Retu šķirņu suņi un kaķi, truši un poniji, pundurkaziņas un zirnekļi, apburošs bruņurupucis - izstāde ZooExpo 2023

Publicēts: 07.11.2023, Komentāri: 2
No kaķiem un suņiem līdz kaziņām un zirnekļiem – mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde “ZooExpo 2023” Ķīpsalā! FOTOGALERIJA

2023. gada 11. un 12. novembrī dzīvnieku mīļotāji un ģimenes ar bērniem ir laipni gaidīti rudens pūkainākajā izstādē “ZooExpo 2023” Ķīpsalā. Būs aizraujošas demonstrācijas un šovi, produkcija tavam mīlulim, atrakcijas bērniem, r un daudz citu dzīvnieciņu no 11 valstīm.

BIĻETES ŠEIT


Izcilākie suņi


No 400 pasaulē reģistrētajām suņu šķirnēm Ķīpsalā varēs sastapt vairāk nekā 250. 

Starp 3600 suņiem izstādē būs arī tādas retas suņu šķirnes kā ungāru kurts, kromforlenders, barbets, drēvers, Jakutijas laika, hokaido u. c. Divu dienu garumā varēs seko līdzi daudzveidīgai pasākuma programmai, kas ļaus iepazīt tuvāk dažādas suņu šķirnes un iepriecinās gan lielus, gan mazus. Savu gudrību un veiklību suņi rādīs adžiliti, paklausības un disciplīnas paraugdemonstrējumos, savukārt cirka studijas mākslinieki iepriecinās skatītājus ar krāšņu šovu. Pasākumu programmu skati: ej.uz/8gho

Murrājošie draugi


Šogad vairāk nekā 300 kaķu, kas pārstāvēs 20 dažādas šķirnes, sacentīsies par prestižo un godāto titulu “Labākais no labākajiem”. Ķīpsalā norisināsies specializēts Menas jenotveidīgo un Donas sfinksu kaķu skaistuma konkurss. Nāciet skatīties kaķu šovus, kuros noskaidros skaistāko kaķi ar zilām acīm un unikālāko spalvas krāsojumu. Vairāk uzzini: ej.uz/8gho


Dažādi rāpuļi, dekoratīvie putniņi un lauku dzīvnieki


Ja tava sirds pieder kādam no mazajiem mājdzīvniekiem, piemēram, putniņiem, grauzējiem vai kādam rāpulim, tad noteikti apmeklē “ZooExpo 2023”. Izstādē varēs satikt un uzzināt vairāk par zirnekļiem, čūskām, fazāniem un citiem dzīvniekiem. Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai iztaujāt audzētājus par mājdzīvnieku turēšanu un kopšanu, bet arī dzirdēt neparastus stāstus un mītus.

Mazajiem izstādes apmeklētājiem


Pēc dižciltīgo kaķu, cēlāko suņu un eksotisko dzīvnieku apskates bērni varēs samīļot un pabarot mīlīgos trusīšus, zosis, vistas, pundurkazas un ponijus, kā arī nofotografēties. Būs arī piepūšamās atrakcijas bez papildu maksas, kurās varēs izlēkāties no visas sirds.

Plašs piedāvājums dzīvniekiem


“ZooExpo 2023” būs plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kur par izdevīgām cenām varēs iegādāties gan suņu un kaķu barību un kārumus, gan kaklasiksnas, pavadas un drēbītes, gan rotaļlietas un citas preces. Tāpat ikviens interesents varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Meklē četrkājaino draugu?


Ja vēl tikai esi sava mīluļa meklējumos, tad izstāde ir lieliska vieta, kur iepazīt suņu un kaķu šķirņu daudzveidību. Ķīpsalā piedalīsies 16 kinoloģiskie klubi, kuru eksperti ir gatavi pastāstīt par katras šķirnes īpatnībām un raksturu, kā arī atbildēt uz visiem interesējošajiem jautājumiem.


Izstādi “ZooExpo 2023” organizē Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) un Latvijas felinoloģiskā asociācija „Felimurs”, norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Vairāk: www.bt1.lv/zooexpo

Seko līdzi izstādes jaunumiem: www.facebook.com/petexpo.lv un www.instagram.com/petexpo.latvia

Norises vieta un laiks:


Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā
11. novembrī 10.00–18.00
12. novembrī 10.00–18.00

Ņem vērā! Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Ieejas biļešu cenas internetā:


Pieaugušajiem – 5,00 €
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – bez maksas
Bērniem no 5 līdz 18 gadu vecumam – 3,00 €
Pensionāriem un invalīdiem – 3,50 €
Ģimenes biļete (2+2; 1+3) – 12 €

Nenokavē! Biļetes iepriekšpārdošanā lētāk: www.bt1.lv/zooexpo/buytickets.php

Ieejas biļešu cenas izstādes laikā:


Pieaugušajiem – 6,00 €
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – bez maksas
Bērniem no 5 līdz 18 gadu vecumam – 4,00 €
Pensionāriem un invalīdiem – 4,50 €
Ģimenes biļete (2+2; 1+3) – 15 €

Autostāvvieta – 5 €

BILŽU GALERIJĀ IZSTĀDE IEPRIEKŠĒJOS GADOS ĶĪPSALĀ

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Krūmiņi 10.11.2023 02:56
Biļetes par demokrātisku cenu beidzot.
34 0 atbildēt
Laima 08.11.2023 23:46
Pūkaiņu izstādes ir jaukas arvien
96 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Ziņas

Slavenību veselība

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV