Dzīvo ekonomiski, komfortabli un silti! Izstādē "Māja 2024" Ķīpsalā rekordliels un daudzveidīgs māju piedāvājums no 10 valstīm

Publicēts: 07.03.2024, Komentāri: 0

No dzelzsbetona līdz koka mājām! – paciemojies un izvēlies izstādē “Māja I 2024”!

Katra cilvēka dzīvē viens no lielākajiem izaicinājumiem ir mājas būvniecība! Ceļā uz savu sapņu māju būtiska ir ne tikai izpratne par dažādiem materiāliem un tehnoloģijām, bet arī pašu būvniecības procesu. Tāpēc aktuālāko 21.–24. martā uzzini Baltijas lielākajā būvniecības izstādē “Māja I 2024” Ķīpsalā!

BIĻETES ŠEIT


Vienā mājā simtiem māju
Ik pavasari ikviens, kam aktuāla būvniecība, steidz uz izstādi “Māja I” Ķīpsalā, lai uzzinātu nozares jaunumus, izvēlētos būvmateriālus, tehniku un instrumentus, kā arī saņemtu profesionāļu konsultācijas.

Četrās dienās divās hallēs un āra ekspozīcijā savus aktuālos piedāvājumus nozarē prezentēs turpat 400 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Ukrainas, Somijas, Itālijas, Austrijas, Dānijas un Rumānijas. Šogad izstādē būs rekordliels un daudzveidīgs māju un dažādu to projektu piedāvājums!


FOTOGALERIJĀ IZSTĀDES MĀJA 2024 JAUNĀKIE KADRI



FOTO: facebook.com/Inese.Libere

Viss mājai
Izstādē “Māja I 2024” visu nepieciešamo atradīs gan projekta pasūtītājs, gan arhitekts, gan būvnieks, gan ikviens interesents. Dalībnieki piedāvās visu mājas būvniecībai un remontam, piemēram, būvmateriālus un apdares materiālus, siltumtehniku un ventilācijas iekārtas, santehniku, elektroinstalācijas un gaismas tehniku, jumta segumus, attīrīšanas iekārtas, dažādus grīdas segumus, durvis, logus u. c. Tāpat izstādē būs dažādi instrumenti, darba apģērbi un apavi, vārti, žogi, saules paneļi, pirtis. Nāc un atrodi sev vajadzīgo! Vairāk par dalībnieku piedāvājumu uzzini šeit: bt1.lv/maja1/catalogue.php

Ražots Latvijā!
Latvija ir mežu zeme, un par to varēs pārliecināties arī izstādē. Latvijas uzņēmumi –“Termokoksne” un “Priežavoti” – piedāvās dažādus kokmateriālus, savukārt “Bitus Latvia” prezentēs augstas kvalitātes koka paneļu un moduļu mājas, kā arī koka logus un durvis. Bet, ja vēlies būvēt pēc visām jaunākajām tendencēm un iegādāties ekobūvi vai pēc CLT tehnoloģijas būvētu māju, tad izstādē apmeklē “Jēkabpils PMK” stendu. Savukārt spa cienītājiem obligāti jāpiestāj “FitoSauna” ekspozīcijā, kurā varēs iepazīties ar Alūksnē ražotām iekštelpu saunām, kas iederēsies ne tikai privātmājā, bet arī dzīvoklī.

Gatavi māju risinājumi
Beidzot mājas, kas jau guvušas atzinību Zviedrijā, būs pieejamas arī Latvijā! Pirmo reizi “Zviedrumaja.lv” izstādē prezentēs tipveida saliekamās dzelzsbetona privātmājas, kam ir izcila kvalitāte un ātra montāža. “Māja I 2024” apmeklētāji varēs iepazīties ar dažādu ražotāju māju piedāvājumiem, salīdzināt tos un konsultēties ar ekspertiem. Izstādē būs “Bitus Latvia”, “Eko Modulis”, “Ilumhouse”, “Somu Māja”, “Tantum”, “Via-s Houses” un citu māju projektu veidotāju un ražotāju projekti. Interesentiem būs iespēja uzzināt arī par daudzveidīgiem jumtu segumiem, tostarp, slīpajiem, plakanajiem, zaļajiem, ko prezentēs “Toode”, “Eroof”, “Akvatons”, “BMI Latvija”, “Green Urban”, “Latroof”, “Zulak Wood Latvia”, “Akmens jumti” u. c.

Jebkuram būvniecības posmam
Būvniecības posmu ir daudz, sākot no projektēšanas, autoruzraudzības, būvniecības līdz pēcgarantijas apkalpošanai. Lai šos procesus atvieglotu, apmeklē “Sila stils”, “Labā māja” un citu uzņēmumu stendus un saņem aktuālo informāciju. Uzņēmumu pārstāvji ieteiks gan būvniecības materiālus, gan energotaupošas tehnoloģijas, gan teritorijas labiekārtošanas risinājumus.

Vērtīgas konsultācijas
Lai uzzinātu par finansiālajām iespējām, izstādē “Māja I 2024” apmeklē “Luminor” un “SEB” bankas stendus, kur finanšu speciālisti pastāstīs par dažādām atbalsta programmām un citiem būtiskiem aspektiem mājas iegādē. Pēc finansiālo jautājumu atrisināšanas šogad izstādē varēs konsultēties arī ar “Home4You”, “Motiva Latvija”, “Skapo”, “Surfaces Studio” interjera dizaineriem. Viņi ieteiks, kā uzlabot ne tikai mājokļa interjeru, bet arī ārējo mājas teritoriju.

Dzīvo siltāk!
21.–24. martā Ekonomikas ministrija un informatīvās kampaņas “Dzīvo siltāk” sadarbības partneri izstādē “Māja I 2024” informēs namu pārvaldītājus, dzīvokļu īpašniekus un privātmāju īpašniekus par kvalitatīvu ēku atjaunošanu, dažādiem energoefektivitātes risinājumiem un ieguvumiem, kā arī ēku uzturēšanu pēc atjaunošanas. Stendā “Dzīvo siltāk” būs iespēja uzzināt par pieejamo Atveseļošanas fonda un arī valsts atbalstu daudzdzīvokļu, sabiedrisko un uzņēmumu ēku atjaunošanai un citu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai.

“Māja I 2024” programma pieejama šeit: www.bt1.lv/maja1/program.php
Izstādes dalībnieku sarakstu skati šeit: www.bt1.lv/maja1/catalogue.php

Izstādi “Māja I” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.
Vairāk: www.izstademaja.lv

Seko līdzi arī:
Facebook: @izstademaja
Instagram: @izstademaja1

Izstādes darba laiks:
21.–23. marts 10.00–18.00
24. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:
Ieejas biļete – 8 EUR
Studentiem, pensionāriem, invalīdiem – 5 EUR
Skolēniem – 4 EUR
Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 1 bērns no 15 g. v.) – 17,00 EUR
Bērniem līdz 14 gadu vecumam ieeja – bez maksas

Autostāvvieta – 5,00 EUR (līdz 4 h), katra nākamā stunda + 2 EUR

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Ziņas

Slavenību veselība

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV