēt
dzika 12.03.2016 12:23
Nevis arkartas kongress, bet valdibas gasana un arkartas velesanas!!! Ar tadiem ministriem paliksim tur, kur esam!
11 0 atbildēt
ana > dzika 12.03.2016 12:46
Nevis paliksim kur esam,bet būs vēl sliktāk...
10 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV