Šokējoši. Smiltenes policists salauž roku sirmgalvim par nepareizu auto novietošanu

Smiltenes policists Ingus Stepāns (attēlā) par nepareizi novietotu automašīnu, kura nevienam pat netraucēja, sirmgalvim salauzis roku.
Publicēts: 15.04.2016, Komentāri: 318
Sirmgalvis Uldis Volkovs piedzīvojis dramatiski šokējošu Smiltenes pašvaldības policistu rīcību.

Lauzta roka, pazemojums un paša secinātais, ka policijā valda visatļautība – īss rezumējums piedzīvotajam, kā pats Uldis saka, melnajā dienā, kad nogādājis slimo sievu Smiltenes slimnīcā un gaidījis atgriežamies viņu autostāvvietā.


Incidents gan nebeidzās ar protokola noformēšanu. Uldis, par policistuprāt, nepareizi novietotu auto vienmuļā stāvvietā ticis sagūstīts, kā bīstams noziedznieks. Policisti viņam salauzuši roku.

Tagad lieta jau ir Valsts policijā. Tāpēc Uldis Volkovs lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus. Lūdzam sazināties ar raidījumu BEZ TABU.



Lūk, šis staltais jaunais cilvēks ir Smiltenes policists Ingus Stepāns. Tieši inspektors Stepāns esot salauzis roku sirmajam vīram.

Interesanti, ka policists Ingus Stepāns uzreiz pēc raidījuma savus datus no sociālā tīkla Facebook jau ir izdzēsis. Iespējams, jaunajam cilvēkam ir palicis kauns par šokējošo rīcību pret vājāku un padzīvojušāku cilvēku...

                    Ingus Stepāns


Volkova kungs policijas iecirknī lūdzis izsaukt mediķus, jo bijušas lielas sāpes, bet likumsargi to ignorējuši, kas viennozīmīgi ir smags pārkāpums no policistu puses. Tāpat sirmais vīrs turpat noģībis, bet arī tas nav veicinājis uz dežūrdaļu izsaukt ātro palīdzību.

Interesanti, ka arī Smiltenes novada pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Liepa pret žurnālistiem neizturas sevišķi laipni un ieinteresēti. "Ko jūs gribat no manīm?" - Normunds Liepa atcērt žurnālistam.

                        Normunds Liepa.  Visu kungu foto BILŽU GALERIJĀ


Arī Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Gints Kukainis aizstāv policistu rīcību.
"Viņi viens otru aizstāv. Viņi parāda, ka viņiem ir spēks un tu esi maziņš un melns," - ar skumjām nosaka cietušais autovadītājs Uldis, kurš apgalvo, ka roka viņam tika salauzta apzināti un speciāli. Gaidīsim lasītāju viedokli komentāru sadaļā.

Slavenibas.lv redakcija vērsīsies pie iekšlietu ministra Riharda Kozlovska kunga ar lūgumu viņam personīgi izvērtēt šo gadījumu un sniegt atbildi vai policijas darbiniekiem bija tiesības neizsaukt mediķus konkrētajā gadījumā. Turpināsim informēt.

        Gints Kukainis


LASIET ARĪ: Policisti slimajam Grantiņam salauzuši roku un lēkājuši pa muguru
Komentāri: 318
Avots: Bez Tabu
Foto: Ziemellatvija.lv un no TV3 Bez Tabu
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Svētā glītumā 24.05.2023 16:44
Smiltene menti visi dalbajobi. Jau no sākta gala ir bijuši
0 0 atbildēt
oskars 24.05.2023 15:46
tadi vini visi varoni kad uzvelk formas un vel pagasta vecis aizstav vinus. Kukainim pedeja misija novada padomee
2 1 atbildēt
Ints 23.05.2023 22:49
Kukainis-pērkams los!
1 1 atbildēt
Ints 23.05.2023 22:46
Polizistu patvaļa ir vienmēr bijusi un palikusi nesodīta.Šiem "lopiem" ar bērnības traumām nav vietas policijā.
2 0 atbildēt
Jēpis 22.10.2016 18:14
Tas saucamais opis nav nemaz tik vecs,un ja cilvēks nepretojas tad roku nav iespējams izlaust.vienkārši opis nevar samierināties ka viņam kāds kautko aizrāda.
0 4 atbildēt
Par 07.05.2016 18:38
šitie musori jāsoda obligāti!
4 0 atbildēt
redzēju. ... 07.05.2016 15:46
Pati ei redzejusi ka policists loti rupji izsturas pret zenu kurs gaja garam policistam un runaja pa telefonu,policists zenam salauza roku ,kad viens no iesaistijusiem garamgajejiem metas zenu aizstavet un prasija policistam ka ja tev ir policista veste vari darit ko gribi,biju soka bet policists atbildeja ka ja. Plusa tam visam policists atnema zenam telefonu un noliedza ka tas ir pie vinja,tomer kad kads zvanija uz zena tel. Atklajas ka tas atrodas policista kabata:@djemzel trapas ari taadi policisti
4 0 atbildēt
S 19.04.2016 14:15
Cik tomēr naivi un lēti ir Latvijas pilsoņi, ja tic visam ko rāda televīzijā un raksta netā....visīstākā dzeltenā prese....tv tikai ceļ sev reitingu uz citu cilvēka rēķina...Ja prot, tā tik vienkārši apmelot cilvēku un parādīt viņu no sliktākās puses....Paldies Dievam, ka nedzīvoju vairs LV....
2 408 atbildēt
zintis 18.04.2016 13:22
Zināma pašvaldību policistu varas izrādīšanās-nav pirmā reize,pats esmu saskāries ar līdzīgu gadījumu kad divi pašvaldības policisti,viens tur un otrs žņaudz...un pēc tam noformulē ka esi pretojies un manā gadījumā lietu uztaisīja ka esmu ar plikām rokām apbruņojis un piekāvis divus bruņotus policistus :D Protams iecirknī negribot izsauca ātro palidzību kura konstatēja visādus miesasbojājumus bet vēršoties tiesā konstatētie nodarījumi(dokumentācija) no ātrās palīdzības bij nezkādēļ pazuduši!!!:))))Lieta pret mani(par piekautiem policistiem)ar izbeidza-pamatojums ka nav deklerēta dzīvesvieta-savādi :)))(jo sabijās ka esmu pacēlis lietu ļoti augstā līmenī).Nav jau ar tā ka visi ierēdņi ir ĻAUNI,bet gadās ar tādi kam uzpleči spiež :)))
5 1 atbildēt
Saule > zintis 18.04.2016 20:45
Cik cilveku tik viedoklu (protams daudzus komentetajus par cilvekiem te Nav iespejams nosaukt!!!)Palieku pie sava viedokla -abi ir Vainigi...!zel Ka Tev Zinti tada pieredze.
1 4 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV